UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Sparta Praga

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Ne pregătim de city break la anul?

Poll ended at 12 Dec 2025, 13:08

De vineri strang bani
7
78%
Daca scapam cu bine de Craciun
2
22%

Total votes: 9

manex
fanatic
fanatic

UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Sparta Praga

Mesaj de manex » 08 Dec 2025, 13:08

Imagine

Joi, 11 decembrie, ora 19.45,intalnim acasa pe Sparta Praga. O victorie ne-ar duce clar in primavara europeana, un egal ne-ar face sa calculam, sa depindem de altii...
Ambele echipe au 7 puncte, praghezii avand un golaveraj mai bun, +3, noi 0.Ei sunt pe locul 11, noi pe 15.
Meciul se anunta clar echilibrat, insa Sparta parca se descurca mai bine in campionat : au batut in deplasare la Sigma Olomouc, fiind pe 2 in campionat la 5 puncte de Slavia.
Noi venim dupa doua egaluri cu clujeni, dupa un joc incantator, insa steril.
Lipsesc doua piese de baza:Bancu si Mora.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Last edited by manex on 08 Dec 2025, 13:08, edited 3 times in total.
Am zis!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Re: Conference League: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Sparta Praga

Mesaj de UnBetiv » 08 Dec 2025, 15:05

Sparta Praga

Un club care isi trage numele din grecia antica . De la Sparta si Spartani.
Fondat in 1893 , este unul din cele mai vechi cluburi de fotbal din europa centrala.

Nume de cod : Železná Sparta , Sparta de Fier , nume derviat din stilul lor contondent si motivat care le-a adus si recunaostere europeana

Este cel mai titrat club Ceh , cu 38 de campionat, 16 cupe si 2 supercupe
Cea mai recenta performanta notabila europeana a fost in 1992, au ajuns in semifinalele Champions League

Epoca de aur, cuprinde jucatori ca Pavel Nedved, Tomas Rosicky sau Jan Koller
Cehi sunt foarte atasati de fotbal si recurg la aceleasi metehne ca si germanii. Sparta este un simbol cultural in praga, avand o multitudine de carti, cantece, obiecte de arta si filme dedicate acestei echipe.

In ultimii 5 ani, 2 ani au fost in grupele Europa League si 2 ani au fost in grupele Champions League.
Sezonul trecut au jucat cu Barcelona, Inter, Fyenoord si Atletico de Madrid . Au avut 6 victorii 2 remize si 6 infranggeri si nu au mers mai departe in Champions League

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 08 Dec 2025, 17:28

Cred ca echipa e obosita dupa meciul cu CFR. Cu Sparta avem mari probleme pe partile laterale : si pe dreapta si pe stinga.

Sa dea Domnul sa scoatem un rezultat bun !

Dany
fanatic
fanatic

Mesaj de Dany » 08 Dec 2025, 19:24

Bobby scrie:Cred ca echipa e obosita dupa meciul cu CFR. Cu Sparta avem mari probleme pe partile laterale : si pe dreapta si pe stinga.

Sa dea Domnul sa scoatem un rezultat bun !
Da, un egal ne menține in cursa calificării, iar o victorie ne duce in Primăvara Europeana.
Forzza Știința!

Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk

Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 08 Dec 2025, 19:46

Este destul de posibil sa ne calificam si cu doua infrangeri la limita...Dar nu este de dorit....

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Dec 2025, 20:06

Suntem pe locul 15 cu 7p, peste echipe ca Fiorentina sau Crystal Palace:

Praga 7p - joaca cu Craiova si cu Aberdeen , meciuri accesibile la prima vedere, vor trage sa mearga direct
Fiorentina 6p - joaca cu Dynamo Kiev 3p (Fiorentina apoi are de jucat un meci greu cu Lausanne)
Crystal 6p - joaca cu Shelbourne 1p (Crystal mai are un meci cu Kuopion Palloseura )

Alte echipe importante peste care suntem in clasament:

Lech Poznan 6p - joaca cu Mainz 05 si urmeaza Sigma Olomuc
AZ Alkmaar 6p - joaca cu Drita 8p (urmeaza jaggelonia 8p)
Mostar 6p - joaca cu Rakow 8p (urmeaza Rapid Wiena 0p)
Rijeka 5p - joaca cu Celije si urmeaza Shakhtar

Descultii, cele 12 pe care trebuie sa le depasesti:

Wiena - Mostar si Nicosia
Shamrock - Hamrun si Breidablik
Shelbourne - Crystal si Celije
Aberdeen - Strasbourg si Praga
Breidablik - Shamrock si Strasbourg
Hacken - Larnaca si Slovan
Hamrun - Shamrock si Shakhtar
Legia - Noah si Red Imps
Dynamo Kiv - Fiorentina si Noah
Red Imps - Olomuc si Legia
Shjkendia - Slovan si Larnaca
Slovan - Hacken si Shjkendia

Va fi greu sa te califici cu doua infrangeri, descultii joaca intre ei, o echipa ca red imps sau slovan cu o victorie si un egal te poate surclasa

Dany
fanatic
fanatic

Mesaj de Dany » 08 Dec 2025, 20:23

Vreau si cred ca vom fi mai mulți suporteri decât la meciul cu CFR de aseară si sa îi încurajăm pe băieți. Au nevoie de noi si noi sa fim alături de ei. Împreună suntem mult mai puternici.
Forzza Știința!

Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk

Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 08 Dec 2025, 20:49

UnBetiv scrie:
08 Dec 2025, 20:06
Suntem pe locul 15 cu 7p, peste echipe ca Fiorentina sau Crystal Palace:

Praga 7p - joaca cu Craiova si cu Aberdeen , meciuri accesibile la prima vedere, vor trage sa mearga direct
Fiorentina 6p - joaca cu Dynamo Kiev 3p (Fiorentina apoi are de jucat un meci greu cu Lausanne)
Crystal 6p - joaca cu Shelbourne 1p (Crystal mai are un meci cu Kuopion Palloseura )

Alte echipe importante peste care suntem in clasament:

Lech Poznan 6p - joaca cu Mainz 05 si urmeaza Sigma Olomuc
AZ Alkmaar 6p - joaca cu Drita 8p (urmeaza jaggelonia 8p)
Mostar 6p - joaca cu Rakow 8p (urmeaza Rapid Wiena 0p)
Rijeka 5p - joaca cu Celije si urmeaza Shakhtar

Descultii, cele 12 pe care trebuie sa le depasesti:

Wiena - Mostar si Nicosia
Shamrock - Hamrun si Breidablik
Shelbourne - Crystal si Celije
Aberdeen - Strasbourg si Praga
Breidablik - Shamrock si Strasbourg
Hacken - Larnaca si Slovan
Hamrun - Shamrock si Shakhtar
Legia - Noah si Red Imps
Dynamo Kiv - Fiorentina si Noah
Red Imps - Olomuc si Legia
Shjkendia - Slovan si Larnaca
Slovan - Hacken si Shjkendia

Va fi greu sa te califici cu doua infrangeri, descultii joaca intre ei, o echipa ca red imps sau slovan cu o victorie si un egal te poate surclasa
Soi totusi, tote calculele, ne dadeau cu 95% sanse, chiar si cu doua infrangeri. Vor conta mult si golaverajele.... Dar cu un punct in meciuri, cred ca suntem 100%. Daca nu ne egala Noah, eram calificati acum matematic, cel putin in 16 imi...

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Dec 2025, 22:27

Nu stiu ce calcule faceti voi, dar nici cu un egal nu suntem 95% calificati . Depindem de celelalte rezultate

Venim dupa doua meciuri de egalitate in campionat si un meci bun in cupa.

Jucam bine dar nu inscriem. Nu inscriem, cum naiba jucam bine ?
Avem o medie de 1.3 goluri date si 1.2 goluri primite pe meci

Fara Bancu si Mora, Sparta va juca numai pe flancuri cu noi. Si are doi interi puternici cum avea Rakow.
Am vazut cel putin 3-4 meciuri ale lor in ultimele 2 luni de zile. Au o echipa legata, au un lot masiv, schimba tot timpul jucatorii, nu stii la ce sa te astepti, iar in atac cu siguranta sunt mai eficienti ca noi.

Este prima data in istorie cand intalnim Sparta Praga . Cotele sunt 2.20-2.40 pentru ei si 3.20-3.40 pentru noi

Eu sper sa nu ne dea cu terenu in cap . Sa avem un meci echilibrat cu putine goluri si 3p la noi

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 08 Dec 2025, 22:29

Bancu e o pierdere imensa. Ce face el nu face nimeni. Sa speram ca nu se va vedea lipsa lui atat de mult.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 09 Dec 2025, 11:40

Pentru joi am deja abonamente dar pentru Atena nu am inca biletele- am zbor, cazare, concediu aranjat, si astept sa se puna la vanzare biletele.
Stiu ca ati spus voi pe aici ca se vor putea cumpara de la magazinul clubului. La precedentele meciuri stie cineva cat de devreme au fost disponibile inainte de deplasare?
La momentul asta exista ceva pe net, dar mi se par dubioase diferentele de pret si preturile in sine - 55-165€/bilet. Alte siteuri spun ca nu au disponibile.

Phantom
membru
membru

Mesaj de Phantom » 09 Dec 2025, 16:26

UnBetiv scrie:
08 Dec 2025, 22:27
Nu stiu ce calcule faceti voi, dar nici cu un egal nu suntem 95% calificati . Depindem de celelalte rezultate

Venim dupa doua meciuri de egalitate in campionat si un meci bun in cupa.

Jucam bine dar nu inscriem. Nu inscriem, cum naiba jucam bine ?
Avem o medie de 1.3 goluri date si 1.2 goluri primite pe meci

Fara Bancu si Mora, Sparta va juca numai pe flancuri cu noi. Si are doi interi puternici cum avea Rakow.
Am vazut cel putin 3-4 meciuri ale lor in ultimele 2 luni de zile. Au o echipa legata, au un lot masiv, schimba tot timpul jucatorii, nu stii la ce sa te astepti, iar in atac cu siguranta sunt mai eficienti ca noi.

Este prima data in istorie cand intalnim Sparta Praga . Cotele sunt 2.20-2.40 pentru ei si 3.20-3.40 pentru noi

Eu sper sa nu ne dea cu terenu in cap . Sa avem un meci echilibrat cu putine goluri si 3p la noi
Imagine

Acei 95% vin din simularile pe care le fac cei de la football meets data, de obicei 10000 de simulari ce cuprind meciurile din etapele ramase, si prin care calculeaza ei, cu punctele curente, ce probabilitate avem de a termina in primele 8 respectiv primele 24 (calificare in optimi/playoff-ul dinaintea optimilor).
Toate aceste simulari spun ca, in momentul de fata, chiar si cu 7 puncte, avem sanse de 95% sa mergem mai departe.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 09 Dec 2025, 16:48

Colegi,
Avem zeci de ani de fotbal , fara fifa meets data , si am putut sa ne dam seama ce echipe si ce rezultate sunt optime.
Eu nu stiu ce calcule fac baietii astia , dar la o simpla privire pe clasament si urmatoarele doua etape, nici cu 8 puncte nu as fi atat de sigur (95%) de calificare, depindem de celelalte rezultate care prea des au fost surprize (vezi evolutia slaba a lui viena sau victoria noastra cu mainz) . Asa vad eu-fara sa fac calcule probabilistice repetate de +10 000 ori

Eu stiu ca fotbal meets data e o casa de pariuri , ei ofera rezultatele astea ca lumea sa parieze pe echipele repsective
Sunt curios cate sanse probabilistice dadea fifa meets data ca noi trecem de mainz , sau cate sanse probabilistice aveam ca facem 7p

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 09 Dec 2025, 17:00

Pur si simplu simuleaza cateva rezultate posibile la fiecare meci (1x2 plus golaveraj) si face toate combinatiile posibile intre aceste rezultate, si in 95% din toate cazurile acoperite cu aceasta strategie brute force rezulta ca noi mergem mai departe si cu 7 puncte.
Eu nu spun ca asa e, spun ca asta ar presupune tehnica asta a lor, cum o inteleg eu.
Nu ne putem baza cu adevarat pe nimic ca si daca mai sunt 0.001% sanse, in aia dam, ati vazut cum nu putem sa batem echipe pe care le jugularizam.
Asa ca trebuie sa facem jocuri cat mai bune si sa facem si puncte daca s-ar putea, si asa cum am eliminat turcii si am batut Rapid Viena si Mainz, nu vad de ce nu am putea sa scoatem 1 punct in fiecare meci.

crazy_u.craiova
membru
membru

Mesaj de crazy_u.craiova » 09 Dec 2025, 17:08

Paul scrie:
09 Dec 2025, 11:40
Pentru joi am deja abonamente dar pentru Atena nu am inca biletele- am zbor, cazare, concediu aranjat, si astept sa se puna la vanzare biletele.
Stiu ca ati spus voi pe aici ca se vor putea cumpara de la magazinul clubului. La precedentele meciuri stie cineva cat de devreme au fost disponibile inainte de deplasare?
La momentul asta exista ceva pe net, dar mi se par dubioase diferentele de pret si preturile in sine - 55-165€/bilet. Alte siteuri spun ca nu au disponibile.
La fel și eu, plec de marți din Craiova, de obicei se pun la vânzare în săptămâna meciului sau la stadion, nu cred ca vom fi foarte mulți, iar comunicarea cu clubul nostru de obicei e foarte bună, sigur vei putea lua online

Scrie răspuns