Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

<t>Ne revenim noi sau oile? </t>

Poll ended at 07 Oct 2025, 14:40

<t>Noi</t>
8
73%
<t>oile</t>
1
9%
<t>un egal bun doar pentru moral</t>
2
18%

Total votes: 11

Geronimo
fanatic
fanatic

Re: Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de Geronimo » 06 Oct 2025, 23:29

Leonard Albert scrie:Reformuleaza: De ce credeti ca Craiova pierde mereu meciurile cu FCSB in ultimii zece ani, umar la urma cu FC Botosani?

Raspuns: ??????????????????????????????????????
De ce pierdem sezon de sezon puncte la echipele care retrogradeaza?
Sa urmarim cu mare atentie meciul cu Metaloglobus.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 06 Oct 2025, 23:31

Geronimo scrie:
Leonard Albert scrie:Reformuleaza: De ce credeti ca Craiova pierde mereu meciurile cu FCSB in ultimii zece ani, umar la urma cu FC Botosani?

Raspuns: ??????????????????????????????????????
De ce pierdem sezon de sezon puncte la echipele care retrogradeaza?
Sa urmarim cu mare atentie meciul cu Metaloglobus.

Doamne fereste! Metaloglobus va fi meciul in care trebuie sa isi refaca moralul toți.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Leonard Albert
fanatic
fanatic

Mesaj de Leonard Albert » 06 Oct 2025, 23:42

Hai ca o dam din vals in tango. Din gigi in Metaloglobus. Sa fie clar baieti: momentan matematica vorbeste. De zece ani suntem ultimii oameni. Traista-ciobanului. Noapte buna tuturor!

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 06 Oct 2025, 23:45

Pai si suporterii wcsb fac misto de noi so zic ca ne bat mereu,ca stam capra...

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 06 Oct 2025, 23:56

Din pacate, Leonard are dreptate, daca va ia la întrebări un dinamovist/rapidist/piteștean etc ce vreți voi de ce nu batem niciodată fcsb cand e meci important și de ce în cele mai dezastruoase sezoane pt ei din ultimii 15 ani când ei au înfrângeri pe linie si sunt pe loc de baraj îi Înviem noi? Cum mereu aveam si 6 7 victorii la rand eram cei mai cei si cum venea stana cum pac la loc comanda repaus. Ce îi spui unui observator, vorba lui Leonard, cand vede ca ții pe banca mulți titulari cheie pentru echipa, cand jucatorii noștri cu galben se întreceau în faulturi la limita aseară?
Astea cu presiunea nu merg, Romanchuk si Nsimba sunt genul pe care nu i-ar înduioșa nici Bayern în UCL dpdv moral, nu merge cu astea, refuz sa cred ca Cicaldau la experiența lui nu se poate orienta încât sa nu dea cu gheata în capul adversarului, indiferent ca avea galben sau nu. Refuz sa cred ca cu cel mai bun lot din campionat am plecat cu coada între picioare de la bucuresti din pur ghinion si arbitraje, daca se juca 11 la 11 altfel discutam. Nu acuz pe nimeni dar ca tot omu de rând îmi pun si eu întrebări, ca doar am voie, nu? Aia cu labilitatea mergea cand aveam garnitura veche Ivan, Mitrita, Vatajelu, Mateiu, etc, ori aseară cine era din garda veche? Mai sa fie, Screciu si Cicaldau? Curat murdar mon cher, ma cam vad nevoit sa îmi pun și întrebarea dinamovistilor din online, de ce dupa meciul cu ei Rotaru făcuse spume la tv iar azi nimic, nici macar o apariție la Horia Ivanovici pe yt? Ba acolo o declarație, un rând, sa îl vad ca zice da domne ne-au furat, ghinion, etc. Sau e frica de întrebări incomode de genul de ce Anzor cu cele mai bune statistici e rezerva de cand m-am dus eu la mare sau de ce mereu Fcsb învie din morti la meciul cu noi, fara sa se strofoace prea tare.
PS:Unirea Slobozia și Argeș au câștigat fara gol luat cu ăștia în deplasare și mie îmi cereți clemență pentru mister și al lui etim plus nicio schimbare până în min 65?
Vom vedea în playoff răspunsul la întrebările de azi, pana atunci toata lumea la meciul cu Slobozia, sa arătăm ca putem veni 20k si cu amarastenii, nu doar cu capitala. Forza Știința!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 07 Oct 2025, 01:09

Acum revin la rece cu o analiza a meciului, dincolo de controverse și întrebări, de bun simț de altfel.
Primul 11 o bătaie de joc la adresa lui Anzor și Baiaram. Etim în afara de a sufla o minge lui ngezana și 2 călcâie din care doar unul reușit nu a facut nimic, iar Cicaldau e o umbra, ok, a ratat ditamai ocazia cu capul, se poate întâmpla, e clar ca nu e în forma, dar cum sa te duci cu gheata la capul lui Olaru fara sa te orientezi, cum sa ridici piciorul știind ca ai galben și ca ala abia aștepta motiv sa se lipească de picior si sa ceara galben, ori la ce a facut Cicaldau putea fi eliminat și direct. Foarte ciudat pentru el, nu îmi amintesc sa fi luat roșu vreodată la noi sau în general sa fie un jucător agresiv cu multe faulturi. Iar faza cu Screciu nu înțeleg cum a judecat-o, ok desi înțeleg ca nu ar fi fost penalty fiind cumva la limita careului dar și faptul ca Stoian îl agață pe Screciu de picior daca dai zoom mare, însă Screciu face cea mai mare greșeală ca ridica piciorul sa intre în ăla, nu se duce uniform în el, decât ridica piciorul si se întinde spre el, ori Stoian era izolat, își prelungise mingea, era 99 la suta out de poarta, ala nu ajungea la ea sa o mai centreze în careu! Daca Screciu ramanea pe ambele picioare si decat îl tatona pe ăla nu puteau da penalty nici mititelu si juniorul la var, Stoian ar fi pierdut mingea si noi ne vedeam de treabă!!!
Unde mai pui ca ni se rupe cel mai bun U21, mor de ciuda ca mereu vom avea cel putin un jucator rupt de tot, doar ce își revenise Paradela dupa 10 luni, acum Rădulescu va mai fi titular sezonul viitor prin toamna... Acum na belea, schimba, intra Matei care nu zic, e sclipitor cu mingea, dar e prea fragil pentru meci de lupta cum a fost aseară, pentru ca ala nu a fost fotbal, a fost lupta si multa simulare din partea fcsb, care a refuzat jocul si a bubuit mingi în disperare si cu om în plus!!! Teles chinuit în banda unde nu jucase niciodată deși ar fi fost cel mai bun la mijloc, schimbări fara noima! În loc sa îi bagi pe Basceanu în locul fantomei Etim, pe Mora în locul lui Rădulescu si pe Baiaram nr 10 în locul lui Cicaldau care era total pe dinafara, am rămas pedalând în gol si parca așteptând roșul la unul din cei îngălbeniti, si Nsimba a riscat f mult la 2 3 faze dar cumva s-a orientat sa fie la limită contactele. În locul lui la pauza trebuia Assad si cu schimbările mele de mai sus aveai mijlocul Baluță Telles cu Baiaram nr 10, apoi la nevoie Anzor în locul lui Telles și în fața Basceanu cu Nsimba, adică un mijloc ideal.
Mi-a placut foarte mult Tudor Baluță, a fost foarte muncitor și exact fața de alte dați, Nsimba sclipitor, cea mai buna repriza de cand e la noi, pacat ca nu prea avea cu cine combina, Etim își bătea joc dând călcâie pe lângă Tănase iar Cicaldau pierdea mingi cu seninătate. Din pacate nici Stevanovic, nici Mogoș, nici Falcusan nu oferă siguranța lui Screciu cand e lucid, așadar eu personal U21 l-as menține pe Basceanu în meciurile cu echipe cu gabarit, Matei e foarte bun dar cade foarte ușor, deși da, a fost fault la el înainte de mizeria de penalty. Kovacs a venit cu lecția învățată sa ne taie elanul și sa dea galbene la toți, iar fcsbiștii s-au tăvălit si au simulat cat pentru un sezon întreg, daca asta e marea campioana a României care chipurile domina fizic adversarii din Europa atunci zic sa ne aruncam de pe sediul frf.
E pacat ca prima repriza am legat bine jocul și meritam sa conducem 2 0 la pauza, însă neglijentele gen ce face Cicaldau și lipsa de schimbari a lui Radoi ma lasă cu un gust amar, tipic dezamagirilor continue cu fcsb.
Jos pălăria Isenko, avem portar!!!
Cam asta a fost despre meci, desi antrenori mult mai rudimentari ca tactica si aspect al jocului gen Ouzonidis si Petev au câștigat cu fcsb si rapid în 10 , ba chiar si Neagoe a reușit sa întoarcă rapid în 10 o repriza, îmi da cu virgula ca Radoi nu are pregatit un plan pentru cand rămânem în 10 mai ales dupa japca cu dinamo.
Nu stiu ce orgolii are Radoi sau ce motive are sa nu joace cu Anzor si Baiaram dar e penibil sa îl vad pe Etim ala titular cu fcsb. Basceanu cu ce era mai slab?
Rămân la concluzia ca avem cel mai bun lot din campionat și ca avem încă prima șansă la titlu, dar cu condiția sa avem un antrenor care face în [****] schimbari la timp și care nu tine pe banca niște titulari cerți! Daca anii trecuți aveam antrenori cu nume dar lotul era jalnic, acum balanța s-a inversat dincolo de 50 50, mult în favoarea lotului actual!!!
Noroc cu programul parca facut de noi cu 3 etape intr-o luna acasa, din care victima eterna Rapid, ciudata Slobozia care e în cădere și Uta care nu a mai câștigat din august si cu care vreau revansa pentru mizeria din prima etapa. Culmea ma tem cel mai mult de deplasarea la metaloglobus, teren mocirlos si posibil înghețat peste o luna, echipa artagoasa care a încurcat CFR cum necum deși sunt jalnici de slabi, dar asa si cu Buzău ne-am chinuit din cauza terenului, ba chiar l-am pierdut pe Paradela atunci!
As lasa deoparte orice Conference unde nu avem sanse nici medii cu ce nume întâlnim si sa ne focusam pe campionat, am avertizat în vara ca ciobanul cel cinic va sacrifica total Europa pentru titlu si am avut dreptate, dovada meciul cu Young Boys.
Nu ne vom mai întâlni cu an ca ăsta unde si fcsb si cfr au carente mari, pentru ca de rapid nu ma tem fiind un lot blazat care a câștigat des cu noroc, a se vedea 3 goluri din devieri cu Farul care i-a dominat toata repriza 2 si meritau sa îi bata.
Predicția mea e ca la final de an vom fi pe 1 daca titularii vor juca în campionat.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 07 Oct 2025, 09:36

OK, am inteles, stam pe langa in meciurile cu fcsb, cfr, rapid, dinamo... dar de ce pierdem puncte cu echipe gen uta? Era sa 9
o comitem si la cicseredo... La Cicaldau, forma lui o avea lagatura cu ultima mini-vacanta?!

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 07 Oct 2025, 09:55

Cred ca da Geronimo....asta a fost o prostie sa le dea 5-6 zile libere.Cred ca de data asta nu o sa fie asa....poate sambata aranjeaza si vreun amical.Avem un program avantajos pana la sfarsitul anului si pot sa bag mana in fic ca din cele 10 meciuri o sa luam 26 pcte minim.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 07 Oct 2025, 10:13

Bine ca nu a mai intrat Rotaru la televizor dupa meciul cu FCSB
Sper sa nu o mai faca deloc
Despre meciuri arbitraje si declaratiile adversarilor trebuie sa vorbeasca banca tehnica si managerul sportiv sau onorific.

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 07 Oct 2025, 10:15

Geronimo scrie:
07 Oct 2025, 09:36
OK, am inteles, stam pe langa in meciurile cu fcsb, cfr, rapid, dinamo... dar de ce pierdem puncte cu echipe gen uta? Era sa 9
o comitem si la cicseredo... La Cicaldau, forma lui o avea lagatura cu ultima mini-vacanta?!

Dar cu wcsb e clasic scenariul deja ,un jucatpr roman face o prostie la inceputul meciului si ori luam gol ori suntem in 10...si adevarat nenea Miai nu izbucneste cand ne bat oile.

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 07 Oct 2025, 10:19

Nu numai jucatorii romani au comis greseli la golurile primite cu wcsb....Kelic in trecut si parca si Maldonado sezonul trecut.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 07 Oct 2025, 10:31

Pai facem greseli si cu botosani si cu uta dar nu toate "misca" tabela si uitam de ele. Cand ai adversari mai puternici decat cicseredo e clar ca vei face greseli si te vor costa. La asta se adauga si "ciupeala" arbitrilor. Vezi ce "pinalti-uri" primeste gigi in dar.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 07 Oct 2025, 11:09

fanatic16 scrie:
07 Oct 2025, 01:09
Acum revin la rece cu o analiza a meciului, dincolo de controverse și întrebări, de bun simț de altfel.
Predicția mea e ca la final de an vom fi pe 1 daca titularii vor juca în campionat.
De acord cu toata postarea. Am oprit doar prima si ultima fraza pentru spatiu, dar sunt de acord cu tot ce ai scris.

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 07 Oct 2025, 12:35

Cum oare se poate rupe atat de usor un jucator junior in ziua de astazi nu inteleg, o fi de la lipsa de recuperare, alimentatie, stres. In perioada mea, de la 7 pana la 19 nu cunosc niciun fost coleg de generatie sa fi avut Lia sau alte accidentari pe partea de ligamente

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 07 Oct 2025, 12:39

fabius_2014 scrie:
07 Oct 2025, 11:09
fanatic16 scrie:
07 Oct 2025, 01:09
De acord cu toata postarea. Am oprit doar prima si ultima fraza pentru spatiu, dar sunt de acord cu tot ce ai scris.
Ma bucur ca nu sunt doar eu ăla suspicios și nemulțumit :))

Scrie răspuns