Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
-
BogdanWick8
- suporter

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Cred ca daca ar gasi un playmaker dar peste cicaldau sa livreze pase si sa reuseasca sa preia mingea intre linii, am demola orice, in liga 1 n am prea vazut asa ceva
Parerea mea ca pe langa playmaker trebuie un atacant marcator. Btw, pentru mine Matei e sclipitor ca nr 8, nu ca playmaker în spatele celor 2 atacanți. Houri e mai util si mobil decât Cicaldau în momentul ăsta, as juca cu Houri titular macar în campionat si Basceanu în locul unui atacant, ar fi mai rapid jocul asa.
Si mie imi place si mi-a placut mereu Houri, la ora actuala e singurul mijlocas care dribleaza si fenteaza din corp.
Da, stiu ca e firav, dar destabilizeaza apararile si dinamizeaza jocul, daca ar juca mai mult ar ajuta zic eu.
Da, stiu ca e firav, dar destabilizeaza apararile si dinamizeaza jocul, daca ar juca mai mult ar ajuta zic eu.
Sa fie oare adevarat:revine Mihaila???? Ar fi o boooombaaaaa!!!!!
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Nu mai citiți mizeriile 3 minute făcute de booveni triști plictisiți
Mai degraba se opereaza Teddy de apendicita.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
In speranta ca mergem in primavara europeana
Iese FRF si zice, pentru barajul de mondial din luna Martie: Romania Turcia
Răzvan Burleanu: ”Meciurile echipelor care furnizează jucători pentru națională vor fi amânate!”
Etapa 2a de playoff, s-ar juca joi si vineri
Iese FRF si zice, pentru barajul de mondial din luna Martie: Romania Turcia
Răzvan Burleanu: ”Meciurile echipelor care furnizează jucători pentru națională vor fi amânate!”
Etapa 2a de playoff, s-ar juca joi si vineri
Fcsb nu mai prinde nimic, au de jucat cu Feyenoord, Zagreb si Fener, îi topesc ăia
În schimb noi cu un egal mâine suntem matematic calificați
În schimb noi cu un egal mâine suntem matematic calificați
In locul lui vine Hugo Pina (41 de ani)UnBetiv scrie: ↑03 Dec 2025, 15:41``După o jumătate de an petrecută la Universitatea Craiova, ca şef al departamentului de scouting, portughezul Fabio Torres și-a încheiat colaborarea cu gruparea din Bănie``
Baiatu asta i-a gasit pe isenko, romanciuc si etim
El pleaca de la club pentru a primit o oferta de 5 ori mai mare de la AVS Scouting, sa fie sef una din companiile din top 10 mondial de scounting global
Cam asta era valoarea lui !
![]()
5 ani la Estoril înainte de venirea în Bănie
Luam scouteri din prima liga portugheza . Am devenit un club important !
Cati dintre voi, daca v-ati fi nascut in portugalia, pe o plaja la atlantic, ati fi parasit tara natala sa veniti in oltenia ?
Inainte sa spui chestia asta, tu ai fost in Portugalia ca sa faci genul asta de backhanded compliment pentru clubul nostru si Oltenia in general? Adica sa stii ca e foarte posibil sa nu o fi dus asa de bine in Portugalia, cu toate plajele de acolo cu tot, decat daca era la unul dintre primele cluburi. La cati portughezi au tot venit la noi in fotbal cred ca poti sa intelegi ca nu e chiar un paradis la ei, cel putin nu in domeniul asta.UnBetiv scrie: ↑11 Dec 2025, 10:17In locul lui vine Hugo Pina (41 de ani)UnBetiv scrie: ↑03 Dec 2025, 15:41``După o jumătate de an petrecută la Universitatea Craiova, ca şef al departamentului de scouting, portughezul Fabio Torres și-a încheiat colaborarea cu gruparea din Bănie``
Baiatu asta i-a gasit pe isenko, romanciuc si etim
El pleaca de la club pentru a primit o oferta de 5 ori mai mare de la AVS Scouting, sa fie sef una din companiile din top 10 mondial de scounting global
Cam asta era valoarea lui !
![]()
5 ani la Estoril înainte de venirea în Bănie
Luam scouteri din prima liga portugheza . Am devenit un club important !
Cati dintre voi, daca v-ati fi nascut in portugalia, pe o plaja la atlantic, ati fi parasit tara natala sa veniti in oltenia ?
Ramane valabil ca devenim un club mare, dar nu inteleg de ce mereu trebuie sa ne consideram pe noi ca fiind la coada in orice.
Nu am fost, nu am iesit niciodata din oltenia
dar ma gandesc ca daca as fi bucatar la un hotel din cascais , sa vin bucatar la un hotel din corabia sau caracal nu ar fi primea mea optiune profesionala
dar ma gandesc ca daca as fi bucatar la un hotel din cascais , sa vin bucatar la un hotel din corabia sau caracal nu ar fi primea mea optiune profesionala
E chiar mai bine față de cum am prezis!marius_vl scrie: ↑09 Dec 2025, 14:35batem clar la Sibiu, la minim 3 goluri diferenta, o simt clar in vene victoria asta lejera!BogdanWick8 scrie: ↑09 Dec 2025, 13:27Mi e tare frica de herman sunt in foame de puncte si e fix cum nu mi place sa prindem echipele, preferam sa aiba 5 victorii la rand
si mai am o previziune, terminam anul la egalitate de puncte cu crapizii, aia vor face egal acasa cu galatiul si pierd cu oile!
Ramane scris aici![]()
Eram sigur că ratarea lui Petrila de la Botoșani va fi momentul prăbușirii pt crapizi!
mâine seară venim la 2 puncte, iar Crăciunul îl facem pe primul loc!
marius_vl scrie: ↑13 Dec 2025, 22:53E chiar mai bine față de cum am prezis!marius_vl scrie: ↑09 Dec 2025, 14:35batem clar la Sibiu, la minim 3 goluri diferenta, o simt clar in vene victoria asta lejera!BogdanWick8 scrie: ↑09 Dec 2025, 13:27Mi e tare frica de herman sunt in foame de puncte si e fix cum nu mi place sa prindem echipele, preferam sa aiba 5 victorii la rand
si mai am o previziune, terminam anul la egalitate de puncte cu crapizii, aia vor face egal acasa cu galatiul si pierd cu oile!
Ramane scris aici![]()
Eram sigur că ratarea lui Petrila de la Botoșani va fi momentul prăbușirii pt crapizi!
mâine seară venim la 2 puncte, iar Crăciunul îl facem pe primul loc!
Avem cu 5p mai mult decat aveam sezonul trecut dupa 21 de etape.
Felicitari echipei si staffului clubului de la magazioner la actionari pentru cea mai buna jumatate de sezon de vreo 40 de ani !
Sintem inca in doua din trei obiective.
Spuneam acum citeva luni ca doream sa fim la nu mai mult de 5-6 puncte in spatele liderului din liga 1, minim 4 puncte in cupa si calificati in primavara europeana la sfirsit de an (parca asa scriam pe aici daca memoria nu ma inseala). Echipa a facut mai mult in campionat si cupa, si mai putin in cupele europene.
Sarbatori fericite tututor - si sa fie un sezon de primavara tot cel mai bun in vreo 40 de ani.
Sintem inca in doua din trei obiective.
Spuneam acum citeva luni ca doream sa fim la nu mai mult de 5-6 puncte in spatele liderului din liga 1, minim 4 puncte in cupa si calificati in primavara europeana la sfirsit de an (parca asa scriam pe aici daca memoria nu ma inseala). Echipa a facut mai mult in campionat si cupa, si mai putin in cupele europene.
Sarbatori fericite tututor - si sa fie un sezon de primavara tot cel mai bun in vreo 40 de ani.