Paul scrie: ↑08 Dec 2025, 03:07
Cat de greu trebuie sa le fie fanilor astia multi sa “vrea” titlul, spre deosebire de jucatori si antrenori care pare ca nu vor acelasi lucru.
Daca luam titlul e meritul fanilor ca au vrut.
Eu le-as spune clienti mereu nemultumiti fanilor care vor titlul si nu vor 10 ocazii pe meci.
Eu cred ca cel mai nemultumit client, in sinea lui, e roty. Ca si porumboiu sau iancu de la Timisoara, a bagat si baga bani multi, dar nu gaseste titlul deocamdata. Evident ca toata lumea vrea, dar trebuie sa mai si poata. E frustrant sa fii pe locul 4 cind FCSB si CFR nici macar in primele 6 nu sint !
Zic si eu - poate ca furia asta ofensiva vazuta in citeva meciuri de X e cauzata si de efort fizic enorm ofensiv, fara sa mai existe oxigenare la nivelul creierului pentru finalizare eficienta.
Titlul se poate lua si cu joc ca al Barcelonei mari - daca poti marca mult, si cu joc cinic de genul Atletico.
Eu imi doresc succese pe toate cele trei fronturi - dar acum recalibrez si sper la calificare in faza urmatoare de Conference, finala de cupa Romaniei si loc pe podium in liga 1. Ar fi un dezastru sa ratam calificarea in cupele europene sezonul urmator.