UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: Rakow - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
UnBetiv
fanatic
fanatic

Re: UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: Rakow - Universitatea Craiova

Mesaj de UnBetiv » 03 Oct 2025, 11:36

marius_vl scrie:
03 Oct 2025, 11:32
UnBetiv scrie:
03 Oct 2025, 11:29
Nu are Radoi nicio vina pentru faptul ca tu il vezi pe Baiaram Mijlocas central pe Basceanu varf si pe Paradela fundas stanga ...
te asigur că Baiaram joacă super mijlocaș central, a mai fost folosit acolo de Reghe, are o viziune excelenta a jocului! Asta vreau, să îi surprindem, numai așa avem o șansă!
bine că e Bancu fundaș stânga...
Cu siguranta eu sunt surprins de ce spui, probabil ar fi si FCSBu

Ca o concluzie, daca Radoi nu gandeste la fel ca tine inseamna ca e un antrenor slab.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 03 Oct 2025, 11:50

Eu zic ca nu are rost sa ne tot contrazicem intre noi pe-aici, sau ma rog, putem sa o facem dar mi-as dori mult sa ramanem in continuare daca nu prieteni, macar colegi care ne respectam unii pe altii.
Sa speram ca reusim sa jucam bine duminica si batem FCSB, de asta vor depinde multe, cred.
Am vazut unde suntem, si suntem departe de ce speram noi, dar pana la urma asta e ceva care doar ar trebui sa fie o trezire la realitate si o lectie despre cum nu trebuie sa jucam.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 03 Oct 2025, 11:51

UnBetiv scrie:
03 Oct 2025, 11:36
marius_vl scrie:
03 Oct 2025, 11:32
UnBetiv scrie:
03 Oct 2025, 11:29
Nu are Radoi nicio vina pentru faptul ca tu il vezi pe Baiaram Mijlocas central pe Basceanu varf si pe Paradela fundas stanga ...
te asigur că Baiaram joacă super mijlocaș central, a mai fost folosit acolo de Reghe, are o viziune excelenta a jocului! Asta vreau, să îi surprindem, numai așa avem o șansă!
bine că e Bancu fundaș stânga...
Cu siguranta eu sunt surprins de ce spui, probabil ar fi si FCSBu

Ca o concluzie, daca Radoi nu gandeste la fel ca tine inseamna ca e un antrenor slab.
hai ca m-ai facut sa deschid laptopul ca sa scriu mai usor, ca mi-e mai greu de pe telefon, au trecut anii si peste mine, numai de cand sunt pe acest forum si mi se pare o vesnicie, ca sa nu mai zic de cand astept titlul asta blestemat (deci ma scuzi ca sunt asa exigent)!
Fii atent cum facem, ca imi place sa ma contrazic cu tine... Eu iti dau tie echipa care cred eu ca ar pune probleme mari de tot duminica seara (nu vreau sa zic castigatoare, ca nu vreau sa ma dau cocos), iar tu mi-o dai pe-a ta, care in mod sigur va coincide mult de tot cu a lui Radoi, ca vad ca rezonezi cu el!
Si vedem duminica seara care e expertul!
portarul il stim amandoi, alege tu 3 fundasi centrali dintre Romanchuk, Screciu, Rus si Badelj (ca nu aici sunt problemele noastre de fapt), apoi eu zic Paradela stanga si Mora dreapta, Anzor in fata apararii cu Baiaram si David Matei in fata lui si Basceanu cu Nsimba in atac!
hai sa traiesti usteag

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 03 Oct 2025, 12:06

marius_vl scrie:
03 Oct 2025, 11:23
bre, nea Bețivu', nu trebuie să fii de acord cu părerea mea p'acilea, dar te rog eu frumos, respectă-mi părerea, că eu nu "sar" pe tine când scrii fel și fel de prostioare, gen Rakow era într-o formă foarte bună înaintea meciului ăsta, când ăia sunt la retrogradare și abia au câștigat un meci din ultimele 5 jucate la ei in campionat!
gata, am înțeles, pt domnia voastră, Rădoi este minunat, este fabulos, n-are nici cea mai mică vina pt căderea in care suntem de câteva meciuri, de vină este Rotaru, tribuna 2, universul și extratereștrii
Intotdeauna ți-a fost respectată opinia, lipsa de respect provine din partea ta.
Te afli pe un forum unde suntem o duzină de oameni care susținem echipa Universitatea Craiova, jucătorii și antrenorul.

Tu vii după fiecare meci și ataci antrenorul, căpitanul și anumiți jucători.
Noi avem o teză: să susținem echipa atât la bine, cât și la greu. Tu ești în contradicție cu noi.

Aici nu suntem în parlament pentru a avea opoziție.
Dacă ai ales să nu mai susții această echipă, jucătorii și antrenorul, te rog să nu mai intri pe forum.

Este ca și cum eu aș merge pe forumul lui Dinamo, aș critica echipa respectivă, dar aș avea pretenția să fiu tolerat de fani. Vezi Doamne, am și eu dreptul la o opinie.

Nu, cei care nu susțin echipa nu ar trebui să aibă o opinie si nici parte de respect.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 03 Oct 2025, 12:24

UnBetiv scrie:
03 Oct 2025, 12:06
marius_vl scrie:
03 Oct 2025, 11:23
bre, nea Bețivu', nu trebuie să fii de acord cu părerea mea p'acilea, dar te rog eu frumos, respectă-mi părerea, că eu nu "sar" pe tine când scrii fel și fel de prostioare, gen Rakow era într-o formă foarte bună înaintea meciului ăsta, când ăia sunt la retrogradare și abia au câștigat un meci din ultimele 5 jucate la ei in campionat!
gata, am înțeles, pt domnia voastră, Rădoi este minunat, este fabulos, n-are nici cea mai mică vina pt căderea in care suntem de câteva meciuri, de vină este Rotaru, tribuna 2, universul și extratereștrii
Intotdeauna ți-a fost respectată opinia, lipsa de respect provine din partea ta.
Te afli pe un forum unde suntem o duzină de oameni care susținem echipa Universitatea Craiova, jucătorii și antrenorul.

Tu vii după fiecare meci și ataci antrenorul, căpitanul și anumiți jucători.
Noi avem o teză: să susținem echipa atât la bine, cât și la greu. Tu ești în contradicție cu noi.

Aici nu suntem în parlament pentru a avea opoziție.
Dacă ai ales să nu mai susții această echipă, jucătorii și antrenorul, te rog să nu mai intri pe forum.

Este ca și cum eu aș merge pe forumul lui Dinamo, aș critica echipa respectivă, dar aș avea pretenția să fiu tolerat de fani. Vezi Doamne, am și eu dreptul la o opinie.

Nu, cei care nu susțin echipa nu ar trebui să aibă o opinie si nici parte de respect.
te afli intr-o grava eroare si observ ca ai chef de cearta, asa ca dialogul nostru se termina aici, definitiv! Faci niste afirmatii total aiurea, care n-au nicio legatura cu realitatea! Te crezi extrem de destept ca vii cu niste "argumente" care ai tu impresia ca te ridica "in rang" p'acilea! Am vazut multi de-astia pe aici in ultimii 20 de ani, care au disparut apoi in neant! Suporterii adevarati au ramas aici, stai linistit, nu te ingrijora de sustinerea mea pt Stiinta! Cand e de criticat, o sa critic, cand e de laudat, o fac... asta sunt si nu ma schimb! Daca nu-ti convin mesajele mele poti sa-mi dai Unfollow, sa nu iti mai indispuna starea p'acilea
Sa fii sanatos

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 03 Oct 2025, 12:33

Iesirile nervoase ale lui Mirel au loc din cauza cuiva ca tine, care se află în spatele băncii tehnice și îi indică ce sistem să folosească, să-l treacă pe Rădulescu pe banda stângă sau să-l introducă pe Baiaram mijlocas central.
Unul care stie mai bine decat toti primul 11, sistemul de joc sau prin ce mijloace poate fi surprins FCSB-ul

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 03 Oct 2025, 12:36

UnBetiv scrie:
03 Oct 2025, 12:33
Iesirile nervoase ale lui Mirel au loc din cauza cuiva ca tine, care se află în spatele băncii tehnice și îi indică ce sistem să folosească, să-l treacă pe Rădulescu pe banda stângă sau să-l introducă pe Baiaram mijlocas central.
Unul care stie mai bine decat toti primul 11, sistemul de joc sau prin ce mijloace poate fi surprins FCSB-ul
nu faci decat sa-mi confirmi tot ceea ce ti-am scris mai devreme... Tribuna 2, universul si extraterestrii!
Medicamente, boss! Ia cu alcool, ca tot esti tu UnBetiv
mai e si varianta ca tu sa fii chiar Radoi, ca prea il (te) divinizezi! Sa nu dai cu telefonul de pamant de nervi, te rog eu, fii calm :-D

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 03 Oct 2025, 12:40

Eu as vrea sa spun ca si mie mi-a placut Baiaram cand a fost folosit mijlocas central ofensiv. E tehnic, are pase si viziune. Mora juca si central inainte sa vina la noi. Un mijloc Anzor Cic Baiaram/Mora ar fi mult mai mobil si mai rapid decat Baluta Cretu Cic, care in opinia mea e cam cea mai proasta varianta de mijloc pe care o putem alinia.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 03 Oct 2025, 12:59

R.E.N. scrie:
03 Oct 2025, 12:40
Eu as vrea sa spun ca si mie mi-a placut Baiaram cand a fost folosit mijlocas central ofensiv. E tehnic, are pase si viziune.
Bineinteles ca asa este, plus de-asta, in ultimele meciuri nici nu mai da randament ca varf, nu prea se simte in largul lui acolo, parca este intr-o scadere de forma, trebuie sa vina tot timpul sa il ajute pe Bancu pe faza de aparare, iar asta ii ia enorm din energie si de multe ori se sufoca la finalizare si nu gaseste parca cea mai buna solutie in fata portii...
si ca sa faca un mic icter Radoi (aka UnBetiv), eu cred ca scaderea asta de forma a lui Baiaram coincide cu criza de nebunie pe care a avut-o Mister la adresa lui in min 90 al meciului cu Farul, cand aveam 2-0 si lucrurile aratau minunat pt noi! Sa faci atata panarama la un jucator care te-a calificat cu turcii cu cateva zile inainte, in min 90!!! iar apoi sa nu-l bagi la Galati ca sa arati cat de jupan esti tu...
Na, ca iar il criticai pe Mister, nu ma pot abtine, ce sa fac :))

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 03 Oct 2025, 13:29

UnBetiv scrie:
03 Oct 2025, 12:33
desi ma jurai ca nu-ti mai raspund la niciun mesaj, nu ma pot abtine si te mai agit un pic!
Vad ca ti-ai facut cont aici in aprilie, anul asta, deci chiar cred ca poti fi Radoi, sau poate fiu-so sau cineva din anturajul lui apropiat!
Sa-mi spui ca Paradela nu poate juca in stanga, ca el nu e fundas lateral (dar Mora cu Mihnea sunt) sau ca Baiaram nu poate fi mijlocas central... inseamna ca lucrurile sunt mai grave decat mi le imaginez eu! Asta doar daca esti Radoi, daca esti doar UnBetiv, poti sa stai linistit, vorbim si noi p'aci..

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Oct 2025, 13:47

R.E.N. scrie:
03 Oct 2025, 12:40
Eu as vrea sa spun ca si mie mi-a placut Baiaram cand a fost folosit mijlocas central ofensiv. E tehnic, are pase si viziune. Mora juca si central inainte sa vina la noi. Un mijloc Anzor Cic Baiaram/Mora ar fi mult mai mobil si mai rapid decat Baluta Cretu Cic, care in opinia mea e cam cea mai proasta varianta de mijloc pe care o putem alinia.
In finalul partidei de ieri, Mora a jucat in mijloc si a facut-o bine.

Dabuleanul
nou pe forum
nou pe forum

Mesaj de Dabuleanul » 03 Oct 2025, 15:00

Am mai fost pe acest forum, dar n-am mai postat de mult. În schimb, am citit tot ce ați postat. Nu- mi dau seama de unde acest entuziasm, că avem un lot extraordinar, că putem să jucăm oe trei fronturi! Fsls! S-a văzut și aseară.
Care este obiectivul nostru de 35 de ani? Campionatul! Pentru el trebuie să sacrificam celelalte două obiective! Conference league? Este clar ca nu facem față.Trebuie să jucam cu echipa a doua. Cupa României? La fel?
Știți vorba româneasca:,,Cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul"! Ori, noi alergăm după trei!
Pentru un campionat trebuie sacrificate celelalte două obiective! Mai ales că în campionat nu jucăm doar împotriva unor echipe,vavem și arbitri, federație, comentatori. Toți sunt împotriva noastră!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Oct 2025, 16:06

@marius_vl, un betiv nu e Radoi. Garantez. Probabil va si cunoasteti.
Si tot pentru tine.. Daca tu vrei sa faci o echipa si un betiv alta.. Cum poti vedea cine a avut dreptate? Doar pe fifa.. Dupa meci.. Punem echipa oilor si joaca pe rand cu variantele voastre. :)

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 03 Oct 2025, 17:07

Echipa o face antrenorul in funcție și de cum se mișcă jucătorii la antrenamente... Crețu a jucat probabil pt că Teles a fost în club și pt că este mai înalt și puternic(are o fobie Rădoi).
Forța Știința!!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Oct 2025, 17:53

Daca ati vazut toata conferinta de după meci(nu declaratia la tv) ati fi vazut ca Radoi a spus toate miscarile tactice gandite si transmise. Chiar a dat din casa... Jucatorii nu au facut fata meciului. La antrenamente e altceva.
Acu imi veni:v-ati gandit ca Cretu a fost bagat tocmai pentru experienta?
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Scrie răspuns