Etapa 18: U Cluj - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Va sari in sus de bucurie Coelho la golurile noastre?

Poll ended at 03 Dec 2025, 09:58

Da
7
54%
Nu
2
15%
Se va bucura intern
4
31%

Total votes: 13

fanatic16
fanatic
fanatic

Re: Etapa 18: U Cluj - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de fanatic16 » 30 Noi 2025, 18:00

Enervant cum toate contracandidatele castiga etapa asta si noi avem cel mai greu meci dintre ele, însă dupa pauza de iarna parerea mea ca Rapid o va lua în jos, culmea botosani cred ca se va menține pe podium o perioada, o vad ca joc peste dinamo desi nu prea au lot.
Alt aspect ciudat, cum si Rapid si Botoșani au o medie de peste 2 ppm, nu țin minte alt sezon cand am avut mai mult de o echipa cu media asta de puncte în perioada asta a campionatului, însă rămân la parerea ca dupa pauza de iarnă o sa îi depășim în clasament, avem lot superior celor doua.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 30 Noi 2025, 18:27

ca să-i depășim trebuie neapărat să câștigăm meciul ăsta, altfel ne distanțăm foarte mult de ei!
Aș încerca cu Romanchuk fundaș dreapta..

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 30 Noi 2025, 21:00

Cred ca se fac vreo 10 etape de cand unii dintre voi asteptati ca rapid sa o ia in jos si nu s-a intamplat
Poate a anul lor , ciucanii se aparau la 40 de m de propria poarta si nimeni la dobre :smoke:

Mihnea , Mora
Mogos a fortat cu Arges si Mainz si s-a rupt si el . E dat accidentat pentru meciul de luni :smoke:

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 30 Noi 2025, 21:57

Pai... Sa ne indoim de deciziile luate de Mirel cand nu prea folosea aceiasi jucatori doua meciuri la rand? Iata!! Aparatele nu mint, a fact is a fact... [****] is p lm

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 30 Noi 2025, 22:14

Ce blat de rasul curcilor la varul fcsb. Aia de la varul le fac loc sa traga, cad pe jos cand vine cate o centrare doar doar scapa de emotii, dar tanase e suparat pe Charalambos si restul sunt prea prosti :-x
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 30 Noi 2025, 22:22

Manex, cred ca nu ai inteles
Anul acesta, daca nu castigam campionatul este vina lui Radoi
La anul daca nu castigam campionatul tot vina lui Radoi este
Peste doi ani daca nu castigam campionatul tot vina lui Radoi este
Iar daca castigam campionatul sau cupa, este numai meritul lui Rotaru

Asa e aici pe forum , orice succes este meritul lui rotaru, orice esec este vina frf, a lui mititelu si a lui mirel

Lasand gluma
Piezo-electricul , piezo-metrul , aparatul cred ca a ramas la club . Nu cred ca a plecat mirel cu aparatele
Jucatorii sunt monitorizati in continuare insa apare acumularea . E greu de prevazut totul.
Piezo-electricul masoara gradul de incorcare al muschiului, ii pune sa dea o pasa de 16m si daca esti prea incordat nu e bine.
Dar pe langa muschi, ai incheieturi, ligamente, raceli, muschii abdomenului, intercostalii, pubalgiile ... lipsa de somn . Acumularea

Eu prevad un playoff plin de absente, mai ales ca vine primavara, apar raceli, ploi , acumulare ...
Sper ca poate in ianuarie sa aducem un fundas dreapta .
In sistemul 4-2-3-1, Mihnea va juca inter dreapta, Mora fundas dreapta . Va fi mult mai usor pentru ei sa isi indeplineasca sarcinile. Jucand impreuna in banda, decat singuri . Totusi mai ai nevoie de un om de banda dreapta. Mogos poate juca acolo dar nu e cel mai potrivit, este lent, este senior ...

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 30 Noi 2025, 22:44

mai lăsați-o dracu cu mirelul curului!
datorită lui și a nebuniilor lui am ajuns să jucăm acum cu sabia deasupra capului!
să stea dracu ascuns acolo unde e acum că eu nu-i duc dorul! Bine că l-a zburat Rotaru la timp, că altfel pierdeam și cu Argeșul și acum riscam playofful

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 30 Noi 2025, 23:11

Ce sa zic, Marius... Sa il lasam... Io nu pot sa nu aduc aminte de el. Faptele sunt fapte (la accidentati ma refer).
Ii nu înțeleg la ce sabie te referi??

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 30 Noi 2025, 23:27

faptele sunt că în două meciuri i-a dat clasă Coelho, a schimbat sistemul în 4231 cu Argeșul, ceea ce îngâmfatul ăla nu a făcut nici cu Metaloglobus în repriza 2 sau cu Sănătatea cluj, a scos de la naftalină un Anzor, un Mogoș, a organizat din nou apărarea noastră care intrase în vrie și a adus un plus de sacrificiu și determinare pe care il pierdusem de când cu criticile permanente ale instabilului!
și asta în doar 2 meciuri..

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 30 Noi 2025, 23:43

și am uitat să mai adaug un detaliu extrem de important la Coelho, ceva nu am remarcat la niciun antrenor trecut în ultima perioadă pe banca noastră... Își încurajează non stop jucătorii, nicio critică, niciun reproș, tot timpul îi aplaudă și le transmite un vibe pozitiv! Păi să tot joci și să-ți dai viața pt ăsta!
Și e de-abia începutul, sunt absolut convins că ne va surprinde plăcut din ce în ce mai mult

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 30 Noi 2025, 23:54

Cand stai langa bento atata timp si cand un bento sta 4-5 la nationala e clar ca e vorba de material de calitate, iar cine sta pe langa el n are decat sa i urmeze exeperienta si stilul

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 01 Dec 2025, 00:38

In ultima vreme am constatat la tine, UnBetiv, ca esti pus pe demascari la adresa colegilor “de pe forum”, care banuiesc ca sunt declansate de percepția pe care o ai ca e Rotaru sustinut in dauna lui Mirel.
Pentru ca ma simt vizat, si ma face sa ma simt incomfortabil genul asta de insinuari, as vrea sa discutam, daca nu a fost destul de mult dezbatut acest subiect, de ce credem fiecare ce credem, si as fi foarte interesat sa aud ce anume ar fi trebuit sa faca Rotaru si nu a facut, si ce ar fi putut totusi sa faca si Radoi dar nu a facut nici el.

Daca unora dintre voi vi se pare total inacceptabil sa zica ceva patronul la tv si in presa despre cum i-a placut jocul sau la ce spera pentru sezonul actual, asta dupa ce a investit sume importante pentru ce i s-a cerut, mie mi se pare ca are tot dreptul sa o faca, si chiar nu pricep ce anume va deranjeaza la chestia asta, omul este elocvent si asta e destul de rar in fotbal, si transmite un optimism si implicare de suporter, mereu in discurs spune ca important e sa progresam, nu sa vindem cu orice pret, etc.
Iar Radoi a plecat a doua oara ca nu mai poate el, lasand toata lumea cu gura cascata.
Si cumva la faza asta Radoi trece de freedom fighter iar Rotaru e un ciocoi care vorbeste ca prostul.
Eu altfel nu inteleg mistoul pe care il faci.

Exista si susținători neconditionati ai lui Radoi, si eu am fost unul dintre ei, chit ca nu imi placeau anumite fixuri si nedreptăți pe care mi se parea mie ca le face, dar asta pana in momentul cand a plecat iar intempestiv.
Cu ce ajuta asta clubul? Chiar asa de greu sa fie sa incerci sa fii mai echilibrat?

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 01 Dec 2025, 08:37

Si eu am fost un admirator al lui Radoi,mai ales in prima parte a campionatului,in special pt asanarea lotului si pt transferurile facute Dar,pe timp ce trecea,a intrecut masura prin felul lui de a se comporta si prin incapatanarea lui.Ce credeti,cu jucatorii nu se comporta asa? Cel mai bun exemplu este Anzor,care la Radoi nu prindea echipa,iar ka Coelho e titular in fata lui Telles portughezul.Nu zic ca Radoi e antrenor rau,dar trebuie sa se puna la punct cu comportamentul sau,altfel nu o sa faca purici la nici o echipa in viitor!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 01 Dec 2025, 09:27

La multi ani tuturor celor nascuti in Oltenia !

Zi nationala avem, dar spirit oltenesc mai avem ?

Pe vremea cand oltenii o duceau mult mai rau decat acum, batrainii de prin lunca Dunarii ziceau cumva ca o autojustificare: geaba vointa, nema putiinta
Expresia venea probabil din limba bulgara, dar avea in ea ceva din Schopenhauer.
Azi, natia olteneasca nu mai este compacta teritorial. Se intinde la nivel global prin noi colectivitati externe, dar slabeste in spirit.
Acum oltenii pot mai mult decat altadata, desi se vaita intruna, si nu mai sunt dispusi la sacrificii pentru un tel comun.
Vechea zicala pomenita mai sus poate fi redefinita acum in : geaba putiinta, nema vointa. in acelasi spatiu schopenhaurian. creator de frustrari ale nedesavarsitilor.

La multi ani tuturor oltenilor

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 01 Dec 2025, 10:21

La mulți ani si ție si tuturor suporterilor, La mulți ani Știința! ucv

Scrie răspuns