Meciuri din grupa noastra

Comentarii referitoare la Echipa Nationala a Romaniei, campanii de calificari, jucatori, antrenori, evolutii, etc.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
G.Ovidiu-Catalin
suporter
suporter

Re: Meciuri din grupa noastra

Mesaj de G.Ovidiu-Catalin » 13 Sep 2023, 14:53

Trăiască miti, gogoașă, fcu și unica craiova! Bancu, Screciu și Mihăilă sunt niște gloabe!
ucv ucv ucv

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 13 Sep 2023, 16:58

G.Ovidiu-Catalin scrie:
13 Sep 2023, 14:53
Trăiască miti, gogoașă, fcu și unica craiova! Bancu, Screciu și Mihăilă sunt niște gloabe!
Traiasca lupta pentru pace!!
Si berea ce ne place!

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 13 Sep 2023, 17:06

Pina la urma, si golul lui Ali Bec a fost facut pe jumate de Vali. Ca el a dus mingea acolo.

Ma intreb cum de sh-a calcat iedul pe sponsori, sa bage 3 de la ...aaa ... ceseu ... cred ca i se clatina rau scaunul, si daca nu cistiga ieri erea putin ... jupuit, sa zic asa. Pacat ca nu i s-a clatinat mai tare, sa aiba si Mitrita si Ivan loc

Stefan..
membru
membru

Mesaj de Stefan.. » 13 Sep 2023, 21:08

Sa ne mai si bucuram... Mihaila, Screciu, Cic, chiar si Bancu, cu toate slabiciunile lui defensive. De-ai Stiintei. Pacat de Cretu ca a fost si el pe acolo ...

G.Ovidiu-Catalin
suporter
suporter

Mesaj de G.Ovidiu-Catalin » 14 Sep 2023, 11:03

ParintelePafnutie scrie:
13 Sep 2023, 16:58
G.Ovidiu-Catalin scrie:
13 Sep 2023, 14:53
Traiasca lupta pentru pace!!
Si berea ce ne place!
No, mie berea nu-mi place,
Dar pot lupta pentru pace!
ucv ucv ucv

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 15 Sep 2023, 15:30

Pompiliu Popescu, fostul medic, despre Nationala:

De ce trebuie să ținem toți cu naționala de fotbal a României? Eu nu mai țin!

- Nu v-a trecut supărarea pe Burleanu?

- Fiindcă România a câștigat acum, cu Kosovo, mi-a crescut tensiunea. E incredibil cât noroc poate să aibă acest copil bătrân. Eu așa îi zic lui Edi, el s-a născut bătrân. Se pare că icoanele, toate pupăciunile acelea, se transmit din generație în generație, le-a primit de la taică-su. :)(

- Important e că funcționează, avem șanse mari de calificare la Euro.

- Funcționează, da. Întâi, Norvegia nu a putut urca în avion ca să vină la București și în loc să ne bată a pierdut la "masa verde" cu 0-3. Cu ajutorul acelei victorii am urcat într-o urcă superioară la tragerea la sorți. Pe urmă, victorie norocoasă cu Belarus acasă, egaluri cu mare noroc în Kosovo și în Elveția, apoi acasă cu Israel. Iar cu Kosovo nu am fi câștigat fără acea eliminare, Stanciu și Mihăilă au marcat spre final, atunci când adversarii erau obosiți după ce se apăraseră mai mult de o repriză în zece.
... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.

Scrie răspuns