Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Nu avem niciodată noroc la tragerea la sorti. Picam cu cel mai greu adversar, însă trebuie să jucam.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Ei au lot de 9.9, al nostru a mai scazut dupa plecarea lui Mitrita, Maldonado ...Bosniacii ne fac bucata si la nationala nu numai la club.
Si au ratat penalty si la noi si la ei.Paul scrie:Sarajevo - nasol. Am mai jucat in 1984 cu Zeljeznicar Savajevo, i-am batut acasa cu 2-0 dar ne-au batut la ei cu 4-0.
Il aveau pe Bazdarevici.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Turul pe 24 iulie la ei, returul pe 31.iulie la noi.
E bine ca jucam primul meci la ei..., probabil ei incep mai tarziu decat noi campionatul.
E bine ca jucam primul meci la ei..., probabil ei incep mai tarziu decat noi campionatul.
Am început-o “bine” și de data asta, fix cu Sarajevo…. Problema nu e neapărat de valoare cât de cheful băieților, că ei se pun mai greu în mișcare.
CRAIOVA NESUPUSA
Mai ales cu KF Laci am avut un ghinion teribil.Dany scrie:Nu avem niciodată noroc la tragerea la sorti. Picam cu cel mai greu adversar, însă trebuie să jucam.
Greu adversar.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Mi se pare ca dupa asta a plecat Camataru la Dinamo, ceea ce a fost un fel de semnal al destramarii Craiovei Maxima. Au urmat aproape toti ceilalti, Stefanescu la Brasov, Ticleanu la Sportul Studentesc, Lung si Ungureanu la Steaua mai tarziu. Au ramas Cartu si Negrila si Geolgau. Beldeanu a mai jucat putin ca era batran. Ce vremuri, atunci Cartu juca la limita umbrei de la oficiala, ca sa nu cumva sa stea in soare.
-
- suporter
Eu sper ca sunteti ironici, sarajevo e de doua ori sub maribor
Si noi ce suntem?BogdanWick8 scrie:Eu sper ca sunteti ironici, sarajevo e de doua ori sub maribor
Acum și cu tine...aproape tot timpul!Geronimo scrie:Mai ales cu KF Laci am avut un ghinion teribil.Dany scrie:Nu avem niciodată noroc la tragerea la sorti. Picam cu cel mai greu adversar, însă trebuie să jucam.

Dar vom merge sa luptam!
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Eu zic ca e mai sanatos sa nu ne consideram favoriti, indiferent de adversar...
Ideea e ca daca vrem in grupe, nu doar sa trecem de primul tur, atunci nu e rau sa incepi cu unii dintre cei mai buni, nu cu ciurucuri garantate gen Andorra, Malta si Dudelange.
Ce e bine este ca Sarajevo are Wizz pana la Roma si noi la fel
Ce e bine este ca Sarajevo are Wizz pana la Roma si noi la fel
Foarte proasta afacerea cu Basceanu, costa mult copilul si nu o sa faca nimic. L-am urmarit la Euro, e slab ... un fel de Campanu la varsta aluia. Slab fizic, nu are inaltime...nu stiu la ce se gandesc scouterii nostri !
Poate e mai bine asa....in pregatiri sa se pregateasca serios,iar toate transferurile sa vina pana luni!