Sorin Cartu

Ai vreo intrebare/informatie legata de istoria Universitatii Craiova? Aici e locul potrivit!

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
inter
suporter
suporter
Mesaje: 733
Membru din: 04 Sep 2003, 11:11

Sorin Cartu

Mesaj de inter » 12 Noi 2005, 17:21

Sa nu uitam de fostul mare jucator si actualul antrenor de care se leaga ultimul titlu al Universitatii, Sorin Cartu! Astazi implineste 50 de ani, La Multi Ani Sorinaccio!

Avatar utilizator
Sava
suporter
suporter
Mesaje: 757
Membru din: 25 Sep 2003, 12:30

Mesaj de Sava » 12 Noi 2005, 17:53

LA MULTI ANI!!!
Popescu, esti un Iuda te uram, tradatorule!!!!!

FreakBoy

Mesaj de FreakBoy » 12 Noi 2005, 18:52

La multi ani "nea Sorine" o:

Codul lui DaVinci

Mesaj de Codul lui DaVinci » 12 Noi 2005, 18:58

La Multi Ani!

iuli

Mesaj de iuli » 12 Noi 2005, 19:05

LA MULTI ANI!

DoRyN

Mesaj de DoRyN » 12 Noi 2005, 19:19

50 de ani :o

Repede trece timpul :-( Parca mai ieri Cartu facea figuri pe teren, pentru ca pasele nu veneau acolo unde vroia el sau gasea rezolvari ingenioase ale unor faze care pareau ca nu au nici o finalitate.

Un baiat frumos, am avut o colega care era indragostita de el si a devenit astfel suporter al Universitatii. Chiar si azi are emotii cand vorbim de Sorin Cartu.

La multi ani Cartule o:

Pentru altii esti deja "nea Sorine" :-)

Avatar utilizator
Perspico
fanatic
fanatic
Mesaje: 3294
Membru din: 04 Oct 2005, 17:39

Mesaj de Perspico » 12 Noi 2005, 21:51

LA MULTI ANI SORIN CIRTU!
Ma scuzati ca voi cita din arhiva "gsp", dar cred ca e de interes:
Fotbalistul şi profesoara
La începutul anilor '80, Silvia, viitoare Cîrţu, tînără studentă la Universitatea din Craiova, Facultatea de Fizică, îşi dorea ca viitorul său soţ să fie inginer, medic sau profesor. Pînă la urmă, a fost un economist. "Merge şi un economist", şi-a spus ea. Economistul era însă unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Universităţii Craiova.
Examenul cu noroc
"Ne-am cunoscut într-o zi de examene, în februarie 1981. Eram pe culoarele facultăţii, iar el se afla în dreptul sălii unde ştiam că aveau cursuri cei de la Ştiinţe Economice. M-a abordat aşa cum abordezi o fată care simţi că-ţi place... Asta a fost prima noastră întîlnire, dacă-i pot spune aşa", îşi aminteşte actuala doamnă Cîrţu.

A doua secvenţă s-a petrecut în cafe-barul studenţilor de la Universitate. Intervine Sorin Cîrţu. "Trecuseră vreo două săptămîni de cînd ne văzuserăm prima dată. Atunci am făcut, practic, cunoştinţă şi am schimbat numerele de telefon". Silvia completează: "Era pe la 11, dimineaţa, bineînţeles. M-a sunat pe la 14... Încă nu ştiam că stăteam de vorbă cu un fotbalist de la Universitatea Craiova... Eu locuiam în gazdă la o prietenă... Sînt tot olteancă, dar dintr-o comună din Mehedinţi, aşa că stăteam în gazdă. N-a rezistat mai mult de trei ore. Nu-i aşa, Sorine?". Cîrţu zîmbeşte. "Aşa e, mamă...".

Lui Sorin îi plăceau blondele
Pînă la prima invitaţie la cafea s-a scurs o lună. S-a întîmplat la sfîrşitul lui martie '81. "A durat ceva timp", spune doamna Cîrţu. "Bine, era ocupat cu cantonamentele, dar cred că încă mai juca pe două piste... Probabil vreo blondă... Pe atunci, domnului Cîrţu îi cam plăceau blondele. Aşa e Sorine?". Antrenorul de azi al lui FC Argeş preferă să tacă. E unul din puţinele momente în care Sorin Cîrţu tace.

23 de ani de căsnicie
Au făcut cununia civilă pe 7 ianuarie 1982. Universitatea Craiova era campioana României şi pregătea "dubla" cu Bayern Munchen din "sferturile" Cupei Campionilor Europeni. "Mai erau cîteva zile pînă la reunirea echipei, aşa că am considerat momentul potrivit. Pe atunci, fotbaliştii făceau nunţi în pauza de iarnă sau sau în cea de vară ", detaliază atacantul din anii de glorie ai Craiovei Maxima. De atunci s-au scurs mai bine de două decenii. Silvia Cîrţu, astăzi directoarea Şcolii nr. 37 din Craiova, spune că "e frumoasă căsnicia cu un fotbalist. Cel puţin aşa a fost în cazul meu. M-a ajutat şi în carieră. Cînd merg într-un loc sau altul să rezolv ceva pentru şcoală, şi sînt atîtea, lumea mă priveşte cu dublă simpatie cînd aude numele Cîrţu. M-aş bucura ca vreuna dintre fete să se mărite tot cu un fotbalist. Bine, iar fotbalistul să fie un soţ aşa cum e Sorin. Lumea îl ştie agitat, nervos, cum a fost ca jucător, cum e şi acum, ca antrenor. În familie însă, Sorin Cîrţu e cu totul altfel. Pentru el, meciurile se încheie cum trece pragul casei".

Preferinţele lui Sorin Cîrţu
Film: "Naşul", "A fost odată în America"
Muzică: cea italiană a anilor '70 - '80, Pink Floyd, Beatles, Queen, Iris
Actori: Robert de Niro, Al Pacino
Actriţă: Kim Basinger
Cîntăreţ: Toto Cutugno, Gabriel Cotabiţă, Cristi Minculescu
Cîntăreaţă: Tina Turner, Ana Oxa, Elena Cîrstea, Andra, Nico
Culori: bleumarin, negru, gri, bej
Maşină: Mercedes
Mîncare: chinezească şi cea tradiţională românească
Parfum: Kouros, Issey Miyake
Modă: Armani, sport

Secrete de familie
Un tată restrictiv

Silvia şi Sorin Cîrţu au două fete. Cea mare, Roxana, are 20 de ani şi e studentă în anul II la Facultatea de Relaţii Publice şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice din Bucureşti. Mezina Ligia are 17 ani şi e elevă în clasa a X-a la Liceul "Elena Cuza" din Craiova. Despre soţul său, Silvia Cîrţu dezvăluie că "atunci cînd trăia socră-mea, el nici măcar să-şi încălzească o ciorbă nu ştia... Acum a mai învăţat. Dar am fost o dată la el în Grecia, cînd antrena Veria. Învăţase de la nişte prieteni să facă spaghetti. A făcut şi le-a lăsat în cuptor, iar el a plecat în cantonament. Cînd am deschis uşa cuptorului, mai avea un pic şi exploda de atît mucegai...".
Despre tatăl Sorin Cîrţu, Roxana crede că "e un tată de modă veche. Pe mine abia prin clasa a XI-a m-a lăsat la discotecă. Şi cu mine, şi cu Ligia e din cale afară de restrictiv".

Cum l-a ales pe Ion Crăciunescu naşSilvia şi Sorin au făcut nunta pe 13 iunie 1982 la Minerva, pe atunci "perla" restaurantelor craiovene. Naş le-a fost Ion Crăciunescu. "Îl cunoşteam de cînd jucase la tineretul Craiovei, era apropiat de noi ca vîrstă, aşa l-am ales", explică tehnicianul argeşenilor. Silvia Cîrţu îşi aminteşte că "au fost toţi fotbaliştii Universităţii, parcă mi-i amintesc şi cum stăteau la mese, şi cum au petrecut. Erau tipi extraordinari şi în afara terenului... Totuşi, mi-a plăcut mai mult la cununia din ianuarie... Abia trecuseră Sărbătorile, sala de la restaurantul Union era îmbodobită toată, nu ştiu, mi-a rămas mie la suflet. De fapt, cînd aniversăm căsnicia noastră, sărbătorim pe 7 ianuarie, adică data la care am făcut cununia, nu data nunţii".

"Armani, fiindcă e de firmă"
Vila din Craiova a familiei Cîrţu e păzită straşnic de Armani, un ciobănesc mioritic în vîrstă de 4 ani. "L-am văzut la un prieten, mi-a plăcut, iar peste cîteva zile m-am pomenit cu omul acasă şi cu cîinele într-un coşuleţ. Era cît palma... I-am pus numele Armani, fiindcă e de firmă, adică de rasă. Dacă uit uşa de la garaj deschisă, păzeşte casa din stradă", spune Cîrţu
Cele mai comune doua elemente ale Universului sunt Hidrogenul si Prostia

baggio
fanatic
fanatic
Mesaje: 2569
Membru din: 10 Dec 2003, 00:09

Mesaj de baggio » 13 Noi 2005, 01:51

La Multi Ani , Sorin Cartu!
Suntem legaţi de familii, legaţi de pământ
Olteni legaţi până la moarte de alb-albastrul sfânt!

Avatar utilizator
1948
fanatic
fanatic
Mesaje: 5711
Membru din: 13 Oct 2004, 13:11

Mesaj de 1948 » 13 Noi 2005, 12:16

La multi ani

manex
fanatic
fanatic
Mesaje: 9788
Membru din: 17 Oct 2003, 23:21

Mesaj de manex » 13 Noi 2005, 12:23

la multi ani!!
Am zis!!

Avatar utilizator
cox
membru
membru
Mesaje: 238
Membru din: 02 Sep 2004, 13:29

Mesaj de cox » 13 Noi 2005, 14:16

La Multi Ani!
mititelu Imagine nețoiu

Dan Florea

Mesaj de Dan Florea » 14 Noi 2005, 09:15

La multi ani!

vasi_florescu
suporter
suporter
Mesaje: 617
Membru din: 27 Dec 2003, 17:28

Mesaj de vasi_florescu » 14 Noi 2005, 10:13

LA MULTI ANI SI SA NE INTALNIM LA SARBATORIREA UNUI NOU TITLU DE CAMPIONI!
ROMANI PRIN NASTERE,OLTENI PRIN GRATIE DIVINA!

vialy
suporter
suporter
Mesaje: 849
Membru din: 09 Noi 2005, 14:21

Mesaj de vialy » 06 Mai 2006, 19:00

Fostul tehnician al lui FC Argeş se află în discuţii avansate pentru a prelua banca tehnică a divizionarei secunde, FC Caracal. Oltenii se află aproape de cea mai mare performanţă a lor, accederea la baraj.

După victoria de azi în faţa lui Rapid II (2-0), caracalenii sunt la 4 puncte de ocupanta locului secund, FC Petrolul. "Vrem să facem o mare performanţă. Alături de Ilie Balaci ni-l dorim pe Sorin Cârţu. Foarte multe echipe se bat să îl aibă la conducerea echipei pe Cârţu, aşa că ar fi o mare lovitură de imagine pentru noi venirea lui la Caracal", a spus boss-ul oltenilor, Jean Niţulescu.

Altfel, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că principala favorită la poziţia secundă în seria a 2-a a Diviziei B este FC Caracal
sursa:prosport
anti buCUResti

Codul lui DaVinci

Mesaj de Codul lui DaVinci » 06 Mai 2006, 19:06

Daca Valcea s-a predat, de ce sa nu mearga la baraj FC Caracal? Mai fac si ei niste maruntis pentru anul viitor.

Scrie răspuns