Meciuri din grupa noastra
Moderator: grup_moderatori
Re: Meciuri din grupa noastra
Prinsai doar a 2-a repriza, cat timp ma uitai 45 de minute ...dupa 5 minute il dadui pe mute pentru ca prostul ala de pe Antena ne tot explica ca nu e neaparat sa prindem un loc ca noi avem barajul si ca Austria sunt mai motivati. Si o tot dadu pret de cateva minute cu chestia asta...
Sa moara Pardaillan....cat timp ma uitai, Ratiu ala numai prostii facu ! Pe langa faptul ca nu vedea pase clare in centru.
Asta ori vru sa-l mazileasca pe Lucescu ori nu stiu ce dreq fu in capul lui !
Sa moara Pardaillan....cat timp ma uitai, Ratiu ala numai prostii facu ! Pe langa faptul ca nu vedea pase clare in centru.
Asta ori vru sa-l mazileasca pe Lucescu ori nu stiu ce dreq fu in capul lui !
Sa plece il Muce... De fapt, nici nu contează că tot ceva prieten cu impresarii brânzari o să pună ăștia... Nu poți să scapi de cancerul numit Becali...
Nu inteleg... Cel mai bun antrenor roman face schimbari in min 85? Incepi repriza cu aceiesi jucatori looseri?
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Nu am jucat nimic în prima repriza și nu schimbam nimic, iar dacă ești condus la 2 goluri și vrei sa forțezi faci schimbări în min 78 și 85.
Cred ca nu mai este cazul sa stea Lucescu, nu cred ca mai are autoritate.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Cred ca nu mai este cazul sa stea Lucescu, nu cred ca mai are autoritate.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Bancu a jucat exceptional, casatorit si cu botu manjit de psda.
10 ani de cand Bancu este o piatra de baza in nationala romaniei . Nationala fara rezultate majore insa Bancu ramane emblema olteniei de la echipa tricolorilor
Nicusor are 46 de selectii la nationala
Balaci avea 65
Hai Craiova.
10 ani de cand Bancu este o piatra de baza in nationala romaniei . Nationala fara rezultate majore insa Bancu ramane emblema olteniei de la echipa tricolorilor
Balaci avea 65
Hai Craiova.
Nu e posibil sa il tii pe Mitrita pe banca pana in minutul 86, si tu sa incerci sa revii de la 2-0 cu Man si Dragus care nu sunt in stare de absolut nimic, si sa il ai pe Chiriches la mijloc, fara inchizator.
Pana la urma ce a incercat in general sa schimbe Lucescu de cand a venit, ca n-am inteles? In sfarsit nu ne mai distruge nervos cu Puscas, dar pe Mitrita tot asa il baga la misto, si nu exista nicio idee de joc, nimic.
Pana la urma ce a incercat in general sa schimbe Lucescu de cand a venit, ca n-am inteles? In sfarsit nu ne mai distruge nervos cu Puscas, dar pe Mitrita tot asa il baga la misto, si nu exista nicio idee de joc, nimic.
Nu ca nu ar fi fost intr-adevar depasit la primul gol, dar nu el e cel care a “reusit” assist-ul catre austrieci, ci Ratiu, adevarata catastrofa de ieri seara.UnBetiv scrie: ↑08 Iun 2025, 01:25Bancu a jucat exceptional, casatorit si cu botu manjit de psda.
Balaci avea 65
Hai Craiova.
Cu toate astea, nimeni altul decat Ionel Danciulescu, oltean trup si suflet cu Dinamo, si putin si cu Steaua, ca sa fie bine, a identificat vinovatul- este, v-ati dat seama, Bancu.
https://golazo.ro/austria-romania-fotba ... gol-138554
Bancu mi se pare ca era la un galben de suspendare, pe care nu l-a luat, asa ca va juca cu Cipru luni, dar pun pariu ca Mitrita va fi iar tinut pe banca pana in min 80-85, si chiar m-as mira sa nu il bage din prima pe print, care nu are echipa si trebuie promovat, chiar si usor accidentat.
Asta se intampla de un deceniu.
Pentru ca in stranieri nu poti sa dai , ca sunt protejati de interese si ciorbe , Bancu ramane singura solutie despre care orice pwwlica poate sa spuna orice fara sa fie castrat de fratii becali sau alti impresari.
Sigur ca varful central in mod normal este marcat de fundasul stanga, in mintea lui daciulescu care e doar un papagal colorat care reproduce ce a auzit el pe la carciuma din drum
Pentru ca in stranieri nu poti sa dai , ca sunt protejati de interese si ciorbe , Bancu ramane singura solutie despre care orice pwwlica poate sa spuna orice fara sa fie castrat de fratii becali sau alti impresari.
Sigur ca varful central in mod normal este marcat de fundasul stanga, in mintea lui daciulescu care e doar un papagal colorat care reproduce ce a auzit el pe la carciuma din drum
Stanciu si marinii sunt problema nationalei de atatia ani si varful lipsa...
Dupa un meci senzatie intre Spania si Franta 5-4
Avem o finala Portugalia Spania in Nations League , diseara.
Iar toate titlurile principale din presa de sport sunt : Ce a zis nea piti , Panduru il face praf , Danciulescu a gasit vinovatul... ba uneori imi aduc aminte de petre tutea care a zis , am facut puscarie pentru un popor de idioti , bine el fiind aaroman, macedonean
Avem o finala Portugalia Spania in Nations League , diseara.
Iar toate titlurile principale din presa de sport sunt : Ce a zis nea piti , Panduru il face praf , Danciulescu a gasit vinovatul... ba uneori imi aduc aminte de petre tutea care a zis , am facut puscarie pentru un popor de idioti , bine el fiind aaroman, macedonean
Oare Bancu nu s-a saturat de toate injuriile nejustificate? Oare Mitrita nu s-a saturat sa mearga la nationala decat ca sa se antreneze?Poate tocmai de asta Mitrita e hotarat sa plece la arabi,iar Bancu poate il urmeaza.Doar asa fcsb nu va avea 9 jucatori,ci 11 la nationala.Comentatorul de aseara ridica in slavi jocul lui Sut,desi acesta intrase doar de cateva secunde.Eu nu ma mai uit la meciurile nationalei cat timpp se mentine cloaca asta!
Bancu a jucat excelent aseara, impecabil in aparare. Mare diferenta cand il ajuta si extrema. La Craiova il ia toata lumea la sut ca nu face minuni unu contra doi.
Lucescu.. pacat ca are 80 de ani si tot din astea face. Sa fii condus cu 2-0 din minutul 60 si tot sa nu bagi cel mai in forma jucator de atac din campionat. Chiar ma intrebam daca mai intra Mitrita pentru ultimele 5 minute. Ridicol.
Lucescu.. pacat ca are 80 de ani si tot din astea face. Sa fii condus cu 2-0 din minutul 60 si tot sa nu bagi cel mai in forma jucator de atac din campionat. Chiar ma intrebam daca mai intra Mitrita pentru ultimele 5 minute. Ridicol.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
„Aș vrea să construim un stil de joc valabil în tot fotbalul românesc, acela de control al jocului, cum am făcut-o în toată perioada noastră, în anii '70, '84, '90, ăsta a fost stilul de joc al nostru, la asta trebuie să ne întoarcem."
Ba tata ba suntem terminati, daca Lucescu este melancolic in felul asta! Omul vrea sa implementeze la nivel national. Asta nu a auzit de descentralizare ? Tot comunist a ramas.
Ba tata ba suntem terminati, daca Lucescu este melancolic in felul asta! Omul vrea sa implementeze la nivel national. Asta nu a auzit de descentralizare ? Tot comunist a ramas.

Mitrita il inlocuieste pe Mihaila in meciul cu Cipru.
Rusine ba, Mihaila a jucat ultimul lui meci in Ianuarie. Apoi a fost accidentat. Suntem in Luna Iunie. 6 Luni Mihaila nu a avut niciun meci jucat. Mitrita face cel mai bun sezon din cariera lui si merge la Nationala sa ii duca apa lui Sut si Sorescu...
Ma bucur ca am castigat meciul fara Bancu in teren.
Mi-as dori sa il lase pe Nicusor acasa. Sa nu il mai convoace. Bancu si-a facut numarul la natioanala. Nu mai are nimic de demonstrat.
Lasa-i sa joace cu Ratiu si Sorescu
Rusine ba, Mihaila a jucat ultimul lui meci in Ianuarie. Apoi a fost accidentat. Suntem in Luna Iunie. 6 Luni Mihaila nu a avut niciun meci jucat. Mitrita face cel mai bun sezon din cariera lui si merge la Nationala sa ii duca apa lui Sut si Sorescu...
Ma bucur ca am castigat meciul fara Bancu in teren.
Mi-as dori sa il lase pe Nicusor acasa. Sa nu il mai convoace. Bancu si-a facut numarul la natioanala. Nu mai are nimic de demonstrat.
Lasa-i sa joace cu Ratiu si Sorescu
Lucescu a ajuns la bătrânețe marioneta clanului Becali. Cu toata simpatia pentru Mihăilă, ca doar a fost jucătorul nostru si cred eu ca va mai fi, a jucat aseară cu Cipru doar din disperarea de a i se găsi o echipa în vara asta. Parma a anunțat ca e gata sa se despartă de el și nu e simplu sa vinzi un jucator care a avut un sezon mediocru.