Cupa Romaniei : Petrolul - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
-
- fanatic
Re: Cupa Romaniei : Petrolul - Universitatea Craiova
Dați mi o lamă să îmi tai venele...... Mitriță in ritmul ăsta poate juca și mâine în campionat cu Petrolul, el știe cel mai bine să se menajeze.
Forța Știința!!
Jenant...nu se vede nimic din ceea ce inseamna joc de fotbal.Poatw jucam tzurca si noi nu stim !
a distrus "antrenorul de titlu" complet echipa asta! Sa-l dea dracu cineva afara pe penibilul asta, este inadmisibil cat de mizerabil putem juca! Nicio idee de joc, niciun traseu, absolut nimic, zero! Doamne fereste!!! Jur ca mi-e dor de papura
Ca sa poata face vreunul preluare corecta, sa se lipeasca mingea de el inseamna ca trebuie sa fie jucator de 100.000 euro/luna.
Ca sa se intoarca si cu ea spre poarta mai adaugam 100.000 de euro.
Pai ai nostri la 15.000 / luna ...de atat joaca.
Problema e ca am putea juca si noi la fel de banii astia.
Ca sa se intoarca si cu ea spre poarta mai adaugam 100.000 de euro.
Pai ai nostri la 15.000 / luna ...de atat joaca.
Problema e ca am putea juca si noi la fel de banii astia.
-
- fanatic
Fundașii noștrii tremură la fiecare intrare a ploieștenilor in careul nostru....in ritmul ăsta luăm gol.
Forța Știința!!
Sper sa-l vad pe Silvica titular și în campionat! În momentul ăsta e mult mai în formă decat Popica.
poate înțelege și "antrenorul de titlu" că lotul ăsta e făcut să atace! Mora, Houri și Mitriță nu au voie să nu fie titulari în același timp! E așa greu?
-
- fanatic
Mora a intrat bine și cu Cfr și mă așteptam să fie titular în seara asta, chiar și fundaș dreapta este peste cei doi slăbănogi de pe acest post.....Houri deasemenea nu este băgat în seamă de Gâlcă. În rest despre evoluția lui Mitriță nu mă voi exprima pt a nu fi banat. Chiar merită 750 de mii pe an? În momentul ăsta îl văd marcând doar de la punctul cu var.
Forța Știința!!
Eu pot juca ce joaca Lukic. Jur!! La 1.78 și 83 de kile sunt o forță a naturii. Nu sar foarte mult și hernia ma supără rău. Dar pot trage un jucator dupa mine, pot sta în careu la cornere.. Pot sa ma prefac ca fac pressing... Si daca imi vine pe dreptul.. Aia e... Era unu în fata. Pe stângul e ok și el... Ma fac ca dau la poarta și iese o pasa către Bana... Asta e atacantul de titlu!!!
De ce nu jucam în locul lui cu atacantul campion la tineret, la. U 17? De ce nu incercam atacanti din curtea noastră?? Cine are de profitat de aici??
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
De ce nu jucam în locul lui cu atacantul campion la tineret, la. U 17? De ce nu incercam atacanti din curtea noastră?? Cine are de profitat de aici??
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
De doi bani speranta...e obligatoriu sa castigam și sâmbătă!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
deci, s-a castigat azi prin doua goluri venite ca urmare a unui procedeu tehnic semi-interzis la echipa noastra: sut de la distanta.
poate ca ar trebui sa dea de gandit staffului... nu de alta, dar pare ca suturile sunt vazute ca ceva pt fraieri la echipa noastra.
poate ca ar trebui sa dea de gandit staffului... nu de alta, dar pare ca suturile sunt vazute ca ceva pt fraieri la echipa noastra.
CRAIOVA NESUPUSA
-
- senior
Presupun ca baietii raman la Ploiesti pana sambata,nu? Sper sa i antreneze putin galca pana sambata strict pe finalizarile fazelor rapide si contraatacuri, fix pe ce am castigat azi si sa lase dq posesia falsa
Daca as fi manager, in astea 2 zile i-as duce pe baieti in salina la Slanic sa se aeriseasca si sa joace sheptic si table 2 zile. Cu berea langa ei...S-ar incarca astfel cu ioni plini de energie si ar castiga meciul mai important de sambata.
-
- fanatic
Un meci slab, dar pe care l-am castigat. E bine pentru moral si ca ne putem da seama cine merita sa mai ramana in club de la iarna. O lista scurta pentru plecari : Iago, Sierra, Luckici, Vladoiu, Galca.
meci castigat in proportie de 99% degeaba, in ultima etapa chiar si daca batem oile (obligatoriu), tot nu avem siguranta ca ne calificam daca bate petrolul pe dinamo! Dar e bine ca s-au obisnuit cu gazonul ala mizerabil, poate ne va fi mai usor sambata, insa va fi un cu totul alt meci!
Sper ca "antrenorul de titlu" s-a luminat aseara ca cea mai buna tactica este sa atacam si sa joace cat mai ofensiv, sa ne lase dracu cu Screciu si Anzor la mijloc, caci nu putem construi absolut nimic cu ei titulari si mai sper ca de-acum incolo sa il vad pe Mora titular pe postul de fundas dreapta, nu are voie sa lipseasca din primul 11
Sper ca "antrenorul de titlu" s-a luminat aseara ca cea mai buna tactica este sa atacam si sa joace cat mai ofensiv, sa ne lase dracu cu Screciu si Anzor la mijloc, caci nu putem construi absolut nimic cu ei titulari si mai sper ca de-acum incolo sa il vad pe Mora titular pe postul de fundas dreapta, nu are voie sa lipseasca din primul 11