Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Ati vazut ce ne perie Louis Munteanu?
Nu am vazut dar am vazut scris pe eran la Digi. Pai putem sa il împrumutăm ca sa ii creasca cota, joaca si el intr-o echipa buna.
- florinkeke
- fanatic

Louis Munteanu e piesa si s-ar potrivi perfectin atac.Insa sa fim realisti...e prea scump.Si daca il vinzi pe Baiaram in iarna si tot nu cred ca se merita sa dai milioane pe Louis.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Luis Munteanu crede ca la noi ar da mai multe goluri. Probabil ne-a studiat jocul ca tot vine meciul direct. ;-)
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
E scump sa il cumperi dar sa il imprumuti poate ca ar fi benefic pentru toti. La CFR se afunda in rahat, nu joaca nimic, si in cazul asta cota i-o ia in jos. E cum ar da copilul la liceu in oras, sa poata sa intre mai usor la facultate, daca pleaca de la CFR la noi. Plus ca Varga nu ii mai plateste ditamai salariul, dar ramane apropitar, ca are lingouri de aur and stuff.florinkeke scrie: ↑05 Dec 2025, 12:42Louis Munteanu e piesa si s-ar potrivi perfectin atac.Insa sa fim realisti...e prea scump.Si daca il vinzi pe Baiaram in iarna si tot nu cred ca se merita sa dai milioane pe Louis.
Munteanu:"am vazut ca fanii lor au intrarea liberă, va fi vulcan ". Wtf! De când îi interesează pe adversari câți fani avem la meciuri și cat este biletul, am un feeling ca nea Mihai încearcă ceva cu băiatul ăsta, nu uitați ca ciobanul se înțelesese cu varga sa dea 3-4 mil pe Munteanu + Emmerlahu dar a căzut mutarea din cauza salariului cerut de Munteanu.
Acum vin si fac o paralela:Cicaldau care săracul e din alt film sezonul asta ia salariu cat îi ceruse Munteanu lui Becali, aprox 55-60k euro pe lună,așadar astea ca e nejustificat salariul lui nu sunt de acord în totala măsură. Cu tot respectul pentru Nsimba, Etim și Assad, ei nu pot rezolva un meci singuri, ori daca ai unul ca Munteanu sau Birligea în meciuri ca ala de la U Cluj îi topeai având varf marcator, dar noi în loc sa investim mult într-un varf, adica 2-3 mil, am luat 3 la preț de unul care nu zic, cand nimeresc o zi în bulan îți prind goluri ca Etim aseară, dar de unii singuri nu pot rezolva meciul.
Asadar, consider ca ar fi bun Munteanu la noi, e drept ca nu e în forma, dar mental, voi daca aveați 21 de ani și știați ca 99 la suta asta vara plecați în Vest iar apoi venea Varga si cerea marea cu sarea pana refuzau aia orice negociere si rămâneati la cfr care e în mocirla si nu va prinde playoff, ce moral si motivare ati mai fi avut sa jucati la capacitatea maxima?
Acum vin si fac o paralela:Cicaldau care săracul e din alt film sezonul asta ia salariu cat îi ceruse Munteanu lui Becali, aprox 55-60k euro pe lună,așadar astea ca e nejustificat salariul lui nu sunt de acord în totala măsură. Cu tot respectul pentru Nsimba, Etim și Assad, ei nu pot rezolva un meci singuri, ori daca ai unul ca Munteanu sau Birligea în meciuri ca ala de la U Cluj îi topeai având varf marcator, dar noi în loc sa investim mult într-un varf, adica 2-3 mil, am luat 3 la preț de unul care nu zic, cand nimeresc o zi în bulan îți prind goluri ca Etim aseară, dar de unii singuri nu pot rezolva meciul.
Asadar, consider ca ar fi bun Munteanu la noi, e drept ca nu e în forma, dar mental, voi daca aveați 21 de ani și știați ca 99 la suta asta vara plecați în Vest iar apoi venea Varga si cerea marea cu sarea pana refuzau aia orice negociere si rămâneati la cfr care e în mocirla si nu va prinde playoff, ce moral si motivare ati mai fi avut sa jucati la capacitatea maxima?
Si eu zic ca ar fi bun luat Munteanu, dar cred ca are 23 de ani nu 21, si nu stiu daca merita 3-4 milioane, mai degraba imprumutat daca or vrea aia de la CFR cand vad ca nu mai au sanse la nimic anul asta si macar sa se scape de niste cheltuieli si sa si-l tina in forma pentru o vanzare ulterioara.
A spus chiar ca admira Univ. Craiova ca echipa! Bravo!
Mea culpa daca are deja 23, nuj de ce credeam ca are 21-22, dar ideea cu împrumutul e bună, însă nu cred ca vor fi dispușiPaul scrie: ↑05 Dec 2025, 15:33Si eu zic ca ar fi bun luat Munteanu, dar cred ca are 23 de ani nu 21, si nu stiu daca merita 3-4 milioane, mai degraba imprumutat daca or vrea aia de la CFR cand vad ca nu mai au sanse la nimic anul asta si macar sa se scape de niste cheltuieli si sa si-l tina in forma pentru o vanzare ulterioara.
Louis Munteanu are calitate deosebita
Are niste faze si niste goluri pe care numai el le poate face , e ceva nascut acolo .
Insa are o boala, aceeasi de care sufera si basceanu
li s-a spus ca sunt buni si ca vor ajunge la real madrid , iar ei nu se mai gandesc la nimic altceva decat cum sa plece din Romania
eu am nevoie de jucatori care sa joace pentru culorile alb-albastre, nu pe persoana fizica
Are niste faze si niste goluri pe care numai el le poate face , e ceva nascut acolo .
Insa are o boala, aceeasi de care sufera si basceanu
li s-a spus ca sunt buni si ca vor ajunge la real madrid , iar ei nu se mai gandesc la nimic altceva decat cum sa plece din Romania
eu am nevoie de jucatori care sa joace pentru culorile alb-albastre, nu pe persoana fizica
nu vad de ce l-am lua pe Munteanu ,,,, pana isi intra in forma va cere sa plece la vara asa ca parerea mea e ca mai mult ne-ar incurca
Din pacate Craiova a dat doua milioane pe palestinian si Basceanu - si pina acum rezultatele nu sint la banii astia.
FCSB a dat pe la 2 milioane pe Birligea - si asta a dat goluri destule. CFR tot pe la vreo 2 milioane pe Louis Munteanu - a dat asta goluri la greu sezonul trecut.
FCSB a dat pe la 2 milioane pe Birligea - si asta a dat goluri destule. CFR tot pe la vreo 2 milioane pe Louis Munteanu - a dat asta goluri la greu sezonul trecut.
Are Craiova un ghinion teribil...
Radulescu, Mora si Mogos sint accidentati la meciul de azi - adica variantele 1, 2 si 3 pe dreapta apararii. Nu stiu care echipa din lume e in situatia asta !
Joaca Teles acolo, improvizatie plus varianta 4 !
Aceste accidentari in serie afecteaza echipa in toate competitiile, nu ai citiva jucatori care sa te ajute cu rotatia titularilor.
Radulescu, Mora si Mogos sint accidentati la meciul de azi - adica variantele 1, 2 si 3 pe dreapta apararii. Nu stiu care echipa din lume e in situatia asta !
Joaca Teles acolo, improvizatie plus varianta 4 !
Aceste accidentari in serie afecteaza echipa in toate competitiile, nu ai citiva jucatori care sa te ajute cu rotatia titularilor.
Parca am vazut meciul nostru cu Botosani , cand marcheaza cicldau si apoi gresim in aparare si ne arde ongenda. Insa am controlat meciul si n-am suit pe ei.
Doar ca acum, Botosani a fost craiova si rapid a fost botosani.
Rapidu are mare mare bulan . Nu stiu cum s-au aliniat astrele dar castiga cand trebuie si reusesc sa nu piarda fix cand trebuie. Le iese totul
In timp ce noi avem cel mai bun lot, cel mai bun joc, cea mai buna poasesie, cel mai bun antrenor, cel mai bun patron ... dar suntem pe locu 4
mi-e greu sa explic , atacantii nostrii au avut o scuza ca era radoi nebun, dar nici acum nu si-au revenit si avem alti oameni pe banca tehnica . dar poate am eu pretentii prea mari de la niste sportivi de esalon secund si tertz
Doar ca acum, Botosani a fost craiova si rapid a fost botosani.
Rapidu are mare mare bulan . Nu stiu cum s-au aliniat astrele dar castiga cand trebuie si reusesc sa nu piarda fix cand trebuie. Le iese totul
In timp ce noi avem cel mai bun lot, cel mai bun joc, cea mai buna poasesie, cel mai bun antrenor, cel mai bun patron ... dar suntem pe locu 4
mi-e greu sa explic , atacantii nostrii au avut o scuza ca era radoi nebun, dar nici acum nu si-au revenit si avem alti oameni pe banca tehnica . dar poate am eu pretentii prea mari de la niste sportivi de esalon secund si tertz
Lasa ca e bun egalul acolo...