Etapa 18: U Cluj - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 18: U Cluj - UNIVERSITATEA CRAIOVA
meci impecabil pregătit de Coelho!
un singur lucru am să-i reproșez, meintroducerea lui Houri în loc de Cicâldău, care presimt că e printre ultimele lui meciuri la Craiova!
un singur lucru am să-i reproșez, meintroducerea lui Houri în loc de Cicâldău, care presimt că e printre ultimele lui meciuri la Craiova!
Baiarame, tata... Încă nu ți-ai dat seama că mai există și alte tehnici de lovire a mingii decât mizeria aia de lat?? Dă-o dracu' de treabă, că joci de 100 de ani, koae... Ce meci frustrant, doamne ferește... Ne trebuie atacant neapărat. Toți ăștia 3 sunt inconstanți ca dracu'..
mergem inainte.
am zis inainte de meci ca ma tem, dar nu-mi imaginam sa fie atat de slabi clujul (ca aia clar au fost muci azi, nu noi zmei).
in continuare ma zgarie pe ochi sa vad varful asad titular, dar mai nou nu mai am nici argumente pro nsimba.
prea multe pase la portar din pacate.
ideea e ca punctele se duc, ne departam usor, usor. Evident mai e mult, dar e nevoie de pragmatism si de dat goluri (aviz atac)
Daca ma bucur de ceva, e ca nu ne mai tremura chilotii in aparare.
am zis inainte de meci ca ma tem, dar nu-mi imaginam sa fie atat de slabi clujul (ca aia clar au fost muci azi, nu noi zmei).
in continuare ma zgarie pe ochi sa vad varful asad titular, dar mai nou nu mai am nici argumente pro nsimba.
prea multe pase la portar din pacate.
ideea e ca punctele se duc, ne departam usor, usor. Evident mai e mult, dar e nevoie de pragmatism si de dat goluri (aviz atac)
Daca ma bucur de ceva, e ca nu ne mai tremura chilotii in aparare.
-
fabius_2014
- fanatic

Cand o echipa domina in modul in care am facut-o noi in seara asta, cand echipa adversa are o singura semiocazie la poarta noastra, cand noi avem 4-5 ocazii clare, ratate de atacanti, nu se poate spune ca antrenorul nu a pregatit bine meciul.
Meciul a fost pregatit perfect, ca nu am marcat in primele 60 minute, a fost ghinion, iar apoi a fost oboseala fireasca cauzata de programul foarte aglomerat.
Asta este.
Cei mai buni de la noi au fost Screciu si Anzor. Cel mai bun de la ei a fost poratarul lor, notat cu 9,2.
Nu e bine, dar nici foarte rau. Suntem acolo si jucam bine,
Meciul a fost pregatit perfect, ca nu am marcat in primele 60 minute, a fost ghinion, iar apoi a fost oboseala fireasca cauzata de programul foarte aglomerat.
Asta este.
Cei mai buni de la noi au fost Screciu si Anzor. Cel mai bun de la ei a fost poratarul lor, notat cu 9,2.
Nu e bine, dar nici foarte rau. Suntem acolo si jucam bine,
-
BogdanWick8
- suporter

Dupa ce a intrat cic s a cam dus dq jocul, de atunci au inceput sa vina peste noi
-
fabius_2014
- fanatic

BogdanWick8 scrie: ↑01 Dec 2025, 21:15Dupa ce a intrat cic s a cam dus dq jocul, de atunci au inceput sa vina peste noi
As zice ca dupa ce a iesit Anzor.
Am ratat ca la balamuc, pana și ultima faza a fost tratata aiurea.
Am aratat un fotbal solid. Pacat de ratari, un punct este ok la Cluj, insa fata de jocul nostru este prea puțin.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am aratat un fotbal solid. Pacat de ratari, un punct este ok la Cluj, insa fata de jocul nostru este prea puțin.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Nu am văzut meciul, insa după statistica se pare ca i-am dominat copios.Păcat ca nu am marcat, era foarte buna o victorie. Imi pare rau ca nu am câștigat aici. Mergem mai departe, insa trebuie sa castigam cam tot ce a mai rămas pana la finalul anului ca să fim bine poziționați pentru meciurile de la anul.
Oricum trebuie sa fortam victoria in Cupa la Petrolul si sa fim calificați si acolo mai departe.
Apoi vom avea meciul sezonului cu Sparta Praga.
Luptam alături de jucători.
Forzza Știința.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Oricum trebuie sa fortam victoria in Cupa la Petrolul si sa fim calificați si acolo mai departe.
Apoi vom avea meciul sezonului cu Sparta Praga.
Luptam alături de jucători.
Forzza Știința.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Nu e atat e grav. Pacat, ghinion, dar atacantii par iesiti din forma, din pacate...
In loc sa bagam doi atacanti cand aia n-au putut sa treaca centrul terenului 60 de minte, noi il scoatem pe Anzor sa-i bagam in meci. Plus, lui Etim nu poate sa-i tina norocul la nesfarsit…
Oricum, bravo, am aratat ca o echipa mare 60 de minute. Sper sa-si reintre Assad si Nsimba in forma, avem nevoie de atacanti care sa dea goluri.
Oricum, bravo, am aratat ca o echipa mare 60 de minute. Sper sa-si reintre Assad si Nsimba in forma, avem nevoie de atacanti care sa dea goluri.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Parca am revazut meciul lui Sparta praga de ieri
Praga a avut posesie 82% si vreo 30 de ocazii si a incasat 4 goluri . S-a terminat 2-4 pentru o echipa care a jucat autobaza. 3 goluri s-au dat dupa min 90
Ideea e ca Praga a jucat avantat, posesie, ocazii, omor , i-au calarit pe aia. iar aia ca rapidu , 3 goluri dintro singura ocazie . in min 90 era 3-0 pt aia slabi
uneori nu intra....asa e la fotbal
Praga a avut posesie 82% si vreo 30 de ocazii si a incasat 4 goluri . S-a terminat 2-4 pentru o echipa care a jucat autobaza. 3 goluri s-au dat dupa min 90
Ideea e ca Praga a jucat avantat, posesie, ocazii, omor , i-au calarit pe aia. iar aia ca rapidu , 3 goluri dintro singura ocazie . in min 90 era 3-0 pt aia slabi
uneori nu intra....asa e la fotbal
Nu e nimic pierdut. Păcat de scoaterea neinspirată a lui Anzor și se introducerea (cel puțin la fel de neinspirată) a lui Cicâldău.
Schimbarea asta poate clarifica ceva pentru Coehlo si Petrea. Cic e bun 20 in Europa si cam atat. Nu intelegde ce nu isi mai revine, cel putin fizic.
vine o etapa interesanta in care
dinamo joaca cu fcsb
rapid cu botosani
noi cu cfr
dinamo joaca cu fcsb
rapid cu botosani
noi cu cfr
Sa le dorim egal lor si noi sa batem.