Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Nu știu ce să zic... Iei șef de scouting din Liga a 3a portugheză... Astia, in afara de 6 echipe, au 0 infrastructura, ca la noi... Și tu iei din Liga a 3-a... Probabil vreo cunoștință de-a lui Felgueiras...
Deci cum zicea Fan Alb Albastru, anul viitor e anul rapidului recte a lui Galca ?
ma da-l n gra mazii pe galca asta
ma da-l n gra mazii pe galca asta
Galca, acelasi care in urma cu zece ani când fără mizeria de la ASA Tg Mureș Otelul pierdea titlul după ce avusese 14 puncte avans și care deține recordul de cele mai puține victorii pe o perioada de 3 luni de la promovare (15 august-4 noiembrie decât TREI victorii), nici când eram nou promovați nu am avut atât de puține victorii în trei luni...
Apropo despre portughezul adus....poate are vreo legatura cu reinscrierea echipei secunde in liga3.O aduce ala tineri portughezi si vor fi testati in liga3?
- Fan Alb - Albastru
- suporter
Eu ma referam ca este anu Rapidului din punct de vedere ai politicului si nu pe linie sportiva.Stim cum se castiga titlurile in Romania.
Cât cerul este albastru suntem deasupra tuturor

Traiam cu speranta……..
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Nici baietii n-au murit de chef de joc. Alearga tu, ba alearga tu… Eu n-am nimic cu Galca, ba chiar imi e simpatic si-i doresc succes la raped, doar ca nu cred ca i se potriveste tigannia, cum nu i s-au potrivit nici vedetele olteniei.fanatic16 scrie: ↑03 Iun 2025, 20:59Galca, acelasi care in urma cu zece ani când fără mizeria de la ASA Tg Mureș Otelul pierdea titlul după ce avusese 14 puncte avans și care deține recordul de cele mai puține victorii pe o perioada de 3 luni de la promovare (15 august-4 noiembrie decât TREI victorii), nici când eram nou promovați nu am avut atât de puține victorii în trei luni...
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Și asta e adevărat, dar la o adică și mobilizarea face parte din talentele antrenorului, am văzut diferența de vana în joc între Galca și Radoi dar și în mesajul transmis jucătorilor, chiar noua la conferințe.R.E.N. scrie: ↑03 Iun 2025, 22:54Nici baietii n-au murit de chef de joc. Alearga tu, ba alearga tu… Eu n-am nimic cu Galca, ba chiar imi e simpatic si-i doresc succes la raped, doar ca nu cred ca i se potriveste tigannia, cum nu i s-au potrivit nici vedetele olteniei.fanatic16 scrie: ↑03 Iun 2025, 20:59Galca, acelasi care in urma cu zece ani când fără mizeria de la ASA Tg Mureș Otelul pierdea titlul după ce avusese 14 puncte avans și care deține recordul de cele mai puține victorii pe o perioada de 3 luni de la promovare (15 august-4 noiembrie decât TREI victorii), nici când eram nou promovați nu am avut atât de puține victorii în trei luni...
PS:noi suntem cuminți fața de ce e la rapid...
-
- fanatic
La o lecturare de dimineață prin presa online mi-a apărut o bârfă....Dinamo insistă să îl transfere pe Huja de la Petrolul , prețul ar fi 150 de mii ....mi se pare un preț decent și jucătorul este bun , personal eu l-aș transfera pe acesta și nu pe Stevanovici.
Forța Știința!!
nu ai cum sa te bati in urmatorul campionat cu fortele actuale si nu ma voi referi la fcsb care vor sa joace finala ligii campionilor. ma voi referi la cfr. astia au de ales pentru prima echipa din vreo 50 de jucatori foarte buni. noi avem 3-4 jucatori buni si din astia mai pleaca 1-2. nu putem face transferuri ca sa ajunge la nivelul astora. are dreptate gigi, de altfel el a indicat si anul trecut ordinea fcsb, cfr, universitatea, anul viitor fcsb, crf.
CFR prin transferul lui Muhar își confirma statutul de favorita la locul 2, pentru ca ei stau mult mai bine decât noi la capitolul mijloc și la rezerve.
La noi mi se pare suspecta tăcerea de după aducerea celor 4 de acum 2 săptămâni, probabil pe 1 iulie vom avea anunțuri fulger cu 3-4 transferuri dar și a vânzării a 1-2 jucători plus plecarea iminenta a lui Mitrita din care mie nu îmi e clar dacă clubul va lua o suma cu adevărat consistenta sau îl va lăsa liber, pentru ca îmi e greu sa cred ca vreo echipa din zona araba va da 5 milioane cat e clauza contractului lui Mitrita prelungit anul trecut.
La noi mi se pare suspecta tăcerea de după aducerea celor 4 de acum 2 săptămâni, probabil pe 1 iulie vom avea anunțuri fulger cu 3-4 transferuri dar și a vânzării a 1-2 jucători plus plecarea iminenta a lui Mitrita din care mie nu îmi e clar dacă clubul va lua o suma cu adevărat consistenta sau îl va lăsa liber, pentru ca îmi e greu sa cred ca vreo echipa din zona araba va da 5 milioane cat e clauza contractului lui Mitrita prelungit anul trecut.
-
- fanatic
Reînființarea echipei a doua poate fi o rampă de lansare pt Papi...
Forța Știința!!
Pai nu s-a (re)lansat pana acum?! Eu zic ca, daca ai 18 ani, e mai bine sa incerci sa joci la liga a 3-a decat in lifa de tineret. Alta problema... se pierd foarte multi jucatori in intervalul 19-21 de ani. Efectiv dispar, nu mai auzim nimic de ei. Din imprumuturi nu-mi aduc aminte decat de Popescu si Vladoiu. Restul fara progres si pierdere de timp.dorumihnea2 scrie:Reînființarea echipei a doua poate fi o rampă de lansare pt Papi...
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Wcsb transfera fotbalisti...noi gasim scuze de fairplay...