Etapa 19: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Cfr Cluj
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 19: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Cfr Cluj
Meci avut la discreție dar irosit exact la fel ca și cu celelalte curwe din Cluj: ratări monumentale. Extrem de rar se întâmplă să domini în halul ăsta adversari complicați fara să profiți.
Partea bună: joc solid, portughezul știe meserie, este peste Rădoi și tactic și emoțional. Nimerește echipa de start bine și face schimbările când trebuie.
Partea proastă: Baiaram extrem de slab și șters, Rădoi a avut dreptate să-l țină pe bancă și cred că ar trebui continut așa, ratări multe și din păcate nu aparțin atacanților (ceea ce arată că atacul suferă și oferă mult prea puțin). Diferența dintre L. Munteanu și Baiaram este colosală, băiatul ăsta ar zburda în echipa noastră.
Partea bună: joc solid, portughezul știe meserie, este peste Rădoi și tactic și emoțional. Nimerește echipa de start bine și face schimbările când trebuie.
Partea proastă: Baiaram extrem de slab și șters, Rădoi a avut dreptate să-l țină pe bancă și cred că ar trebui continut așa, ratări multe și din păcate nu aparțin atacanților (ceea ce arată că atacul suferă și oferă mult prea puțin). Diferența dintre L. Munteanu și Baiaram este colosală, băiatul ăsta ar zburda în echipa noastră.
CRAIOVA NESUPUSA
Pai atacantii nu primesc pase de la Bancu si bairam...
-
BogdanWick8
- suporter

Am vazut craiova-rapid v2.0, incredibil a mancat pancu chestia maro cu polonicu
Bravo baieti, daca o sa continuam asa o sa ne bucuram la sfarsit. Nu se poate sa ai ghinion la infinit.
joc super, dominare totala, mai mult de zece ocazii enorme. cefere a avut o jumate de ocazie au dat un gol. Infinita mmuuie tiganului mizerabil de pancu.
Last edited by R.E.N. on 07 Dec 2025, 22:30, edited 1 time in total.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Ce a fost faza aia din aparare.. Visatori toti... 2 puncte pierdute aiurea.
Eu am invitat sa faca altcineva topicul in campionat... Ma simt vinovat pentru egal.
Va anunț ca fac topicul pt Europa. Pentru campionat sa faca cine a avut ultima victorie.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Eu am invitat sa faca altcineva topicul in campionat... Ma simt vinovat pentru egal.
Va anunț ca fac topicul pt Europa. Pentru campionat sa faca cine a avut ultima victorie.
Am zis!!
Din pacate poate ca acest campionat nu este pentru noi. Poate ca nu avem valoare ca jucatori si antrenori sa ne luptam la titlu.
Cu FCSB nu, cu Dinamo nu, cu Rapid nu, cu Botosani nu, cu CFR acum nu, cu Galati nu. Astea inseamna ceva.
Obiectivul ar trebui sa fie sa prindem un loc de cupa europeana cu orice pret.
Cu FCSB nu, cu Dinamo nu, cu Rapid nu, cu Botosani nu, cu CFR acum nu, cu Galati nu. Astea inseamna ceva.
Obiectivul ar trebui sa fie sa prindem un loc de cupa europeana cu orice pret.
Ghinionul de azi se va transforma in noroc joi!Iar apoi,obligatoriu 6 pcte in campionat anul asta! M-am abtinut sa il injur pe Matei pt greseala de la gol,dar sper ca portughezul sa il ordoneze putin in joc,asta pt ca a mai gresit la fel acum ceva timp si am luat gol.
Puncte pierdute aiurea, indolenta la finalizare in continuare. Jucătorii nu par conștienți de importanța meciului de campionat.
Nu se poate invoca ghinionul, norocul ți-l faci.
Nu am încredere în antrenor, nu înțelege încă metehnele oltenești (la primul șut luăm gol).
Trebuie schimbări, conducerea trebuie să intervină. Încă se mai poate face ceva. Campionatul este prioritar.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Nu se poate invoca ghinionul, norocul ți-l faci.
Nu am încredere în antrenor, nu înțelege încă metehnele oltenești (la primul șut luăm gol).
Trebuie schimbări, conducerea trebuie să intervină. Încă se mai poate face ceva. Campionatul este prioritar.
Ce sa insemne Bobby, in afara de ghinion? Termina-te cu cobeala asta, pe bune, altceva nu poti?
Am jucat foarte bine, ghinionul nostru cu Hindrich, si asta e.
Meci mare joi, ne mobilizam si rezolvăm calificarea!
Hai baieti, haide Stiinta!
Am jucat foarte bine, ghinionul nostru cu Hindrich, si asta e.
Meci mare joi, ne mobilizam si rezolvăm calificarea!
Hai baieti, haide Stiinta!
Nu stiu daca campionatul, ghinionul este de partea noastră, facem mari portarii. Poate reușim mai mult in Conference
Mergeti si uitati-va la oina daca voi din meciul asta vedeti ca nu avem jucatori si antrenor. Jucam super bine, ne dominam adversarii tot meciul, nu cred ca am jucat vreodata cu cefere si sa nu aiba aia trei atacuri. Dar sunt unii ca niste cucoane suferinde de insatisfactie cronica.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
O echipă joacă bine când dă mai multe goluri decât adversarul și câștigă trei puncte mai ales când îi arde buza.
Un antrenor este bun când conduce echipa spre victorie in ciuda ghinionului.
Mie îmi amintește de Neagoe.
Un antrenor este bun când conduce echipa spre victorie in ciuda ghinionului.
Mie îmi amintește de Neagoe.
Nu avem valoare pentru campionat??!!! Deja uneori ma cam irita mesajele tendentioase ale lui Bobby. Totusi, noi acum luptam pe doua fronturi. 3, daca socotim si Cupa...Avem poate cel mai valoros lot, insa nu stim sa profitam. Raport zdrobitor la ocazii si cu rapid si cu cfr. Asta inseamna ca ai valoare.. Plus sanse foarte mari de primavara europeana.
Ce ratare Bancu...
Am zis!!
Ca dominare sunt mândru de echipa. Orice echipa care vine la Craiova sta cu curul in poarta!