Ori aseara, cu o echipa schimbata aproape complet, cu prospețime, altfel am presat, altfel am finalizat, plus putin bulan la execuții pentru ca execuțiile lui Romanchuk si Etim au fost pretențioase si ies foarte greu. Dar atenție, bulan ca au dat goluri din execuții grele, ca în rest bulan a avut petrolul ca nu le-am dat 7.Mi-a placut ca atat cat ne-au ținut bateriile am presat constant cu 2-3 jucatori pe adversarul care era la minge, am ieșit cu mingea la picior din aparare cu multe triunghiuri de pase ce se vede ca sunt lucrate la antrenamente, am vazut ca jucatorii sunt uniti și sunt o adevărată familie. Pacat de ratările lui Basceanu si de golul anulat foarte viclean lui Falcusan, la multe faze de genul s-a lăsat jocul sa continue în alte meciuri, dar nemulțumirea mea e ca în continuare ratam prea mult, numai noi putem da goluri de autor dar sa ratam singuri cu portarul din câțiva metri
Duminica va fi un stadion plin, si prevăd un meci superb, iar la cate spatii lasă CFR se va juca deschis. Ce e îmbucurător e ca în ciuda faptului ca avem alt antrenor si am rotit sisteme, meci de meci subordonam adversarii si mai nou fructificam fazele fixe, aseara am dat 3 goluri din cornere cu cel anulat lui Falcusan.
Forza Știința, daca vom menține meci de meci ritmul asta vom lega si victoriile!!!