Etapa 19: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Cfr Cluj

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Reusim sa mentinem ritmul ridicat de pana acum?

Poll ended at 08 Dec 2025, 15:33

Da
11
92%
Nu
1
8%

Total votes: 12

Bobby
fanatic
fanatic

Re: Etapa 19: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Cfr Cluj

Mesaj de Bobby » 08 Dec 2025, 02:24

Paul scrie:
07 Dec 2025, 22:37
Ce sa insemne Bobby, in afara de ghinion? Termina-te cu cobeala asta, pe bune, altceva nu poti?
Am jucat foarte bine, ghinionul nostru cu Hindrich, si asta e.
Meci mare joi, ne mobilizam si rezolvăm calificarea!
Hai baieti, haide Stiinta!
La faza golului apararea noastra a stat rau in teren - am fost arsi pe greseala noastra.

Multi fani vor titlul - nu 10 ocazii pe meci.

Sper la un rezultat mai bun joi - macar calificare in faza urmatoare. Poate si ceva in cupa Romaniei. La campionat nu prea vad cum am face mai mult - ar fi super OK sa terminam pe podium in opinia mea.
Last edited by Bobby on 08 Dec 2025, 02:33, edited 1 time in total.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 08 Dec 2025, 02:25

adi_g scrie:
07 Dec 2025, 22:55
Nu avem valoare pentru campionat??!!! Deja uneori ma cam irita mesajele tendentioase ale lui Bobby. Totusi, noi acum luptam pe doua fronturi. 3, daca socotim si Cupa...Avem poate cel mai valoros lot, insa nu stim sa profitam. Raport zdrobitor la ocazii si cu rapid si cu cfr. Asta inseamna ca ai valoare.. Plus sanse foarte mari de primavara europeana.
Eu vad altfel lucrurile. Valoare inseamna sa cistigi si sa fii pe primul loc. Si eu vreau asta - dar echipa nu e acolo deocamdata. Valoarea iti permite sa inscrii 3 goluri pe meci - nu sa ai X ocazii.
Avem un punct mai mult decit FC Arges - echipa nou promovata.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 08 Dec 2025, 03:07

Cat de greu trebuie sa le fie fanilor astia multi sa “vrea” titlul, spre deosebire de jucatori si antrenori care pare ca nu vor acelasi lucru.
Daca luam titlul e meritul fanilor ca au vrut.
Eu le-as spune clienti mereu nemultumiti fanilor care vor titlul si nu vor 10 ocazii pe meci.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 08 Dec 2025, 04:42

Paul scrie:
08 Dec 2025, 03:07
Cat de greu trebuie sa le fie fanilor astia multi sa “vrea” titlul, spre deosebire de jucatori si antrenori care pare ca nu vor acelasi lucru.
Daca luam titlul e meritul fanilor ca au vrut.
Eu le-as spune clienti mereu nemultumiti fanilor care vor titlul si nu vor 10 ocazii pe meci.
Eu cred ca cel mai nemultumit client, in sinea lui, e roty. Ca si porumboiu sau iancu de la Timisoara, a bagat si baga bani multi, dar nu gaseste titlul deocamdata. Evident ca toata lumea vrea, dar trebuie sa mai si poata. E frustrant sa fii pe locul 4 cind FCSB si CFR nici macar in primele 6 nu sint !

Zic si eu - poate ca furia asta ofensiva vazuta in citeva meciuri de X e cauzata si de efort fizic enorm ofensiv, fara sa mai existe oxigenare la nivelul creierului pentru finalizare eficienta.

Titlul se poate lua si cu joc ca al Barcelonei mari - daca poti marca mult, si cu joc cinic de genul Atletico.

Eu imi doresc succese pe toate cele trei fronturi - dar acum recalibrez si sper la calificare in faza urmatoare de Conference, finala de cupa Romaniei si loc pe podium in liga 1. Ar fi un dezastru sa ratam calificarea in cupele europene sezonul urmator.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 08 Dec 2025, 06:42

Cu siguranță ca Rotaru e cel mai indreptatit sa fie nemultumit, dar stii ce e culmea, ca tocmai pe el nu il auzi sa spuna ceva negativ si sa dea verdicte din-astea ca nu se poate castiga nimic daca jucam asa.
Deci nu se comporta ca un client nemultumit, desi el ar fi poate singurul indreptatit, ci se comporta ca un suporter.
Ce parere ai de chestia asta? Si poate vrei sa citesti articolul lui Staicu, ca stiu ca erai de acord 100% cu orice spunea el.

Pana la urma nu e o crima sa cobesti si sa strambi din nas la jocul echipei cu care tii, dar mie mi se pare extrem de nedrept.
Stiu ca unii suporteri vor titlul, nu 10 ocazii pe meci, dar dupa parerea mea asta este atitudinea veșnicului nemultumit, care nu se poate bucura de nimic si care sta supărat toată viața ca nu primește ceea ce i se pare ca merita.
Nemultumit si frustrat sunt si eu, dar nu de jocul si atitudinea baietilor nostri, de ei sunt alaturi si imi pare rau in primul rand pentru ei, nu pentru mine.

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 08 Dec 2025, 09:35

Vine un rezultat prost, vin si bocitoatele de serviciu sa ne explice ca fotbalul e pe goluri si sa debiteze platintudini pe un ton doct ingrijorat. Nu ma asteptam vreodata sa ajunga Craiova sa aiba echipa mult peste suporteri. Mult. La ce fotbal jucam sezonul asta trebuia sa avem macar 20k suporteri pe meci. Suporteri platitori, nu doamne frigide.

Nu exista oxigenare la nivelul creirului ca atacam prea mult... Sa vina danpetrescu sa-i oxigeneze, ca prea multe faze de fotbal fac rau la finalizare. Citind exemple din astea de logica, nu ma mir ca suntem un popor de analfabeti functional suverani.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

Dany
fanatic
fanatic

Mesaj de Dany » 08 Dec 2025, 09:38

Păcat, trebuia sa castigam după cum s-a jucat. Cred ca am intrat in repriza secunda pe teren cu gândul de a menține rezultatul si am fost taxati. Apoi am încercat sa revenim, am jucat foarte bine insa am ratat enorm.
E nevoie de mai multa concentrare in fata porții, jucătorii au ratat unele ocazii de gol cu prea multa seninătate si uite asa am mai pierdut 2 puncte. Alte 2 puncte care pot conta foarte mult. Etapele trec si nu reușim sa revenim peste ceilalți.
Mergem la meciul cu Sparta Praga si trebuie sa jucam mai pragmatic, sa fim mai eficienti, pentru ca nu cred ca ne vom crea atâtea ocazii ca in meciul de aseară.
Forzza Știința!

Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk

Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 08 Dec 2025, 10:21

Daca Rapid bate diseara, se cam termina cu lupta la titlu. Se duc la 7 puncte !!! Nici o victorie a moldovenilor nu ne pica prea bine, dar e de preferat decat sa una a giulestenilor .Sper intr-un egal.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 08 Dec 2025, 10:44

fanucrv scrie:
08 Dec 2025, 10:21
Daca Rapid bate diseara, se cam termina cu lupta la titlu. Se duc la 7 puncte !!! Nici o victorie a moldovenilor nu ne pica prea bine, dar e de preferat decat sa una a giulestenilor .Sper intr-un egal.
Si ce daca se duc la 7 puncte, ce-aveti fratilor? In primul 7 puncte din-astea inseamna 3.5 puncte pe bune, care inseamna un singur meci de recuperat, si avem 2 meciuri directe in play-off, dar cel mai important este ca in timp ce noi jucam foarte solid dar ratam, aia nu joaca nimic si au noroc cu carul. Chiar asa sa ii tina norocul pana sa castige titlul, si pe noi ghinionul? Eu ma indoiesc. Dar da, sa faca egal, sau chiar sa bata BT, ca de-aia chiar nu imi e frica.

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 08 Dec 2025, 11:01

Paul scrie:
08 Dec 2025, 10:44
fanucrv scrie:
08 Dec 2025, 10:21
Si ce daca se duc la 7 puncte, ce-aveti fratilor? In primul 7 puncte din-astea inseamna 3.5 puncte pe bune, care inseamna un singur meci de recuperat, si avem 2 meciuri directe in play-off, dar cel mai important este ca in timp ce noi jucam foarte solid dar ratam, aia nu joaca nimic si au noroc cu carul. Chiar asa sa ii tina norocul pana sa castige titlul, si pe noi ghinionul? Eu ma indoiesc. Dar da, sa faca egal, sau chiar sa bata BT, ca de-aia chiar nu imi e frica.
Ma cam sperie parcursul rapidistilor .Tot asteptam sa se impiedice dar uite ca nu se intampla. La noi e festival de ratari si ne alegem cu cate un egal amarat si aia iau 3 puncte meci de meci fara cine stie ce joc prestat. Exact asa facea si cfr ul cand a luat campionatul . Marcau un gol si gata meciul. Diseara egalul ne ajuta.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 08 Dec 2025, 11:11

Nici mie nu imi convine sa ii vad pe aia cocotati acolo sus printr-un concurs de imprejurari total favorabile lor, si nici nu mai zic de monstruozitatile de CFR cu campionatele lor castigate in stil DP, 11 m nemeritat, si nimic oferit pentru spectacol.
Dar hai sa nu trecem chiar asa cu vederea jocul nostru, ca pierdem esenta. Pai daca nici acum cand efectiv ne dominam copios orice adversar, la modul ca avem posesie 60-70% si de 5-6-7 ori mai multe suturi pe poarta, noi nu avem incredere si o punem de pomana, inseamna ca asta si vrem.
E ca astia la tv care nu o mai termina cu criza, criza, criza, criza, nu mai poti sa stai 5 minute fara sa iti spuna toti in toate partile ca vine apocalipsa, pai normal ca lumea se fereste sa mai investeasca si o luam intr-o spirala. E buna si increderea la ceva, in aceeasi masura in care si lipsa de incredere duce la self fulfilling profecies of the wrong kind.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Dec 2025, 12:37

Imagine

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Dec 2025, 12:38

Filipe ca orice antrenor din vest , nu foloseste conceptul de menajare al jucatorilor ,
aliniaza cel mai bun 11 , daca esti apt de meci joci ,
merg pe principiul , un meci poate fi decis in 20 min, nu conteaza daca nu poti sa alergi 90 min

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Dec 2025, 12:46

In meciul asta cu CFR , am facut un consum mare de energie
Am fost ca un pugilist care 11 runde da pumni si alearga in ring, iar in runda a 12-a primeste o singura lovitura de la adversar si e facut KO
Poate se cheama box sampanie, dar nu se cheama box bun.

Cand ai posesie 50-60-70% in fiecare meci, ai nevoie de atacanti eficienti de careu.
E greu sa joci cu Simba Etim sau Baiaram care au nevoie de spatii

Lukic are mai multe goluri decat toti atacantii nostrii . Nu poti sa ii ceri lui Rus sau lui Romanciuc sa dea gol in fiecare etapa.
Assad nu a mai dat un gol in campionat de cand copacii aveau frunzele verzi

Sparta Praga , in etapa de acum 2 saptamani , a avut posesie 80% si a luat bataie . A incasat 4 goluri.

Etapa asta a jucat cu Sigma Olomuc, tot o echipa cu pretentii de calificare in conference league.
Sparta Praga se impune cu 1-0, in fata lui Olomuc, prin golul lui Albion Brahaniy , ex rapidist.

Sparta praga joaca 3-4-3
E destul de greu sa preconizezi primul 11. Rotesc foarte multi jucatori.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Dec 2025, 12:48

O problema pe care o mai vad eu, este trecerea la 4-3-3 pe final de meci care mereu ne face sa pierdem centrul terenului , sa pierdem posesia , sa pierdem timp .
Inteleg ca incercam sa prindem adversarul pe contra-atac pe final de meci , dar nu ne-a iesit pana acum

Scrie răspuns