Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Cica Rednic il vrea pe Anzor . Clubul a acceptat deschiderea negocierilor. Asta ne mai trebuia : sa il vindem și p-asta.
Și la Metaloglobus se câștigă o pâine, aviz Căpățînă
Nu vrea nicăieri..Acasă e cel mai bine
.

Pai nu vrea sa plece....el vrea sa joace in derby-ul din liga 3 contra boovenilor.Doar ce se anunta ca au fost retrogradati in liga3!
Viziune, nu ccacat. Sa-i dai pe Anzor si Oshima pentru Cretu si Baluta. Macar sa le puna un fileu la mijloc, sa stie de ce i-au luat. Daca il dam pe Anzor, Mirel e dus cu vaca.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Deci chiar plecara pe bune si Maldonado si Oshima? Si cica ar putea veni Mihaila?
Sau sunt aberatii?
Sau sunt aberatii?
Se dusa pe pvla Europa, anul trecut am avut o gramada noi in echipa si s-a dus dubla cu Maribor.
Sunteti prăpastiosi. Dar rau.
S-a făcut curatenie. Mai sunt vreo 2, Istfan, Blesa... Daca nu se facea curatenie.. De ce nubse face curatenie. . Dar stiu. Nu a plecat Ivan, sau Marko.. Ca daca plecau ăștia.. Mamaa...ce campanie era. Nu, Free? Hai cu niste optimism.
Ivan si Marko vor juca foarte bine, mijlocul e ok. Ne trebuie atac de nr 9...
Am incredere totala in Mirel. Multi plecați ii vedeam si noi plecati. Asa ca.. Unde e problema?
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
S-a făcut curatenie. Mai sunt vreo 2, Istfan, Blesa... Daca nu se facea curatenie.. De ce nubse face curatenie. . Dar stiu. Nu a plecat Ivan, sau Marko.. Ca daca plecau ăștia.. Mamaa...ce campanie era. Nu, Free? Hai cu niste optimism.
Ivan si Marko vor juca foarte bine, mijlocul e ok. Ne trebuie atac de nr 9...
Am incredere totala in Mirel. Multi plecați ii vedeam si noi plecati. Asa ca.. Unde e problema?
Am zis!!
Si ce sa facem acum?! La cum e sezonul la noi, eu cred ca trebuie sa-ti faci echipa de "europa" din iarna, vara nu e timp. Pacat ca nu se acorda atentie jucatorilor crescuti in academie sau ce mama draq-ului avem la "aeroport"... se pierd prea multi in intervalul 18-21 de ani... nu avem rabdare sau chiar pricepere... e dezarmant...Freestate scrie:Se dusa pe pvla Europa, anul trecut am avut o gramada noi in echipa si s-a dus dubla cu Maribor.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
E bine ca se face curatenie,toti am vrut asta.
Abonamente...
Sent from my SM-G985F using TapatalkYou do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nu se terminase contracul cu Betano? Asa anuntasera.
Pai.. Unde scrie ca va continua?
In alta ordine de idei:mai tineti minte daca locurile abonamentelor se pot schimba Dupa ce iti reinnoiesti abonamentul? Ca nu prea-s multumit de ce am
In alta ordine de idei:mai tineti minte daca locurile abonamentelor se pot schimba Dupa ce iti reinnoiesti abonamentul? Ca nu prea-s multumit de ce am
Am zis!!