Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Cred ca ne gandim prea departe ... titlul e departe . Hai sa nu facem ca Rotaru care se vede campion
Baiaram si Bancu au jucat cu San Marino, La 3 zile au jucat cu Arges , la 4 zile vor juca cu Mainz dupa care vine meciul cu U Cluj si Bergodi . Sepcile rosii tocmai ce au batut pe Arad acasa .
Noi in doua meciuri in acest sezon nu am trecut de Arad.
Pana luam noi campionatu, poate batem pe U Cluj zic
Baiaram si Bancu au jucat cu San Marino, La 3 zile au jucat cu Arges , la 4 zile vor juca cu Mainz dupa care vine meciul cu U Cluj si Bergodi . Sepcile rosii tocmai ce au batut pe Arad acasa .
Noi in doua meciuri in acest sezon nu am trecut de Arad.
Pana luam noi campionatu, poate batem pe U Cluj zic
Chiar si in play off, de pe locul 5 sau 6, nu joci in Europa, daca nu iei cupa...
Eu aleg sa fiu optimist mereu, spre disperarea specialiștilor care nu pot fi suporteri neconditionati, vreau, sper si cred ca vom lua titlul si cupa, dar nu pun asta ca un ultimatum, nu am “pretentii”.
Dinamo
Botosani
Petrolul
Galati
UTA
nu au dreptul sa joace in europa
Botosani
Petrolul
Galati
UTA
nu au dreptul sa joace in europa
M-as bucura mai mult sa ne inbunatatim noi jocul , nu sa asteptam sa se incurce adversaul
Chiar daca as da pe afara de optimism , mie nu mi-a placut jocul nostru cu UTA si nici cu Arges.
Cu argesul nu am avut niciun corner in tot meciul ?! Argesul a avut mai multe ocazii decat noi. mai multe lovituri libere, mai multe deposedari.
Am castigat meciul cu sansa .
Care șansa, a avut Arges șansă ca nu a luat 4 la ratările lui Anzor si Baiaram.
Asa cum noi nu am avut ocazii din 15 cornere cu uta, nici arges nu a avut din 13, plus ca ne-am aparat exemplar la fiecare corner cu excepția lui Isenko la cateva faze unde nu a ieșit cum trebuie.
Si la lovituri libere ne-am aparat f bine, Radoi nu antrena apărarea la faze fixe.
Asa cum noi nu am avut ocazii din 15 cornere cu uta, nici arges nu a avut din 13, plus ca ne-am aparat exemplar la fiecare corner cu excepția lui Isenko la cateva faze unde nu a ieșit cum trebuie.
Si la lovituri libere ne-am aparat f bine, Radoi nu antrena apărarea la faze fixe.
Si eu la fel m-as bucura sa jucam mereu mai bine, dar asta merge pe alt plan, pe alt culoar, independent de bucuria ca se duc adversarii in cap.UnBetiv scrie: ↑23 Noi 2025, 12:34M-as bucura mai mult sa ne inbunatatim noi jocul , nu sa asteptam sa se incurce adversaul
Chiar daca as da pe afara de optimism , mie nu mi-a placut jocul nostru cu UTA si nici cu Arges.
Cu argesul nu am avut niciun corner in tot meciul ?! Argesul a avut mai multe ocazii decat noi. mai multe lovituri libere, mai multe deposedari.
Am castigat meciul cu sansa .
In jocul cu Argesul am mai avut un adversar, pe care l-am mai avut si la Galati, si anume terenul denivelat si tare. Noi jucam cu pase si patrunderi cu mingea la picior, imposibil de pus in practica pe un tapsan, si nu jucam fizic si cu mingi la bataie. Nu e putin lucru sa NU ai un teren pe care sa joici normal, daca asa esti invatat.
Asta nu se aplica la meciul cu UTA, dar avem speranțe ca se poate sa corectam problemele de pe un teren normal, si posibil sa invatam si cum se joaca pe un tapsan.
Una peste alta, ce am vrut eu sa spun, ca de fiecare data, este ca cel putin eu imi suspend spiritul critic si realismul cand vorbesc de titlu si de glorie, o fac doar cu speranta, pentru ca in genul asta de atmosfera cred ca se poate intampla, nu daca baietii joaca atat cat pot ei de bine si toata lumea stramba din nas, sau multi stramba din nas cu prima “ocazie”.
Marko inscrie pentru Farul si mentine echipa Constanteana pe loc de playoff
-
BogdanWick8
- suporter

Rapid bula de sapun de aici incepe la vale. Nu avea cum o echipa atata de slaba sa se bata la locul 1
Se intoarsa roata. Ei cum au luat 1 punct la noi? Jucand ce?! Zero barat.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Ma bucur ca rapizii ii suresciteaza pe ceferisti, de prea multe ori am fost noi aia cu care isi reveneau toti din seria proasta.BogdanWick8 scrie: ↑23 Noi 2025, 22:15Rapid bula de sapun de aici incepe la vale. Nu avea cum o echipa atata de slaba sa se bata la locul 1
Era bine sa ii suresciteze dar ii resusciteaza. Oricum Rapid e momentul sa o ia la vale, iar noi in sus.
Maine BT-Dinamo sper sa fie egal sau sa castige BT, ca o vor lua si astia in jos.
Maine BT-Dinamo sper sa fie egal sau sa castige BT, ca o vor lua si astia in jos.
E bine, dle, e bine....
Stai ca jucam noi in curind cu CFR-istii resuscitati...Rocain scrie: ↑23 Noi 2025, 22:33Ma bucur ca rapizii ii suresciteaza pe ceferisti, de prea multe ori am fost noi aia cu care isi reveneau toti din seria proasta.BogdanWick8 scrie: ↑23 Noi 2025, 22:15Rapid bula de sapun de aici incepe la vale. Nu avea cum o echipa atata de slaba sa se bata la locul 1