Meciuri din grupa noastra

Comentarii referitoare la Echipa Nationala a Romaniei, campanii de calificari, jucatori, antrenori, evolutii, etc.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Bobby
fanatic
fanatic

Re: Meciuri din grupa noastra

Mesaj de Bobby » 05 Iul 2024, 04:25

Felicitari celor de la marketing la FRF. Faza cu vestiarul lasat curat dupa meciul cu Olanda - desi inspirat de ceea ce au facut japonezii in trecut - a fost o idee super.

La fotbal sintem mediocri - la PR a iesit super bine. Bravo !

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 12 Oct 2024, 22:48

Cum sa te dai cap în cap cu colegul când el e în fata ta și îl vezi ? Batem iarăși niște idioți în Liga Națiunilor. Prea slabi pentru noi care clar suntem de eșalonul 2 în Europa.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 16 Oct 2024, 03:03

Golul 2 al nationalei de tineret cu Elvetia e de poveste. Brazilia si Barcelona la un loc.

Bravo !

https://www.youtube.com/watch?v=MqE1meL7G4U

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 16 Oct 2024, 10:48

Cati jucatori crescuti de noi am avut la mecurile nationalelor u21, u20 si u19? Maxim 3? Nu avem o strategie buna... :-( :-( :-(

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 16 Oct 2024, 17:25

Meciul cu Lituania este al doilea in care comentatorii TV au remarcat ca inlocuitorul lui Bancu, este sub valoarea acestuia. Toata lumea, mai putin cei batuti in cap, au observat ca Bancu este cel mai bun fundas stanga din Romania si asta de niste ani buni si nici nu se vede c-ar exista cineva care sa-l poata inlocui curand.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 16 Oct 2024, 21:07

Toți au zis asta azi, numai ca... Venea ideea.. Trebuie sa cautam fundas stanga
Asta, poate fi văzută asa:nu stam doar în Bancu, care poate fi suspendat, accidentat, sau ne trebuie unul mai bun.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 17 Oct 2024, 02:37

Oprut (Dinamo), Stefan (Sepsi), Borza (Rapid) - daca vrea sa faca fotbal, ar putea deveni optiuni. Daca apar niste fundasi stinga de meserie si buni pentru nationala, e posibil ca Bancu sa mai fie sarit din schema si poate va deveni titular la mijloc la Craiova, acolo unde ii e locul ca si calitate fotbalistica. Ca mijlocas, eu il vad jucind in liga 1 pina la 40 de ani. Eu il inteleg pe el ca om - ca vrea la nationala pentru el; pentru U Craiova il vreau la mijloc.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 17 Oct 2024, 08:47

Bobby scrie:Oprut (Dinamo), Stefan (Sepsi), Borza (Rapid) - daca vrea sa faca fotbal, ar putea deveni optiuni. Daca apar niste fundasi stinga de meserie si buni pentru nationala, e posibil ca Bancu sa mai fie sarit din schema si poate va deveni titular la mijloc la Craiova, acolo unde ii e locul ca si calitate fotbalistica. Ca mijlocas, eu il vad jucind in liga 1 pina la 40 de ani. Eu il inteleg pe el ca om - ca vrea la nationala pentru el; pentru U Craiova il vreau la mijloc.
Nu o sa i se găsească înlocuitor lui Bancu în perioada următoare. Nu are cine. Iar după Mondial probabil va zice Bancu ca se retrage.
Mie mi-a plăcut ca i s-a simțit lipsa chiar și de cei ce îl înjurau. Forza BancOne!!

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 17 Oct 2024, 09:50

Bobby said, manca-ti-as: "... si poate va deveni titular la mijloc la Craiova, acolo unde ii e locul ca si calitate fotbalistica..."

Multi vedeti putini pricepeti, unii ati studiat fotbalul la FF. :)(
Lui Bancu nu-i plac bambiliciurile la mijloc, cand e densitate, intensitate si trebuie sa pasezi rapid.
Bancu cauta locurile aerisite, el nu are dribling, el depaseste prin viteza venind din spate. Nu are exterior, nu are atingere fina.
Are doar niste lansari pe care le da cu interiorul.
El are niste scheme cu extrema de pe apartea lui si atat.
Are cate putin din orice post de pe partea lui, are cate ceva din fundas stanga, cate ceva din mijlocas stanga, cate ceva din extrema stanga. Dar nimic complet care sa te faca sa spui ca ...Bancu e aia.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 17 Oct 2024, 10:50

Are capacitate de efort, importanta pentru un fundas lateral. Eu nu cred ca o sa mai joace la mijloc, timpul nu uita pe nimeni.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 17 Oct 2024, 12:57

Mesajul nu se referea la faptul ca Bancu joaca mai bine mijlocas decat aparator. Ideea era ca Bancu nu urmareste interesul echipei ci pe al sau personal, iar lucrurile astea se intampla doar la noi. Jucatorii nostri, spre deosebire de cei din Cluj, :)( nu se sacrifica pentru echipa si fac ce vor ei. Asa spune si Staicu cel obiectiv . :mincinos

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 17 Oct 2024, 14:57

fabius_2014 scrie:
17 Oct 2024, 12:57
Mesajul nu se referea la faptul ca Bancu joaca mai bine mijlocas decat aparator. Ideea era ca Bancu nu urmareste interesul echipei ci pe al sau personal, iar lucrurile astea se intampla doar la noi. Jucatorii nostri, spre deosebire de cei din Cluj, :)( nu se sacrifica pentru echipa si fac ce vor ei. Asa spune si Staicu cel obiectiv . :mincinos
Asa este. Cit a platit roty pentru timpenia asta ? Sau tu o faci pe datorie ?

Presa este ciinele de paza a democratiei. Tu esti ciinele credincios al lui roty - cel cu palmele roase de aplaudat pe stil nord coreean.

Nici pe timpul lui Ceausescu nu-mi aduc aminte de asa comportament slinos din comvingere.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 17 Oct 2024, 15:20

Bobby scrie:
17 Oct 2024, 14:57
fabius_2014 scrie:
17 Oct 2024, 12:57
Asa este. Cit a platit roty pentru timpenia asta ? Sau tu o faci pe datorie ?

Presa este ciinele de paza a democratiei. Tu esti ciinele credincios al lui roty - cel cu palmele roase de aplaudat pe stil nord coreean.

Nici pe timpul lui Ceausescu nu-mi aduc aminte de asa comportament slinos din comvingere.
Esti un om mic, tupeist si plin de ura. Ai ca scop denigrarea Universitatii Craiova si sa-i pupi, cu patos, in spate pe clujeni. Probabil ca ai o anumita frustrare pentru faptul ca nu ai fost apreciat de cei din club. In mod normal nu mi-as pierde timpul cu un om ca tine, dar nici nu vreau sa te las sa-ti imprastii veninul pe aici. Incearca sa latri si eu te voi pune mereu cu botul pe labe.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 17 Oct 2024, 20:23

Bobby said, mbca-tz-eash:
"Asa este. Cit a platit roty pentru timpenia asta ? Sau tu o faci pe datorie ?
Nici pe timpul lui Ceausescu nu-mi aduc aminte de asa comportament slinos din comvingere."

Daca tu crezi ca Rotaru plateste un om sa faca imagine aici pe un forum vizitat de 35 de persoane ...inseamna ca esti un stupid !
Maestre, nu mai incerca sa bagi cubul in cilindru cu forta, accepta-ti greselile !
Era o vorba:" ... ma sperii cand fac de doua ori aceeasi greseala dar ma ingrozesc oamenii care ... nu gresesc niciodata". :)(
Bobby esti ingrozitor !

Scrie răspuns