Cu siguranta eu sunt surprins de ce spui, probabil ar fi si FCSBu
Ca o concluzie, daca Radoi nu gandeste la fel ca tine inseamna ca e un antrenor slab.
Moderator: grup_moderatori
Cu siguranta eu sunt surprins de ce spui, probabil ar fi si FCSBu
hai ca m-ai facut sa deschid laptopul ca sa scriu mai usor, ca mi-e mai greu de pe telefon, au trecut anii si peste mine, numai de cand sunt pe acest forum si mi se pare o vesnicie, ca sa nu mai zic de cand astept titlul asta blestemat (deci ma scuzi ca sunt asa exigent)!UnBetiv scrie: ↑03 Oct 2025, 11:36Cu siguranta eu sunt surprins de ce spui, probabil ar fi si FCSBu
Ca o concluzie, daca Radoi nu gandeste la fel ca tine inseamna ca e un antrenor slab.

Intotdeauna ți-a fost respectată opinia, lipsa de respect provine din partea ta.marius_vl scrie: ↑03 Oct 2025, 11:23bre, nea Bețivu', nu trebuie să fii de acord cu părerea mea p'acilea, dar te rog eu frumos, respectă-mi părerea, că eu nu "sar" pe tine când scrii fel și fel de prostioare, gen Rakow era într-o formă foarte bună înaintea meciului ăsta, când ăia sunt la retrogradare și abia au câștigat un meci din ultimele 5 jucate la ei in campionat!
gata, am înțeles, pt domnia voastră, Rădoi este minunat, este fabulos, n-are nici cea mai mică vina pt căderea in care suntem de câteva meciuri, de vină este Rotaru, tribuna 2, universul și extratereștrii
te afli intr-o grava eroare si observ ca ai chef de cearta, asa ca dialogul nostru se termina aici, definitiv! Faci niste afirmatii total aiurea, care n-au nicio legatura cu realitatea! Te crezi extrem de destept ca vii cu niste "argumente" care ai tu impresia ca te ridica "in rang" p'acilea! Am vazut multi de-astia pe aici in ultimii 20 de ani, care au disparut apoi in neant! Suporterii adevarati au ramas aici, stai linistit, nu te ingrijora de sustinerea mea pt Stiinta! Cand e de criticat, o sa critic, cand e de laudat, o fac... asta sunt si nu ma schimb! Daca nu-ti convin mesajele mele poti sa-mi dai Unfollow, sa nu iti mai indispuna starea p'acileaUnBetiv scrie: ↑03 Oct 2025, 12:06Intotdeauna ți-a fost respectată opinia, lipsa de respect provine din partea ta.marius_vl scrie: ↑03 Oct 2025, 11:23bre, nea Bețivu', nu trebuie să fii de acord cu părerea mea p'acilea, dar te rog eu frumos, respectă-mi părerea, că eu nu "sar" pe tine când scrii fel și fel de prostioare, gen Rakow era într-o formă foarte bună înaintea meciului ăsta, când ăia sunt la retrogradare și abia au câștigat un meci din ultimele 5 jucate la ei in campionat!
gata, am înțeles, pt domnia voastră, Rădoi este minunat, este fabulos, n-are nici cea mai mică vina pt căderea in care suntem de câteva meciuri, de vină este Rotaru, tribuna 2, universul și extratereștrii
Te afli pe un forum unde suntem o duzină de oameni care susținem echipa Universitatea Craiova, jucătorii și antrenorul.
Tu vii după fiecare meci și ataci antrenorul, căpitanul și anumiți jucători.
Noi avem o teză: să susținem echipa atât la bine, cât și la greu. Tu ești în contradicție cu noi.
Aici nu suntem în parlament pentru a avea opoziție.
Dacă ai ales să nu mai susții această echipă, jucătorii și antrenorul, te rog să nu mai intri pe forum.
Este ca și cum eu aș merge pe forumul lui Dinamo, aș critica echipa respectivă, dar aș avea pretenția să fiu tolerat de fani. Vezi Doamne, am și eu dreptul la o opinie.
Nu, cei care nu susțin echipa nu ar trebui să aibă o opinie si nici parte de respect.
nu faci decat sa-mi confirmi tot ceea ce ti-am scris mai devreme... Tribuna 2, universul si extraterestrii!UnBetiv scrie: ↑03 Oct 2025, 12:33Iesirile nervoase ale lui Mirel au loc din cauza cuiva ca tine, care se află în spatele băncii tehnice și îi indică ce sistem să folosească, să-l treacă pe Rădulescu pe banda stângă sau să-l introducă pe Baiaram mijlocas central.
Unul care stie mai bine decat toti primul 11, sistemul de joc sau prin ce mijloace poate fi surprins FCSB-ul
Bineinteles ca asa este, plus de-asta, in ultimele meciuri nici nu mai da randament ca varf, nu prea se simte in largul lui acolo, parca este intr-o scadere de forma, trebuie sa vina tot timpul sa il ajute pe Bancu pe faza de aparare, iar asta ii ia enorm din energie si de multe ori se sufoca la finalizare si nu gaseste parca cea mai buna solutie in fata portii...
desi ma jurai ca nu-ti mai raspund la niciun mesaj, nu ma pot abtine si te mai agit un pic!UnBetiv scrie: ↑03 Oct 2025, 12:33Iesirile nervoase ale lui Mirel au loc din cauza cuiva ca tine, care se află în spatele băncii tehnice și îi indică ce sistem să folosească, să-l treacă pe Rădulescu pe banda stângă sau să-l introducă pe Baiaram mijlocas central.
Unul care stie mai bine decat toti primul 11, sistemul de joc sau prin ce mijloace poate fi surprins FCSB-ul

In finalul partidei de ieri, Mora a jucat in mijloc si a facut-o bine.R.E.N. scrie: ↑03 Oct 2025, 12:40Eu as vrea sa spun ca si mie mi-a placut Baiaram cand a fost folosit mijlocas central ofensiv. E tehnic, are pase si viziune. Mora juca si central inainte sa vina la noi. Un mijloc Anzor Cic Baiaram/Mora ar fi mult mai mobil si mai rapid decat Baluta Cretu Cic, care in opinia mea e cam cea mai proasta varianta de mijloc pe care o putem alinia.