Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.
Moderator: grup_moderatori
-
fabius_2014
- fanatic

UnBetiv scrie: ↑24 Noi 2025, 19:31
Nu stiu ce e firesc sa il intrebe Rotaru pe Mario dar la televizor ar fi bine sa nu mai spuna lucurile astea . Ai antrenori
Patronu are 3 subiecte, bani, proiecte, resursa umana . Nu vorbeste de tactica, de forma jucatorilor, de alte echipe, de jucatorii altor echipe.
Sa vorbeasca de arbitrii, de legea Novak, de cum o sa faca 100 de milioane de euro si o sa ii bage la echipa, de furturile alea pe care le vezi tu ... are atatea subiecte
El spune numai prostii pe la televizor, mai bine sa taca daca nu vrea sa vorbeasca de altceva decat de tactica si de cate puncte facem in conference. Are niste declaratii tampite, asta vreau sa se inteleaga si pe forum. Ca aici toti sunt numai suporteri exemplu, cei mai perfecti suporteri, premiantii craiova-maxima forum. Dar rotaru , chiar daca nu vreti sa recunoasteti are niste iesiri tampite la televizor
Ai o promisiune neonorata.
" O sa iti caut articolele si videourile si le postez ".
Traim intr-o tara libera si fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, inclusiv Rotaru. Tie ti se par " tampite " declatratiile lui Rotaru si vrei ca parerea ta sa fie cunoscuta de toata lumea. Eu iti respect parerea, chiar daca nu sunt de acord cu ea si pentru a nu cobori extrem de mult nivelul forumului nu o voi caracteriza.
Nu uita promisiunea.
-
manex
- fanatic

Nu e normal ca un patron care a investit x euro intr-un jucator, sau despre care a auzit ca e scula, sau sa aiba interes major in vanzarea rapida sa spuna " as vrea sa joace mai mult!"?? Aici intervine tot:daca antrenorul ii explica de ce nu poate(cu toate argumentele) si patronul spune "nu-mi pasa, trebuie sa joace" atunci e o problema reala.
Despre Rotaru nu s-a spus asta. Asa ca discutiile sunt aiurea.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
fabius_2014
- fanatic

A fost o etapa buna pentru noi. Rapid si-a luat-o, Botosani si Dinamo au facut egal, FCSB la fel si noi am luat 3 puncte. Este bine pentru noi. Suntem pe locul 3, la 3 puncte de primul loc, la 1 punct de locul 2 si in spatele nostru la 2 puncte este mimao. Tinand cont si de parcursul nostru european, nu e rau. Se putea si mai bine, dar nu e rau.
Urmeaza, in campionat, meciurile cu clujencele. Este greu pentru ca nu se joaca doar pe teren si in plus avem si o stare de oboseala determinata de jocurile in Europa. Sa vedem ce putem sa facem.
-
Paul
- grup_moderatori

Sper sa facem un joc bun cu Mainz si chiar sa ii batem, ce mare chestie ca sunt ei in Bundesliga, aici e Prazilia!
Dupa care sa sarbatorim 1 decembrie printr-un 3-1 sau ceva similar administrat lui Nistor si Bic, care au plecat cu draci de-aci de la belfereaka ca sa isi dea viata jucand pentru Boc.
Si evident sa batem CFR acasa la noi, ca sa fie bine.
Nu mai zic cat de misto ar fi sa manance bataie acasa Rapid de la Csiksereda, ca imi puteti reprosa ca am innebunit.
-
Rocain
- suporter

I-am mai batut 1 data anul asta,am facut o miscare foarte buna cand nu am vrut sa amanam meciul. Sunt optimist.

-
BogdanWick8
- suporter

Ne mobilizam putin sa trimitem cativa mail la transfermarkt sa modifice denumirea pe site?
Eu am trimis la
bugs@transfermarkt.de
Urmatorul mesaj, poate ajuta “ Hello i found that on the transfermarkt.de the club is named CS Universitatea Craiova. I want to tell that is wrong, the name it s without “CS” just Universitatea Craiova just like on the Uefa.com website. I hope this will help to repair the problem.
Thanks in advance!”
-
petruradulescu_1948
- nou pe forum

de petruradulescu_1948 » 27 Noi 2025, 01:40
Ar trebui trimis mail sa corecteze si palmaresul cu titlul din '91 si cu cupele din 90-91 si 92-93. Apare la echipa cailor lu marin ca le au ei
Oltean prin gratie divina! 
-
Bobby
- fanatic

De luni incolo echipa are o peioada foarte dura, cum nu cred ca am mai vazut vreodata : vreo 7 meciuri oficiale in TREI competitii, in ~ 3 saptamini. Adica liga 1, cupa Romaniei si Conference League (partea de Conference League vine cu doua meciui foarte tari : Sparta Praga si AEK Atena).
Perioada asta exceptionala inseamna un consum fizic si psihic extraordinar pentru jucatori, antrenori si conducatori.
Sper sa ca echipa sa treaca cu bine - si sa ramina in obiectiv in toate comeptitiile.
-
UnBetiv
- fanatic

Temerea mea este ca efectele acestui consum sa nu se vada chiar in playoff
Forma de azi a jucatorilor ma face sa cred ca putem trece peste luna decembrie, insa toate loviturile, contuziile, efortul, oboseala, medicamentele , s-ar putea sa atinga saturatia in playoff, in martie aprilie
-
Paul
- grup_moderatori

Lasati temerile la o parte, suspendati-va spiritul analitic si critic si nu credeti in miracole, ci bazati-va pe ele!
-
adi_g
- suporter

In Europa peste 90 la suta e rezolvat. Nu cred ca vom pierde la scor...Ar fi bine sa reusim o calificare directa in optimi, dar e mi dificil...
-
marius_vl
- fanatic

nu prea sunt asa de optimist pt meciul cu Sparta Praga, va fi foarte greu fara Bancu si Mora in benzi!
Sper intr-o recuperare miraculoasa a lui Mora, pt a fi macar in dreapta periculosi, altfel nu vad cum am putea crea pericol la poarta cehilor, sunt foarte puternici, intr-o forma mult mai buna decat Mainz si vor veni cu echipa de baza pt ca inca nu sunt calificati...
Dar mai e pana atunci... mai avem 3 meciuri cumplit de grele pana pe 11 decembrie
-
Paul
- grup_moderatori

Cred ca ar putea fi folosit Paradela pe una din benzi, stanga sa zicem si Etim pe dreapta, titulari din prima.
Probabil ca nu il pastreaza pe Paradela daca nu joaca, dar mie mi-a placut si as prefera sa il pastreze.
-
UnBetiv
- fanatic

Paradela nu e pe lista UEFA, dar suporterii adevarati stiu asta
-
manex
- fanatic

Un suporter adevarat ce stie de Barbu??
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!