Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Free, esti din ce in ce mai ofticat, nu stiu ce e cu tine, nimeni nu iti mai place.
O sa ne dam seama cat a insemnat Mitrita in scurt timp.
Dar indiferent mie tot rau imi pare ca pleaca.
O sa ne dam seama cat a insemnat Mitrita in scurt timp.
Dar indiferent mie tot rau imi pare ca pleaca.
Nu sunt ofticat Paul si cred ca ideea "fara Mitrita erati praf/playout/etc" ...este o afirmatie gratuita.
Fara el jocul nostru ar fi capatat alte valente si am fi fost tot acolo sus, poate in locul U Cluj dar la limita.
Mitrita a luat din gloria echipei si s-a imbracat el cu ea ... asta este diferenta.
Dupa ianuarie 2019 ai cazut cumva in play-out ? In 2020 te-ai batut la titlu fara Mitrita.
Mie imi pare benefica plecarea lui.
Am rautate la adresa lui din cauza ca a expus financiar clubul...Daca se accidenta si nu il mai lua nimeni nu ramaneam cu mare cheltuiala de pe urma lui ?
E mereu cu foamea in gat, asta il trage in jos ca imagine.
Fara el jocul nostru ar fi capatat alte valente si am fi fost tot acolo sus, poate in locul U Cluj dar la limita.
Mitrita a luat din gloria echipei si s-a imbracat el cu ea ... asta este diferenta.
Dupa ianuarie 2019 ai cazut cumva in play-out ? In 2020 te-ai batut la titlu fara Mitrita.
Mie imi pare benefica plecarea lui.
Am rautate la adresa lui din cauza ca a expus financiar clubul...Daca se accidenta si nu il mai lua nimeni nu ramaneam cu mare cheltuiala de pe urma lui ?
E mereu cu foamea in gat, asta il trage in jos ca imagine.
Da, inteleg ce vrei sa spui, dar eu sunt de alta parere, in sensul ca nu ii oprea nimeni nici pe antrenori nici pe coechipieri sa nu fie in halul asta de dependenta de Mitrita, nu depindea de el asa de mult cat de ceilalti, care au ales sa nu isi bata capul.
Iar despre banii pe care i-a luat, trebuie sa te gandesti un pic si din punctul lui de vedere, nu o sa joace pana la 65 de ani, practic ii bate pensia la usa, si are si avea potentialul de a castigat mult mai mult dar a ales sa ramana acasa.
Despre fazele spectaculoase si memorabile facute de el, cu alea ramanem, sper sa ma contrazica astia micii noi veniti, dar e greu.
Iar despre banii pe care i-a luat, trebuie sa te gandesti un pic si din punctul lui de vedere, nu o sa joace pana la 65 de ani, practic ii bate pensia la usa, si are si avea potentialul de a castigat mult mai mult dar a ales sa ramana acasa.
Despre fazele spectaculoase si memorabile facute de el, cu alea ramanem, sper sa ma contrazica astia micii noi veniti, dar e greu.
-
- fanatic
Trebuie clădită o ,, echipă,, , asta ar fi rețeta, a apus vremea cu toate mingile pe Mitriță și el poate ne scoate cumva. Și totuși nu ne-a scos tot timpul, de ex cu Fcsb nu ne-a scos niciodată. Cum zice și Free , cu Mitriță am avut aceleași rezultate pe care le-am avut și fără el, hai să încercăm și altă soluție. La promovare am lansat un Bancu și un Vatajelu , mai apoi Mihăilă sau Baiaram , acum văd o deschidere spre o întinerire a lotului...ce mi-ar place să văd.... Rădoi să rămână măcar doi ani , să lase ,, condiția,, pe care și-a pus-o că ,,el rămâne doar dacă se bate la titlu,, pt că trebuie să fim realiști că e greu să ne batem cu Fcsb sau CFR. Cu toate că cele două au rezultate peste noi in ultimii ani , eu personal prefer să nu avem managementul celor două. Rădoi trebuie să implementeze un stil de fotbal frumos și să taie elanul unor așa zise ,,vedete,,. Atât îmi doresc.
Forța Știința!!
Se pare ca noua ne-au ramas 2 milioane. Nu e rau. Rotaru a mai spus-o ca are o înțelegere cu Mitri inca de cand a venit. Probabil suma de transfer era mai mare, salariul mai mic....si asta era intelegerea:cand avem oferta buna o impartim ca tu sa ai salariu bun , prima de instalare etc
Scrie undeva exact lotul care a plecat in cantonament? Iago, Istfan sunt niste pietre de moara si nu le mai vad locul la noi. De Blesa nu zic nimic, asteot sa vad cum mai e.
Marko nu a aparut in nicio poza... Filmare... Ciudat
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Scrie undeva exact lotul care a plecat in cantonament? Iago, Istfan sunt niste pietre de moara si nu le mai vad locul la noi. De Blesa nu zic nimic, asteot sa vad cum mai e.
Marko nu a aparut in nicio poza... Filmare... Ciudat
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Iago nu trebuie judecat, n-a avut destule minute ca sa demonstreze. El e pe stilul spaniol, pase, demarcare, deplasare cu grupul. In mod sigur nu-i prieste stilul nostru care ...sper ca se duse.Dar ..
In mod cert cu Cretu la mijloc niciun spaniol nu convinge...
Cretu face nota discordanta cu Teles, cu Mora cu Houri si Cialdau si cine o mai fi pe acolo...
Cretu este o decizie emotionala a conducerii, una proasta...
In mod cert cu Cretu la mijloc niciun spaniol nu convinge...
Cretu face nota discordanta cu Teles, cu Mora cu Houri si Cialdau si cine o mai fi pe acolo...
Cretu este o decizie emotionala a conducerii, una proasta...
m-aș bucura tare mult să îl dăm pe cel mai scund fundaș din liga 1, și dacă mai luăm și un milion pe el este super afacere! Eu i-aș fi făcut vânt de când ne-a mâncat calificarea la Maribor, cu roșul ăla stupid
Știința poate înfrunta una dintre următoarele echipe în Conference League:
FK Sarajevo ...adversar greu
FK Novi Pazar ... greu, lot bun sarbi ...traditie proasta pentru noi
Pierzătoarea dintre Sabah FC și NK Celjie ... grele amandoua, mai mult Celjie a facut optimi in Conf.L, eliminata de Fiorentina. Ca tot o dau unii cu Maribor si fotbalul sloven.
Învingătoarea dintre FK Decic și FC Sileks, macedoneni si muntenegreni... impredictibil, traditie proasta
FC Dinamo City ...Albania, periculosi, mai buni decat Vlaznia acum 2 ani.
Apropos, Laci vechea noastra cunostinta ...a retrogradat.
Oile iar avura noroc...Cum dracu se brodeste la astia frate !
Tragerea la sorți finala va fi astăzi la ora 15:00.
FK Sarajevo ...adversar greu
FK Novi Pazar ... greu, lot bun sarbi ...traditie proasta pentru noi
Pierzătoarea dintre Sabah FC și NK Celjie ... grele amandoua, mai mult Celjie a facut optimi in Conf.L, eliminata de Fiorentina. Ca tot o dau unii cu Maribor si fotbalul sloven.
Învingătoarea dintre FK Decic și FC Sileks, macedoneni si muntenegreni... impredictibil, traditie proasta
FC Dinamo City ...Albania, periculosi, mai buni decat Vlaznia acum 2 ani.
Apropos, Laci vechea noastra cunostinta ...a retrogradat.
Oile iar avura noroc...Cum dracu se brodeste la astia frate !

Tragerea la sorți finala va fi astăzi la ora 15:00.
-
- suporter
Cu adversarii astia ar trebui sa maturam teoretic, dar noi ne chinuim si cu metalul buzau, deci…
Paul scrie:Poate il vrea Galca pe Iago la Rapid, sa ni-l dea macar pe Paul Iacob la schimb ca am inteles ca vor sa se dcape de el. La noi nu stiu de ce a fost adus daca niciodata nu a fost jucat, chiar a parut o scamatorie.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
- fanatic
Contra echipelor din spațiul ex iugoslav după ce am jucat sezoanele trecute nu am avea nici o șansă, mai ales că sunt pe stilul forță dar să vedem ce aduce nou Mirel , mai ales după ultimele transferuri.
Forța Știința!!
In primul tur Conference de anul asta jucam cu:
Incredibil FK Sarajevo...cel mai greu adversar posibil. Primul meci in deplasare.
Incredibil FK Sarajevo...cel mai greu adversar posibil. Primul meci in deplasare.
Ma uitam pe lotul lor....au varful de 1.5 milioane...in rest lotul are valoare de 9.9 milioane.Deci in afara de varf restul sunt ciurucuri...
Sarajevo - nasol. Am mai jucat in 1984 cu Zeljeznicar Savajevo, i-am batut acasa cu 2-0 dar ne-au batut la ei cu 4-0.
Il aveau pe Bazdarevici.
Il aveau pe Bazdarevici.