Cupa Romaniei : Petrolul - Universitatea Craiova

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Ce facem maine in cupa ?

Poll ended at 05 Dec 2024, 08:01

1. Batem la scor
1
11%
2. Batem la scor strans
3
33%
3. La revedere cupa !
5
56%

Total votes: 9

Freestate
fanatic
fanatic

Cupa Romaniei : Petrolul - Universitatea Craiova

Mesaj de Freestate » 03 Dec 2024, 07:59

In conditiile in care Petrolul si FCSB au invins la scor in prima etapa singura noastra sansa este sa batem la scor atat pe FCSB cat si pe Petrolul.
FCSB va mai acumula golaveraj, Dinamo pare iesita si sigur le va da meciul lui Petrolul in ultima etapa.
Singura noastra sansa este un 3-0 acum si victorie cu urechea la TV in ultima etapa.
La cum joaca echipa asta mi se pare practic imposibil.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Re: Cupa Romaniei : Petrolul - Universitatea Craiova

Mesaj de fabius_2014 » 03 Dec 2024, 09:10

Daca Petrolul vrea sa meraga mai departe in cupa, o sa ne bata. Nu jucam nimic si nici perspective nu avem. Lui Galca i s-au adus o gramada de jucatori, doriti sau acceptati de el si echipa tot nu joaca nimic. Rabdarea are o limita si cred ca a fost atinsa. In pauza competitionala trebuie schimbat antrenorul. Parerea mea.

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 03 Dec 2024, 10:46

fabius_2014 scrie:
03 Dec 2024, 09:10
Daca Petrolul vrea sa meraga mai departe in cupa, o sa ne bata. Nu jucam nimic si nici perspective nu avem. Lui Galca i s-au adus o gramada de jucatori, doriti sau acceptati de el si echipa tot nu joaca nimic. Rabdarea are o limita si cred ca a fost atinsa. In pauza competitionala trebuie schimbat antrenorul. Parerea mea.
Corect,dar jucatorii adusi au valoare? Un alt antrenor va face oameni din Bairam,Vladoiu...?

BogdanWick8
senior
senior

Mesaj de BogdanWick8 » 03 Dec 2024, 11:46

Sunt mari sanse ca, Costel sa fie primul antrenor care rateaza play off ul dupa multi ani, cu cel mai lot si cea mai mare rabdare pe care a avut o un antrenor la noi

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 03 Dec 2024, 12:47

sunteți rău intenționați și spuneți numai bazaconii! Cum să plece Costelinho? Ne trebuie continuitate!!!

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 03 Dec 2024, 13:28

Cupa este pierduta! Punct! Cine-si imagineaza basme ca batem acum petrolul cu 3-0 si apoi oile cu 2-0 si ne calificam este pur si simplu super naiv!
Daca "antrenorul de titlu" baga titularii miercuri si risca sa compromita meciul de sambata din campionat (care este de o suta de ori mai important), nu numai ca este incredibil de slab, ceea ce se stie deja, dar este si ******* complet!
in cupa este momentul perfect pt a-l vedea pe Gaspar fundas dreapta, sa-i mai vedem si noi pe Sierra, pe Capatina, pe Houri, pe Oshima, pe Bana, chiar si pe Relu Stoian in poarta! Nu avem absolut niciun indisponibil in momentul asta, nu cred ca s-a mai intamplat demult sa nu avem nici macar un singur jucator indisponibil, deci domnul "antrenor de titlu" are de unde sa aleaga o echipa competitiva pt meciul asta, ca de-aia i s-au pus la dispozitie toate conditiile pt performanta

BogdanWick8
senior
senior

Mesaj de BogdanWick8 » 03 Dec 2024, 15:18

Pentru antrenorul de titlu cred ca suntem ultima echipa importanta pe care o antreneaza din pacate pentru noi, apoi o sa l vedem pe la echipa de jumatatea clasamentului sau pe la arabi pe la retrogradare

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 03 Dec 2024, 15:39

BogdanWick8 scrie:
03 Dec 2024, 15:18
Pentru antrenorul de titlu cred ca suntem ultima echipa importanta pe care o antreneaza din pacate pentru noi, apoi o sa l vedem pe la echipa de jumatatea clasamentului sau pe la arabi pe la retrogradare
Am pus in urma cu o luna o statistica aici pe forum cu punctele castigate de echipele antrenate de Galca , era ceva gen 1.3-1.5 pct / meci si se confirma. Exceptie perioada cand l-a ghidonat Becali. Doar naivul de Rotaru l-a vazut antrenor de titlu ! Poate mai degraba antreprenor !!! Si inca unul de succes care face o jumatate de milion bonus ca a dus echipa-n gard.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 03 Dec 2024, 15:46

Mâine trebuie să joace rezervele, clar ...in weekend titularii, Cupa este compromisă, clar. Dacă face altceva, Gâlcă atunci înseamnă că este rău intenționat.
Forța Știința!!

BogdanWick8
senior
senior

Mesaj de BogdanWick8 » 03 Dec 2024, 18:33

Clar trebuie adus bergodi, cea mai lunga serie de victorii a fost sub bergodi, adus si lasat sa si faca treaba, chiar este antrenor
Edit: M am uitat de curiozitate ce procent a avut bergodi la Craiova: 2.33 per meci, incredibil cat de amatori suntem de am reusit sa demitem un antrenor cu procentajul ala. 14 victorii si 4 infrangeri fara egaluri

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 03 Dec 2024, 18:53

SUPERLIGA
02 dec. 2024,
Costel Gâlcă, solicitare pentru Mihai Rotaru: „Ne trebuie un atacant care să poată să finalizeze acţiunile”
Păi sa-i aduca pe Vinicius sau Kane, să fie și Costel antrenor ..

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 03 Dec 2024, 21:10

fanucrv scrie:
03 Dec 2024, 18:53
SUPERLIGA
02 dec. 2024,
Costel Gâlcă, solicitare pentru Mihai Rotaru: „Ne trebuie un atacant care să poată să finalizeze acţiunile”
Păi sa-i aduca pe Vinicius sau Kane, să fie și Costel antrenor ..
dar Birligea sau Louis Munteanu s-ar fi putut aduce daca nu se aruncau banii aiurea pe Lukic, Oshima, Iago sau Sierra (toti doriti de "antrenorul de titlu")

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 04 Dec 2024, 19:50

E gata...Se duce Buzaul cu FCSB-ul.
Jucam degeaba astazi. Ar trebui sa-i dam FCSB-ului un 4-5 zero in meciul decisiv ceea ce e imposibil.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 04 Dec 2024, 20:41

Urat joc... Greu de privit din partea noastră.
Fără idei, fără tupeu.. Si iată cum un jucator ne pune pune probleme.
Am ajuns la concluzia ca pe lângă atac, mijloc... nu avem nici antrenor

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

fanUCV
suporter
suporter

Mesaj de fanUCV » 04 Dec 2024, 20:43

..blătescu strike sau ce se joacă acolo ..?! ..că doare să te uiți ..!

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

ucv - un zambet, o lacrima, un suras de fericire

Scrie răspuns