Etapa 18: U Cluj - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 18: U Cluj - UNIVERSITATEA CRAIOVA
La mulți ani tuturor! Batem la Cluj si trecem pe modul lauda, din modul vaicareala.
Dupa care, pentru ca nu se invata minte astia din Cluj si nu inteleg care e faza cu oltenii, ne intoarcem la Craiova sa ii batem si pe CFR.
Asta dupa ce indeplinim formalitatea de a bate in cupa la Ploiesti, in ciuda mizeriei aleia de teren.
Dupa care, pentru ca nu se invata minte astia din Cluj si nu inteleg care e faza cu oltenii, ne intoarcem la Craiova sa ii batem si pe CFR.
Asta dupa ce indeplinim formalitatea de a bate in cupa la Ploiesti, in ciuda mizeriei aleia de teren.
-
fabius_2014
- fanatic

La multi ani tuturor romanilor !
Astazi este Ziua Romaniei, Ziua Unirii si nu este cazul sa o dam in separtisme regionale. Bun sau rai, olteni, ardeleni sau moldoveni, in urma cu 107 ani, am hotarat sa trecem prin istorie impreuna.
Hai Romania !
Astazi este Ziua Romaniei, Ziua Unirii si nu este cazul sa o dam in separtisme regionale. Bun sau rai, olteni, ardeleni sau moldoveni, in urma cu 107 ani, am hotarat sa trecem prin istorie impreuna.
Hai Romania !
cred că vom juca iar 4321
Isenko - Bancu, Rus, Romanchuk, Screciu - Băluță, Anzor, Matei - Baiaram, Etim, Nsimba
Isenko - Bancu, Rus, Romanchuk, Screciu - Băluță, Anzor, Matei - Baiaram, Etim, Nsimba
Buna formație, dar mai degrabă l-as vedea pe Screciu LCB si Romanchuk fundas dreapta
iertaciune. azi vom învinge!
Forza Știința!
Coelho ne-a surprins pe toti, iar pe mine intr-un mod foarte placut! Joaca in dreapta cu Teles, care a mai jucat acolo daca nu ma insel la Istanbul, pe final de meci!
Bravo, tata, asta inseamna antrenor adevarat!
Imi place primul 11 la nebunie
Bravo, tata, asta inseamna antrenor adevarat!
Imi place primul 11 la nebunie
Si cu Arges rep 2 Teles a jucat acolo dupa ce a ieșit Etim, eu cred ca e defapt 4 2 3 1 cu Romanchuk fundas dreapta, Teles aripa si Matei nr 10!
-
BogdanWick8
- suporter

E 3-4-1-2 de fapt cu matei in spatele atacantilor
cu cine am pierdut noi 2 puncte, incredibil! Cu cine am jucat noi cu 3 fundasi centrali tot meciul, cu ciuca batailor, rasii rasilor, viitoare retrogradata cu brio, CircoGlobus!
Semnul meu de întrebare e Teles,fizic e capabil sa faca banda dar nu stiu daca defensiv se va descurca
-
BogdanWick8
- suporter

Mie mi se pare tanc teles duce lejer 75 de min la maxim
Da ca fizic, dar sarcinile de fundas lateral care face toata banda sunt grele pe defensiva
si noi avem un atu pe banca, nu doar Bergodi la aia!
il avem pe Toni Petrea, care a fost antrenor la ei acum doua sezoane
il avem pe Toni Petrea, care a fost antrenor la ei acum doua sezoane
Nu am mai vazut un meci in care sa dominam atat de categoric o repriza si sa nu inscriem....