Cupa Romaniei: Petrolulu - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: Cupa Romaniei: Petrolulu - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Are si viteza, plecare buna de pe loc, stie sa intoarca si sa dea pase de gol, adica face multe chestii.
Nu ii sta mingea lipita la picior, pare dezordonat dar e de fapt foarte eficient.
Nu ii sta mingea lipita la picior, pare dezordonat dar e de fapt foarte eficient.
Nu inteleg ce a avut Radoi cu Anzor? Sincer...
Stefan pare mai slab ca Mogos.
Stefan pare mai slab ca Mogos.
- florinkeke
- fanatic

Veni ,vidi,4-0...Nimic de comentat,prima repriza am jucat singuri,a doua le-am taiat repede macaroana.Ne concentram pe meciul urmator,bravo baieti
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Cetățenii din Ploiești merg iar să vândă cartofi în București
CRAIOVA NESUPUSA
Bravo, meci tratat cu seriozitate. Felicitări tuturor. Îmi pare asa de rău ca nu am câștigat la U Cluj, meritam sa castigam. Abia aștept meciul de duminica si apoi de joi.
Forzza Știința!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Știința!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Suntem aproape de fazele superioare si aici.... Felicitari!!!
Bravo baietii!! Frumos, pacat ca nu s-a pus golul lui Falcusan.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Cateodata, sunt competitii care isi bat joc de jucatori.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Nu am ce sa comentez despre meci pentru ca am fost Till. Daca deplasarea si meciul de laViena au fost in top 3 deplasari, concertul asta a fost in top 3 concerte ever vazute. Felicitari echipei, felicitari postacului Unbetiv... Fa-l si pe următorul!! 

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!
Nu imi place genul asta de rock si metal.... Prefer Metallica, Black Sabbath si Maiden..:)
Ce grup e asta ?manex scrie: ↑05 Dec 2025, 00:20Nu am ce sa comentez despre meci pentru ca am fost Till. Daca deplasarea si meciul de laViena au fost in top 3 deplasari, concertul asta a fost in top 3 concerte ever vazute. Felicitari echipei, felicitari postacului Unbetiv... Fa-l si pe următorul!!
-
fabius_2014
- fanatic

Impresionant. Ai nostri au jucat exact asa cum trebuie.
Screciu, Romanchuk, Mora, Anzor si Isenko au mai multe oferte decat Baiaram.
Badelj si Rus nu sunt departe. Etim, care parea cel mai slab transfer, este mai eficient decat ceilalti atacanti. Basceanu, daca joaca, incepe sa arate ca stie fotbal. Mergem inainte.
Screciu, Romanchuk, Mora, Anzor si Isenko au mai multe oferte decat Baiaram.
Badelj si Rus nu sunt departe. Etim, care parea cel mai slab transfer, este mai eficient decat ceilalti atacanti. Basceanu, daca joaca, incepe sa arate ca stie fotbal. Mergem inainte.
E trupa solistului de la Rammstein, Till LindemannBobby scrie:Ce grup e asta ?manex scrie: ↑05 Dec 2025, 00:20Nu am ce sa comentez despre meci pentru ca am fost Till. Daca deplasarea si meciul de laViena au fost in top 3 deplasari, concertul asta a fost in top 3 concerte ever vazute. Felicitari echipei, felicitari postacului Unbetiv... Fa-l si pe următorul!!
Am zis!!
Mi-e nu mi s-a părut așa de impresionant. A fost un meci semi amical. Era mai impresionant să dea un gol la Cluj.
În Cupa singurul meci cu adevărat important este finala.
Sper să nu aibă impresia ca au făcut o treabă extraordinară și s-o lase mai moale cu Cfr.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
În Cupa singurul meci cu adevărat important este finala.
Sper să nu aibă impresia ca au făcut o treabă extraordinară și s-o lase mai moale cu Cfr.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Buuuuuunnn!!! Rockerii olteni revin la viațămanex scrie: ↑05 Dec 2025, 00:20Nu am ce sa comentez despre meci pentru ca am fost Till. Daca deplasarea si meciul de laViena au fost in top 3 deplasari, concertul asta a fost in top 3 concerte ever vazute. Felicitari echipei, felicitari postacului Unbetiv... Fa-l si pe următorul!!
La rockstadt avea manex tricoul regulamentar
CRAIOVA NESUPUSA