UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: Rakow - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: Rakow - Universitatea Craiova
La nivelul asta orice greșeală se vede. Asta e. Cretu a fost bagat si pentru talie, sunt sigur.
Am gresit defensiv, am jucat moale și fără curaj. E un prim meci, sa nu fim prăpastiosi.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am gresit defensiv, am jucat moale și fără curaj. E un prim meci, sa nu fim prăpastiosi.
Am zis!!
Nu poti schimba in min 45 decat daca esti jiji. E pauza unde le spui lucruri si speri ca 15 min fac ce le spui
Nu a fost sa fie
Nu a fost sa fie
Am zis!!
.nu încercați să aprindeți fitilul, n-ar fi cazul..încă! ..grupul este în formare..tot încă! ..liniște și ♪ la bine și la greu ♪ .. .
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
A dat baiatu ala mai bine de 50 de meciuri din toate competitiile
Nu schimba nimeni la pauza jucatori
Asta e doar in capul unor suporteri care s-au uitat prea mult la meciurile fcsb ului
Nu schimba nimeni la pauza jucatori
Asta e doar in capul unor suporteri care s-au uitat prea mult la meciurile fcsb ului
si tu esti ala care spunea , ce cauta rus la echipa asta
azi a fost cel mai bun fundas, pe langa faptul ca ti-a scos minim doua goluri, daca nu trei
Wiena urmeaza sa joace cu FIorentina, apoi cu noi
Au deja o infrangere de la polonezii lech Poznan.
Daca ii intereseaza competitia asta , vor trata meciul cu noi cu maxima intensitate, se joaca in austria...
Au deja o infrangere de la polonezii lech Poznan.
Daca ii intereseaza competitia asta , vor trata meciul cu noi cu maxima intensitate, se joaca in austria...
Echipa nu e încă calibrată pentru nivelul european cerut în Conference League. Meciul cu Raków a fost un semnal de alarmă, dar nu un verdict final. Am intalnit o echipa poloneză la o formă sportivă foarte ridicată.
Echipa este in formare. Cu ajustări tactice și mai multă determinare, echipa poate reveni. Totul depinde de suporteri si capacitatea lui Rădoi de a regândi abordarea și unitatea grupului.
Urmează Yerevan
Echipa este in formare. Cu ajustări tactice și mai multă determinare, echipa poate reveni. Totul depinde de suporteri si capacitatea lui Rădoi de a regândi abordarea și unitatea grupului.
Urmează Yerevan
pe mine a început să mă deranjeze să aud atât de des: nu am jucat nimic din ce am pregătit!
pe voi nu? wtf?! păi de ce nu joacă ce au pregătit? pare că dau chestia asta pe gură și gata, sunt absolviți de orice ocară!
la rece, totuși am avut perioada de grație prinzând echipe destul de slăbuțe... cu alea mai bunicele nu prea ne-am descurcat. vorba aia Sarajevo ne-au călărit grav în tur și numai cu noroc am scăpat cu 2-1, la Trnava am absentat de pe teren a doua repriză și nici prin campionat nu prea a mai mers figura.
Probabil ne-am grăbit puțin să ne credem potențiali campioni, totuși, e nevoie și de prestații cu echipele mai bune.
Chiar dacă FCSB sunt varză, tare mă tem că iar intrăm "temători".
Cumva cred că așa zisa concurență pe posturi mai mult dereglează, decât să optimizeze, cel puțin nu se vede niciun fel de foame de gol la rotația asta ci doar că nu se înțeleg între ei, de parcă ar juca prima data împreună.
Forza Știința!
pe voi nu? wtf?! păi de ce nu joacă ce au pregătit? pare că dau chestia asta pe gură și gata, sunt absolviți de orice ocară!
la rece, totuși am avut perioada de grație prinzând echipe destul de slăbuțe... cu alea mai bunicele nu prea ne-am descurcat. vorba aia Sarajevo ne-au călărit grav în tur și numai cu noroc am scăpat cu 2-1, la Trnava am absentat de pe teren a doua repriză și nici prin campionat nu prea a mai mers figura.
Probabil ne-am grăbit puțin să ne credem potențiali campioni, totuși, e nevoie și de prestații cu echipele mai bune.
Chiar dacă FCSB sunt varză, tare mă tem că iar intrăm "temători".
Cumva cred că așa zisa concurență pe posturi mai mult dereglează, decât să optimizeze, cel puțin nu se vede niciun fel de foame de gol la rotația asta ci doar că nu se înțeleg între ei, de parcă ar juca prima data împreună.
Forza Știința!
Va fi greu si in grupe, si in campionat si cupa in tara.
Avem un lot bunicel - dar nu extraordinar.
Meciul crucial e cu armenii - acasa. Daca nu ii batem, e rau de tot.
FCSB a menajat joi seara 6 titulari - cred ca sint favoriti duminica.
Avem un lot bunicel - dar nu extraordinar.
Meciul crucial e cu armenii - acasa. Daca nu ii batem, e rau de tot.
FCSB a menajat joi seara 6 titulari - cred ca sint favoriti duminica.
-
Augustus Caesar
- membru

Avura polonezii astia vreo doua viteze in plus fata de noi. Asta e nivelul, eu speram si o fac in continuare. sa ciupim puncte si sa ne crestem nivelul in meciurile astea! Si mai cred ca orice combinatie de echipa am fi bagat nu am fi avut aseara mai multi sorti de izbanda. Dincolo de toate astea trebuie Mirel sa-i faca sa inteleaga pe jucatori sa nu mai faca gesturi dincolo de limita cartonaselor. Sau, daca le fac in minutul 85 este ok (mai bine joci in 10 decat un gol avantaj pentru adversar). Altfel, in minutul 60 e de preferat un gol pentru adversar decat sa joci in inferioritate o jumatate de ora. Parerea mea!
''Priviti aceasta sacra frumusete:
Oltenia pamant de oameni buni
Si pumn pedepsitor cu cinci judete,
Caus al palmei vechilor taciuni ''
Oltenia pamant de oameni buni
Si pumn pedepsitor cu cinci judete,
Caus al palmei vechilor taciuni ''
Echipa a intrat pe teren cu frică, ca și cum ar fi avut în față Real Madrid. Traversăm o perioadă de scădere evidentă de formă, iar acest lucru se vede în fiecare compartiment. O parte din vină îi aparține și antrenorului: atunci când câștigă transmite doar tensiune și presiune, fără să știe să se bucure alături de jucători, iar când pierde devine resemnat.
Problema majoră rămâne mentalitatea,fără o schimbare clară aici, nu vom reuși să redresăm situația.
Problema majoră rămâne mentalitatea,fără o schimbare clară aici, nu vom reuși să redresăm situația.
Si daca nu menajau erau favoriți.
In momentul asta suntem in criza de idei, sportivă si de noroc. Abordăm meciuri cu jucatori care nu prea au ce cauta titulari, dupa pauza Naționalei unii dintre băieți au un tonus scăzut si nu in ultimul rând norocul care l-am avut cu Cluj, Sarajevo si Trnava ne-a părăsit.
Putem depăși momentul doar cu muncă , modestie si asumarea situației dificile. Daca doar ne isterizam ca nu stiu cine trebuia eliminat dar nu sesizam ca echipa a fost dezmembrata de Dinamo sau declaram senin dupa Galați ca "asta e , trebuia sa vina si o înfrângere", ne vom duce si mai jos . Sper sa ne revenim repede si asta ar însemna chiar de duminica cu fcsb ul.
-
fabius_2014
- fanatic

Nu-mi dau seama ce asteptari aveati voi de la meciul asta, dar dupa o lipsa de 40 din cupele europene, este firesc sa nu evoluezi dezinvolt. Meciul cu turcii a fost o surpriza placuta si daca am fi batut ieri, tot o surpiza ar fi fost.E un rezultat normal.
Problema este ca dupa convocarea la nationala, nu mai merge nimic. Lui Baiaram nu-i mai ies suturile, lui Mora nu-i mai ies driblingurile, Bancu e foarte nervos si parca nici noroc nu mai avem. Poate reusim duminica sa rupem starea asta proasta.
Revenind la cupele europene, trebuie sa fim echilibrati si sa recunoastem ca un mare merit pentru calificarea in grupe il are Mirel Radoi. Indiferent cat de suparati suntem pe Radoi trebuie sa-i recunoastem meritele. Tot din echilibru, trebuie sa recunoastem ca ieri victoria a fost obtinuta in primul rand de antrenorul polonezilor care si-a asezat echipa in asa fel incat ai nostri nu au suflat. In al doilea rand, trebuie sa recunoastem ca Mirel a fost total neinspirat cand l-a titularizat pe Cretu in special si in general in modul in care a pregatit si alcatuit linia de mijloc. Am avut un mijloc lent, imobil si fara vlaga.
In sfarsit, mergem inainte cu speranta ca baietii si Mirel au invatat ceva din meciul asta si nu vor persevera in greseala.
Nu avem timp de reprosuri, trebuie sa ne concentram pe meciul cu FCSB.
Problema este ca dupa convocarea la nationala, nu mai merge nimic. Lui Baiaram nu-i mai ies suturile, lui Mora nu-i mai ies driblingurile, Bancu e foarte nervos si parca nici noroc nu mai avem. Poate reusim duminica sa rupem starea asta proasta.
Revenind la cupele europene, trebuie sa fim echilibrati si sa recunoastem ca un mare merit pentru calificarea in grupe il are Mirel Radoi. Indiferent cat de suparati suntem pe Radoi trebuie sa-i recunoastem meritele. Tot din echilibru, trebuie sa recunoastem ca ieri victoria a fost obtinuta in primul rand de antrenorul polonezilor care si-a asezat echipa in asa fel incat ai nostri nu au suflat. In al doilea rand, trebuie sa recunoastem ca Mirel a fost total neinspirat cand l-a titularizat pe Cretu in special si in general in modul in care a pregatit si alcatuit linia de mijloc. Am avut un mijloc lent, imobil si fara vlaga.
In sfarsit, mergem inainte cu speranta ca baietii si Mirel au invatat ceva din meciul asta si nu vor persevera in greseala.
Nu avem timp de reprosuri, trebuie sa ne concentram pe meciul cu FCSB.
-
dorumihnea2
- fanatic

Te înșeli prietene...am întâlnit o echipă care nu este într-o formă sportivă ridicată, rezultatele o spun ... în rest doar atât, frică și tactică complet greșită....UnBetiv scrie: ↑03 Oct 2025, 01:19Echipa nu e încă calibrată pentru nivelul european cerut în Conference League. Meciul cu Raków a fost un semnal de alarmă, dar nu un verdict final. Am intalnit o echipa poloneză la o formă sportivă foarte ridicată.
Urmează Yerevan![]()
Forța Știința!!