Cupa Romaniei: Petrolulu - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Care din afirmatiile de mai jos este falsa ?

Petrolul a folosit o nocturna improvizata, cu reflectoale de la teatrul ploiesti la un meci amical
2
33%
In toata tara nu gasesti, brazilieni ca la ploiesti . Nici la gremio nu au , lupi care fac miau
4
67%
Petrolulu a pierdut un titlu de golgheter prin blat, un alt jucator a marcat 6 goluri in 24 de minute
0
No votes

Total votes: 6

fanatic16
fanatic
fanatic

Re: Cupa Romaniei: Petrolulu - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de fanatic16 » 05 Dec 2025, 14:55

Aseară si la U Cluj s-a vazut de ce antrenorii au fost inspirați sa păstrăm sistemul cu 3 fundași, lotul fiind croit pentru asa ceva. Diferența între cele 2 meciuri e bulanul la finalizare și prospețimea, cu U Cluj au jucat în mare titularii de la meciul cu Mainz si s-a vazut ca erau faze în care nu mai aveam suflu la finalizare, gen Bancu sau Baiaram care sprintau toata banda, driblau doi trei inși dar dădeau pe portar sau foarte încet, plus portaru alora în forma vieții, plus neinspiratia tuturor celor 3 atacanti.
Ori aseara, cu o echipa schimbata aproape complet, cu prospețime, altfel am presat, altfel am finalizat, plus putin bulan la execuții pentru ca execuțiile lui Romanchuk si Etim au fost pretențioase si ies foarte greu. Dar atenție, bulan ca au dat goluri din execuții grele, ca în rest bulan a avut petrolul ca nu le-am dat 7.Mi-a placut ca atat cat ne-au ținut bateriile am presat constant cu 2-3 jucatori pe adversarul care era la minge, am ieșit cu mingea la picior din aparare cu multe triunghiuri de pase ce se vede ca sunt lucrate la antrenamente, am vazut ca jucatorii sunt uniti și sunt o adevărată familie. Pacat de ratările lui Basceanu si de golul anulat foarte viclean lui Falcusan, la multe faze de genul s-a lăsat jocul sa continue în alte meciuri, dar nemulțumirea mea e ca în continuare ratam prea mult, numai noi putem da goluri de autor dar sa ratam singuri cu portarul din câțiva metri :))
Duminica va fi un stadion plin, si prevăd un meci superb, iar la cate spatii lasă CFR se va juca deschis. Ce e îmbucurător e ca în ciuda faptului ca avem alt antrenor si am rotit sisteme, meci de meci subordonam adversarii si mai nou fructificam fazele fixe, aseara am dat 3 goluri din cornere cu cel anulat lui Falcusan.
Forza Știința, daca vom menține meci de meci ritmul asta vom lega si victoriile!!!

Scrie răspuns