UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: UNIVERSITATEA CRAIOVA - FSV Mainz 05

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Sunt carnatii germani mai gustosi ca cei austrieci?

Poll ended at 26 Noi 2025, 20:26

Mai greu de mestecat
1
9%
Cu bere intra
10
91%

Total votes: 11

R.E.N.
fanatic
fanatic

Re: UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: UNIVERSITATEA CRAIOVA - FSV Mainz 05

Mesaj de R.E.N. » 28 Noi 2025, 00:49

Pe prosport se sufoca de jale, sunt 23 de articole despre fecsebee, chivu si ceva din handbal pana sa ajunga la Craiova :-D :-D :-D superb!!!
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

mateiash
junior
junior

Mesaj de mateiash » 28 Noi 2025, 01:02

Bineeee, băieții!!!!
Scriu târziu și greu, că am răgușit de tot în sectorul 8, lângă colțu' lu' 16. :)(
Eu cred că un punct ne mai trebuie, dar, dacă jucăm în același stil și în aceeași atmosferă, avem șanse reale să-i batem și pe alde Sparta Praga.
Foarte mișto creșterea lui Etim, de când a venit. Mă bucur mult că mi-a demonstrat că nu prea le am cu fotbalul, că la primele meciuri mi s-a părut varză iremediabilă omul...
Pragmatic și cerebral nenea portugues și chiar i-a ieșit. Să-l țină ăl de sus tot așa pe Iepurilă!

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 28 Noi 2025, 01:07

fusei, vazui, ma intorsei si mai vreau!!!

Craiova este si cea mai buna si cea mai iubita echipa din fotbalul romanesc!
CRAIOVA NESUPUSA

mateiash
junior
junior

Mesaj de mateiash » 28 Noi 2025, 01:11

R.E.N. scrie:
28 Noi 2025, 00:49
Pe prosport se sufoca de jale, sunt 23 de articole despre fecsebee, chivu si ceva din handbal pana sa ajunga la Craiova :-D :-D :-D superb!!!
Bieții lăbari! Au doliu mare azi, merită să luăm gâtul la niște șampanii pentru sufletele lor sfâșiate...

blue ray
suporter
suporter

Mesaj de blue ray » 28 Noi 2025, 01:22

R.E.N. scrie:
28 Noi 2025, 00:49
Și la gigi tv tot aia e. După victoria superbă ( :)( ) a celor de la Crvena Zvezda, jeliră cu aplomb oile vreo oră, iar pe finalul emisiunii vorbiră și de noi vreun sfert de oră.

Dar asta e problema lor, important e că noi suntem bine. O victorie istorică, poate fi un sezon de poveste. apld apld apld

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 28 Noi 2025, 01:33

Asta va fi un sezon in care castigam suporteri din tara. Si admiratia multora. Ca idee.. La meci cu mine in masina si in cealalta au venit un dinamovist cu baiatul, doi stelisti cu copiii. Si le-a placut si mai vin. Copiii super incantati. Deci...

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

blue ray
suporter
suporter

Mesaj de blue ray » 28 Noi 2025, 01:42

manex scrie:
28 Noi 2025, 01:33
Asta va fi un sezon in care castigam suporteri din tara. Si admiratia multora. Ca idee.. La meci cu mine in masina si in cealalta au venit un dinamovist cu baiatul, doi stelisti cu copiii. Si le-a placut si mai vin. Copiii super incantati. Deci...

Lângă mine au stat doi domni de vreo 60 de ani din Oradea. Nu veniseră pentru târgul de Crăciun, aveau fulare vechi cu Craiova la gât. A rămas să ne vedem la meciul cu CFR.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 28 Noi 2025, 05:45

Atmosfera a fost frumoasa dar bineinteles ca au existat vesnicii giboni care l-au luat in primire pe Baiaram si l-au injurat si s-au jelit tot meciul ca sa il scoata pe tigan o data, si pe moldoveanul Mogos etc. Oameni tineri care injurau cu cel mai mare foc, chit ca erau si femei si copii si in general lumea se bucura si participa pozitiv la meci. Tot ei fiind aia care fumau cate 2-3 in acelasi timp, ceea ce frate, ar fi fost o dovada de respect fata de ceilalti sa nu ii afumi ca asa vrei tu. In fine, mai avem mult, si eu am obosit sa ma cert, ca nu de-aia plec pe stadion.

Oricum, suntem unde nu am mai fost de mult si nu ne vom opri aici.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 28 Noi 2025, 09:16

Buna dimineata !
Cred ca toata lumea a dormit bine .
Acum dupa ce ne-am mai linistit, cred ca putem sa privim, mai la rece, evolutia echipei noastre.
Noutatea, de cand a venit Coelho, este ca pare ne aparam mai bine si ca s-au imputinat greselile in aparare. Practic, daca ma gandesc bine, nemtii nu au avut ieri nici o ocazie de gol. Este o performanta.
De asemenea, Tudor Baluta pare ca si-a imbunatatit mult evolutiile. Este jucatorul cu cea mai mare crestere, de cand s-a schimbat antrenorul.
Pana in momentul de fata, Coelho a imbunatatit jocul echipei care, insa, trebuie sa recunoastem ca a fost format de Radoi.
Statistica :
Jucatorul meciului, din punctul meu de vedere, a fost Screciu si statisticile ma confirma ( 7,9) . :)(
Coeficientul Universitatii Craiova este in momentul de fata 10.500 , cred, nu stiu sigur. Asta inseamna mai putine tururi preliminare in cupele europene si ceva mai mult sprijin din partea FRF.
Din calculele facute de Fanatik, clubul Universitatea Craiova a incasat pana in momentul de fata, doar de la UEFA, pentru participarea in Europa 5,3 milioane de euro. Concluzia este ca merita sa investesti, cu cap, 4 milioane de euro in transferuri pentru ca iti scoti banii si mai si castigi. Putem sa adaugam drepturile TV, incasarile din bilete si altele de tipul asta.
Un lucru care nu trebuie neglijat este faptul ca popularitatea echipei noastre creste in toata tara si, in afara de cativa fanatici extremisti, nimeni nu isi mai pune probleme privin identitatea echipei noastre. Dupa ani de lupte in instante, ne castigam identitatea pe gazon si in tribune.

7 puncte, cat am facut pana acum, reprezinta o participare europeana reusita si ca sa fiu malitios putin, ca imi permit, arata faptul ca Rotaru nu vorbea prostii cand era optimist. :)(

Urmeaza o perioada incarcata.
Stie cineva mai multe amanunte despre situatia lui Mora ? La un moment s-a spus ca e accidentat, apoi s-a spus ca e bine stie cineva ceva mai clar ?

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 28 Noi 2025, 09:43

E mana lui Radoi 99% si 1% Coelho a reglat pe ici pe colo, insa decisiv. Se va vedea mana antrenorului din ce in ce mai mult, sper in bine.
Cine injura jucatorii e un mare [cenzurat].
O atmosfera super, creata si de nemti si de Peluza Nord si de T2. M-am [cenzurat] pe mine cand am vazut cum face pasi mici Assad cand sa bata 11 m.
A se remarca ca baietii au niste haine tare misto pe ei.
Voi ati vazut portiile de crispy? Le-au injumatatit si le-am dat email. Moouie lor!!

Am zis!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 28 Noi 2025, 10:12

Ba, ba ce seara minunata

Dau timpul inapoi si ma duc la finalul meciului cu Sarajevo

Imagine

Pai ma gandeam eu vreodata ca o sa fim in grupe, nu in grupa dar ma gandeam eu ca vom fi peste Crystal palace, fiorentina sau az alkmaar

Rotaru, Radoi si Iepurila, au facut un grup . Au pastrat jucatorii cu calitati bune si au adus alti jucatori care sa completeze aceste calitati.
Nu avem jucatori deosebiti, s-a vazut si aseara, am avut ritm , dorinta , vana , dar uneori ne bate fotbalul...

Nu aveam nicio sansa in meciul cu Mainz daca nu aveam talie, nu aveam nicio sansa nici cu viena daca nu aveam talie

Chiar daca nu se vad, echipa asta are doua motoare puternice, cand vor sa joace sunt fantastici. Cic si Nicusor (l-as trece si pe Hulk)

Bancu e suspendat cu Praga, sa vedem cum se va schimba dinamica. O sa vedeti cat de important e bancu

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 28 Noi 2025, 10:17

Iepurila mi se pare alegerea perfecta si va face exact ceea ce ma asteptam de la el sa faca

Nu stiu daca iepurila poate face un grup, noi avem deja un grup facut acum - cinste lui Radoi

Iepurila va aduce exact ceea ce ii lipsea lui Mirel, anume fotbalul modern, fotbalul total . Calitate pe ambele faze .

Daca lui radoi trebuie sa pupam sosetele ca a facut un grup fantastic aici , Filipe e cel mai potrivit sa duca acest grup la nivelul urmator
Din pacate mirel s-a blocat in scoala de antrenori facuta la chisinau, in rombul de la mijloc si in prea mult fotbal . Cand ai prea multe in cap, nu reusesti niciuna

insa cand ai nevoie sa faci un grup omogen, sunt doar cativa oameni care sunt capabili sa faca asta, si mirel e unul din ei (poate si iedi sau reghe)

daca in vara ne pleaca 3-4-5 jucatori , nu stiu pe cine ne bazam sa refacem grupul , dar mergem inainte

Nea Marin
fanatic
fanatic

Mesaj de Nea Marin » 28 Noi 2025, 11:10

:up: ucv usteag
Meci echilibrat, de lupta, noroc cu ofsaidul alora, mi-a placut pragmatismul din aparare si daruirea tuturor in joc. Daca era si Mora apt era 2-0 clar. E si meritul lui Radoi, dar, cum zicea cineva aici, Coelho pare ca ii duce la nivelul superior.

P.S. De ce-i ziceti Iepurila? :)(
STIINTA SUNTEM NOI !

BadBoysBlue
senior
senior

Mesaj de BadBoysBlue » 28 Noi 2025, 11:25

Salutare.
Am revazut meciul de inca 2 ori azi noapte.
Fata de meciurile anterioare pare ca stam mai bine la cornere.
Si cu Arges si cu Mainz - au fost multe cornere la poarta noastra, dar nu am avut emotii.

Cea mai interesanta chestie a fost la finalul meciului pe Prima - cand au afisat rezultatul final.
La marcatorul golului aparea : "Birligea (48 p)"... :lol: :lol: :lol:
Nu stiu daca a fost cu intentie, dar e clar ca sunt dusi.

Forta Stiinta!!!!
ucv O, Tempora! ucv

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 28 Noi 2025, 11:33

Nea Marin scrie:
28 Noi 2025, 11:10
:up: ucv usteag
Meci echilibrat, de lupta, noroc cu ofsaidul alora, mi-a placut pragmatismul din aparare si daruirea tuturor in joc. Daca era si Mora apt era 2-0 clar. E si meritul lui Radoi, dar, cum zicea cineva aici, Coelho pare ca ii duce la nivelul superior.

P.S. De ce-i ziceti Iepurila? :)(
Coehlo inseamna iepure in portugheza, deci pe limba lui il cheama Iepure.

Scrie răspuns