Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Nu cred ca găsim, pt ca e situația reala, atunci când tu nu produci nimic, nu joci în Europa, nu vinzi jucători, scad masiv și încasările din bilete, e normal sa fii pe pierdere în ultimii 4 ani.
Dar tăcerea tot e suspecta, măcar sa iasă Rotaru pe post sa confirme articolul pe care l-am găsit unde era foarte bine explicata faza cu fairplayul financiar.
Faptul ca nici zvonuri de transferuri nu apar nu îmi place.
Dar tăcerea tot e suspecta, măcar sa iasă Rotaru pe post sa confirme articolul pe care l-am găsit unde era foarte bine explicata faza cu fairplayul financiar.
Faptul ca nici zvonuri de transferuri nu apar nu îmi place.
-
- fanatic
Din cauza fairplay financiar nu avem voie să transferăm până în 1 iulie....eu așa am înțeles. De asta avem și un gentleman agrement cu Farul pt Basceanu și probabil atunci va veni și Stevanovici. Dar.....noi dăm un milion pe Basceanu și Fcsb aceeași bani pe Politic, e greu să spui că te bați la campionat cu wcsb....noi i am luat pe Matei și Radulescu și ei pe Alibec și Graovac.. ok , personal îmi plac transferurile noastre, arată că avem o deschidere pt viitor dar la campionat no chance. Trebuie reconstrucție și trebuie avut răbdare, deocamdată construim bine și garantat vom fi pe plusin fața Fcsb peste vreo doi ani ....dar oare vom avea răbdare? Noi sigur nu vom avea și Mirel nici atât, din moment ce a spus clar că vrea titlul la anul.
Forța Știința!!
In plus de Basceanu si Stevanovic,o sa il avem sigur pe T. Baluta.Cu varful e mai greu! Apropo,Geronimo l-ai urmarit pe Gizo georgianul aseara?Eu nu am reusit sa vad amucalul de under21..
Nu am vazut meciul, doar din min. 88. A jucat titular omul nostru, nu l-am prins.lory69 scrie:In plus de Basceanu si Stevanovic,o sa il avem sigur pe T. Baluta.Cu varful e mai greu! Apropo,Geronimo l-ai urmarit pe Gizo georgianul aseara?Eu nu am reusit sa vad amucalul de under21..
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Nu a fost titular,a intrat a doua repriza.Prima repriza a jucat frate-sau....
Daca e baiat destept,iasa si spune...nu avem bani sa ne batem la campionat,avem alta strategie,crestem o echipa care sa faca asta.Asa sa tot incepem an de an cu aceleasi kkturi ...campionat si cupa...si terminam razandu-se de noi si cu stadionul gol.
Da, sunt sigur ca daca face asa ceva o sa fie ovationat. Plus ca eu nu cred, spre deosebire de foarte multi altii, ca vorbeste pe baza altor strategii decat ca efectiv asta isi propune, numai ca nu ii iese. Si nu e numai de bani. Eu nu va inteleg ce anume va doriti pana la urma si ce conteaza asa de mult sa nu greseasca cineva daca isi doreste mai mult decat ii da calculul hartiei, pe baza de analiza financiara si chiar pe baza de rezultate obtinute, si daca esti naiv tot aia crezi.
Daca vreti sa nu rada lumea de noi, haideti toti la meci in toate conditiile, sustineti echipa cum o fac fanii lui Napoli, care nu a castigat campionatul nici macar de cate ori l-am castigat noi, si uite ca dupa 3 decenii ajung sa castige si sa si repete figura.
Mie mi se pare ca lumea are prea multe pretentii, se iau prea in serios pe sine si uita sa se bucure de fotbal, si nu o spun ca un cliseu, ci efectiv sa te bucuri si de speranta ca poate castigi, chiar daca nu o faci. Suntem un grup de sour losers, macinati de frustrari.
Si acum il invit pe maestrul Inima de Leu sa vina sa ne spuna cum e de fapt treaba - hit it, inima!
-
- fanatic
Câtă vreme ai buget în primele 3 sau 4 echipe nu ai voie să declari altceva decât că te bați la campionat...doar că trebuie aleasă o strategie bună ceva de genul Leverkusen , St Gill sau cum se cheamă cei din Belgia, Spoting Lisabona (am înțeles că au buget sub Porto sau Benfica) ,Paok sau ce minuni au mai fost prin lumea largă...cred că și Metaloglobus este o minune, dacă am înțeles bine aveau buget de 250 de mii și salarii de o mie de euro.
Forța Știința!!
Degeaba esti in primele 3-4 bugete daca suma platita angajatilor care nu joaca mingea este cea mai mare din liga.
Sa mai subtieze "lotul altora" si sa dea bani pe un jucator mai ca lumea !
Sa mai subtieze "lotul altora" si sa dea bani pe un jucator mai ca lumea !
-
- fanatic
Asta remarcăm și eu și anume personalul TESA , parcă ar fi un club ,,public ,, și nu privat....avem Cartu, Costesin , Pieleanu ,Felgueiras și prietenul portughezului...plus multi alții ce nu îmi vin in minte...acum avem și echipa a doua, in teorie e bună înființarea ei dar practic nu ai ce să culegi de acolo după meciurile cu Colonești și Potcoava... trebuie împrumutați jucătorii care termină junioratul să se caleasca în liga 2, cum cazul lui Gaspar și Petculescu....eu cred că la liga 3: e pierdere de timp și bani.
Forța Știința!!
Eu am remarcat ca din organigrama clubului lipsesc Chiose si Beldie. Nu putem sa dam inainte daca ne lipsesc acesti oameni de bine.
In St Gilles stadionul, mic ce-i drept, e full tot timpul, iar in zi de meci e o atmosfera foarte frumoasa in oras, multa lume cu fulare, tricouri. Cam cum era la Craiova acum 15-20 de ani. Si asta conteaza daca vrei sa te bati acolo sus. Noi avem un stadion 2/3 gol, in care lumea moare de frustrare ca titlu titlu. Ar fi bine sa ne mai si bucuram de fotbal.dorumihnea2 scrie: ↑05 Iun 2025, 11:42Câtă vreme ai buget în primele 3 sau 4 echipe nu ai voie să declari altceva decât că te bați la campionat...doar că trebuie aleasă o strategie bună ceva de genul Leverkusen , St Gill sau cum se cheamă cei din Belgia, Spoting Lisabona (am înțeles că au buget sub Porto sau Benfica) ,Paok sau ce minuni au mai fost prin lumea largă...cred că și Metaloglobus este o minune, dacă am înțeles bine aveau buget de 250 de mii și salarii de o mie de euro.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Dar oare cine are o obsesie cu titlu, titlu, nino, nino?R.E.N. scrie:In St Gilles stadionul, mic ce-i drept, e full tot timpul, iar in zi de meci e o atmosfera foarte frumoasa in oras, multa lume cu fulare, tricouri. Cam cum era la Craiova acum 15-20 de ani. Si asta conteaza daca vrei sa te bati acolo sus. Noi avem un stadion 2/3 gol, in care lumea moare de frustrare ca titlu titlu. Ar fi bine sa ne mai si bucuram de fotbal.dorumihnea2 scrie: ↑05 Iun 2025, 11:42Câtă vreme ai buget în primele 3 sau 4 echipe nu ai voie să declari altceva decât că te bați la campionat...doar că trebuie aleasă o strategie bună ceva de genul Leverkusen , St Gill sau cum se cheamă cei din Belgia, Spoting Lisabona (am înțeles că au buget sub Porto sau Benfica) ,Paok sau ce minuni au mai fost prin lumea largă...cred că și Metaloglobus este o minune, dacă am înțeles bine aveau buget de 250 de mii și salarii de o mie de euro.
Pai nu e nimic daca au "obsesie" cu titlul Rotaru si investitorii, ca daca baga bani e normal sa vrea asta, eu ma si mir ca nu se supara mai rau pe ne-castigare.
Problema e ca inteleg ca si pe unii suporteri ii afecteaza, si, daca inteleg eu bine, ar prefera ca in cadrul clubului sa nu mai fie enuntate aceste obiective, cu titlul si cupa.
De ce, eu nu stiu. Mie mi se pare ok sa fie anuntate, noi sa speram ca se poate, sa ne bucuram de ce putem, si sa nu dam cu caciula de pamant si sa nu mai venim la stadion ca nu s-au realizat obiectivele.
Problema e ca inteleg ca si pe unii suporteri ii afecteaza, si, daca inteleg eu bine, ar prefera ca in cadrul clubului sa nu mai fie enuntate aceste obiective, cu titlul si cupa.
De ce, eu nu stiu. Mie mi se pare ok sa fie anuntate, noi sa speram ca se poate, sa ne bucuram de ce putem, si sa nu dam cu caciula de pamant si sa nu mai venim la stadion ca nu s-au realizat obiectivele.
Comunicarea este cheia. Daca clubul va comunica ceva clar ca nu titlul este scopul. Sar toti in sus. Daca nu zice. Sar toti in sus. Cum e bine? Lumea trebuie educata. Prin campanii, declarații in care sa li se spuna clar: veniti la stadion pt spectacol nu pt titlu.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!