lasa, laylow, ca nici Doryn nu a vrut sa scrie "dobordant"..:)DoRyN scrie:mesajul tau e dobordant si plin de stima !
Ilie Balaci nu se scrie cu litere mici
Ilie Balaci
Moderator: grup_moderatori
Re: Ilie Balaci
Multa sanatate !
"Sunteti doar niste cretini daca cereti transferuri in conditiile in care Bill Gates nu face acest lucru" - Andrei Mantog
Eduard Apostol: "craiovenii s-au putut amuza cu inovaţiile oltenilor."
Jucatorul favorit? Cosmin Moti
Eduard Apostol: "craiovenii s-au putut amuza cu inovaţiile oltenilor."
Jucatorul favorit? Cosmin Moti
Destainuirile lui Ilie Balaci
De ce a plecat Balaci de la Universitatea Craiova la Dinamo ? Vă spune chiar el ....
Nu i s-ar putea transmite direct urarile din partea forumului? Nu cred ca citeste pe aici.
STIINTA SUNTEM NOI !
O nouă aventură pentru Ilie Balaci

"Un român pentru a-i succede lui Chiheb Ellili. Antrenorul român Ilie Balaci este aproape de a semna cu CS Sfaxien", se menţionează pe site-ului postului de radio Express din Tunisia.
Balaci este aşteptat la Sfax orele următoare pentru a semna contractul cu CSS, adaugă sursa citată.
Ilie Balaci a mai antrenat în Tunisia formaţia Club Africain, în perioada 1991-1992. Cel mai recent angajament al lui Balaci este cel cu gruparea Al Hilal Omdurman, din Sudan.
Sursa: Adevarul
Re: Ilie Balaci - Minunea Blonda a Craiovei
Are cineva varianta melodiei Cantec Oltenesc ce incepe la 1:24:38? (ma refer fix la cea din din filmulet, care pare sa fie dintr-un concert live)
When injustice becomes law, resistance becomes duty.
Astazi a murit Ilie Balaci! Dumnezeu sa-l ierte!
Trimis de pe Xiaomi Note 4
Trimis de pe Xiaomi Note 4
"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI
-
- fanatic
...ce zi blestemata e asta, internet? Nu va cunosc, nu ma cunoasteti, pe Ilie Balaci nu cred sa-l fi vazut vreodata de aproape, dar efectiv imi dadura lacrimile, ca si cand ar fi vorba de cineva din familia mea. Nu ma mai intereseaza meciul de deseara, fie ce-o fi, cum o fi! Pt. mine, care nu l-am apucat pe Oblemenco, s-a stins cea mai mare legenda. Odihneste-te-n pace, Ilie Balaci!...
Nu pot sa cred nici acum, cand ii aud pe cioclii reactivati din tembeliziuni.
Dumnezeu sa-l ierte.
Uite ca am ajuns sa zic si asta despre el...
Cum se mai poate juca meciul diseara?

Dumnezeu sa-l ierte.

Uite ca am ajuns sa zic si asta despre el...
Cum se mai poate juca meciul diseara?
STIINTA SUNTEM NOI !
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
O tragedie. Balaci a plecat din lume fiind in Craiova - venise sa vada meciul de astazi. A plecat din lume de acolo de unde a fost iubit cu patima.
Omul s-a dus. Dar legenda merge mai departe, cu aminitirile si lacrimile noastre.
Omul s-a dus. Dar legenda merge mai departe, cu aminitirile si lacrimile noastre.