Meciuri din grupa noastra
Moderator: grup_moderatori
Re: Meciuri din grupa noastra
Cu voia dvs las aici parerea inestimabila a marelui expert guru tv comentator de sport Ionut Angheluta, cum ca nu intelege domnia sa de ce il tot cheama pe Mitrita daca nu joaca si de fapt de ce il cheama ca el nu merita, nu a demonstrat nimic, ce mai vor cu el:
https://www.digisport.ro/fotbal/echipa- ... ol-3799447
Nu cred ca ar putea cineva sa spuna o tampenie mai mare, mai ales in conditiile in care l-au tarait degeaba din China unde statea bine merci, mai vine si asta acum ca sa adauge injury over insult.
Ba nene, e rau cand orice agarici poate sa spuna ce vrea el pe la tv si nu i se intampla nimic. Inca o data, ce anume a facut acest kknar la viata lui sa vorbeasca? Eu zic ca nea Sorin nu trebuia sa plece din Bucuresti pana nu il gasea pe asta sa ii dea un cap in gura si din partea noastra.
FMM Angheluta!
https://www.digisport.ro/fotbal/echipa- ... ol-3799447
Nu cred ca ar putea cineva sa spuna o tampenie mai mare, mai ales in conditiile in care l-au tarait degeaba din China unde statea bine merci, mai vine si asta acum ca sa adauge injury over insult.
Ba nene, e rau cand orice agarici poate sa spuna ce vrea el pe la tv si nu i se intampla nimic. Inca o data, ce anume a facut acest kknar la viata lui sa vorbeasca? Eu zic ca nea Sorin nu trebuia sa plece din Bucuresti pana nu il gasea pe asta sa ii dea un cap in gura si din partea noastra.
FMM Angheluta!
Angheluta merita mare mumu
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Pana una alta
Bancu a avut cea mai mare nota din toata linia de fund . Plus galben care la fundasi scade nota , nota 6.9 in timp ce colegii din defensiva abia au atins 6.5
Bancu a avut cea mai mare nota din toata linia de fund . Plus galben care la fundasi scade nota , nota 6.9 in timp ce colegii din defensiva abia au atins 6.5
Nimeni nu a aratat cifrele lui Bamcu la tv acum.
Am zis!!
Bancu
A avut 66% acuratetea paselor . A dat 32 de pase din care 21 exacte
8 contributii defensive
1 ocazie de gol creata
40% mingii lungi reusite
A avut 71 de atingeri in jumatatea adversa
3 Tacklinguri
4 Clearences
3 Recuperari si o interceptie cu intoarcere de joc
75% dueluri 1la1 castigate
A facut 2 faulturi
A primit un galben
1 ocazie de gol creata
O singura minge lunga data si reusita, procent 100%
A avut 50 de atingeri in jumatatea adversa
2 Tacklinguri
3 Cleareances
3 recuperari si 2 interceptii cu intoarcere de joc
44% dueluri 1la1 castigate
A facut 1 fault
8 contributii defensive
1 ocazie de gol creata
40% mingii lungi reusite
3 Tacklinguri
4 Clearences
A facut 2 faulturi
A primit un galben
1 ocazie de gol creata
2 Tacklinguri
3 Cleareances
A facut 1 fault
Bancu a jucat bine aseară, in nota lui obișnuită. A avut într-adevăr cateva mici inexactități când l-a sărit mingea in careu si când a respins o minge aiurea in jumătatea noastră, însă nu a fost pericol.UnBetiv scrie:Bancu
8 contributii defensive
1 ocazie de gol creata
40% mingii lungi reusite
3 Tacklinguri
4 Clearences
A facut 2 faulturi
A primit un galben
1 ocazie de gol creata
2 Tacklinguri
3 Cleareances
A facut 1 fault
Dar a avut si contribuie pe atac in stânga cu câteva centrări, dar care nu au adus vreun pericol real pentru adversari, plus pasa superba la contraatacul lui Man, care , dacă înscria, se termina meciul.
Per total o evoluție bună.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
-
dorumihnea2
- fanatic

Azi voi scrie despre Mircea Lucescu despre care aveam o considerație și despre care acum mi-e doar milă. Până să apară acest bunicut in peisajul naționalei bănuiam că jucătorii noștrii sunt marginalizați la lot dar acum este clar. Bancu probabil că joacă doar din cauza faptului că nu este nici un fundaș stânga decent în România. Să zici de Mitriță că nu face faza de apărare și să îl ai pe Man 80 de minute fără nici măcar o deposedare asta ține de ridicol. Să îl aduci pe cel mai în formă jucător român, Baiaram și să nu îi acorzi măcar un debut cu Canada e iarăși ridicol. Zice de Mitriță că nu s-a apărat cu Canada la golul de 0-3 dar Man oare ce a făcut la primul și al doilea gol al ciprioților? La primul îl urmărește cu privirea fără să se sinchisească pe cel care întră ca in brânză pe flancul nostru drept ca mai apoi să centreze pt gol. La al doilea pierde mingea. Băi nea Lucescu ai reușit ca dintr-o națională care se distra anul trecut cu alde Cipru să fim dominați categoric și asta datorită faptului cum pui tu problema cu ,, vedete,, înfumurate ca Man , Drăguș sau R. Marin. Dar totuși să joace cel de la Rapid titular două meciuri că tu l-ai văzut legat la picior pe Baiaram? De ce l-ai chemat dacă e legat la picior? Ridicol. Peste toate astea vine și fraierul de Angheluță care îl terfelește pe Mitriță, care nici măcar nu joacă la națională. In legătură cu Angheluță, clubul nostru are partea lui de vină că nu se sesizează cu o plângere la Digi sau la cei cu drepturile TV... Omul ăsta împroașcă cu venin la orice meci de al nostru dar are atitudine de asta și la alte meciuri. Păi cum dracu să urmărească telespectatorii un meci din campionatul romanesc când ăsta e pe miștocăreală cu toți fotbaliștii români. Du-te frate și comentează Premier League dacă ești așa sictirit.
Forța Știința!!
Lotul României pentru partidele cu Moldova și Austria
PORTARI: Ionuț RADU (Celta de Vigo | Spania, 4/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 3/0), Răzvan SAVA (Udinese | Italia, 0/0);
FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 33/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Yunnan Yukun | China, 43/1), Virgil GHIȚĂ (Hannover 96 | Germania, 5/0), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 4/0), Mihai POPESCU (FCSB, 5/1), Lisav EISSAT (Maccabi Haifa | Israel, 0/0), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 47/6), Raul OPRUȚ (Dinamo, 4/0), Kevin CIUBOTARU (Hermannstadt, 0/0);
MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 33/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 4/0), Răzvan MARIN (AEK Atena | Grecia, 70/12), Vlad DRAGOMIR (Pafos | Cipru, 1/0), Dennis MAN (PSV | Țările de Jos, 39/10), Olimpiu MORUȚAN (Aris Thessaloniki | Grecia, 16/1), Ianis HAGI (Alanyaspor | Turcia, 47/6), Florin TĂNASE (FCSB, 23/5), Cătălin CÎRJAN (Dinamo, 0/0), Ștefan BAIARAM (Universitatea Craiova, 0/0), Valentin MIHĂILĂ (Caykur Rizespor | Turcia, 31/5), Alexandru DOBRE (FC Rapid 1923, 4/0);
ATACANȚI: Louis MUNTEANU (CFR Cluj, 1/0), Daniel BÎRLIGEA (FCSB, 4/1), David MICULESCU (FCSB, 4/0).
PORTARI: Ionuț RADU (Celta de Vigo | Spania, 4/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 3/0), Răzvan SAVA (Udinese | Italia, 0/0);
FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 33/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Yunnan Yukun | China, 43/1), Virgil GHIȚĂ (Hannover 96 | Germania, 5/0), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 4/0), Mihai POPESCU (FCSB, 5/1), Lisav EISSAT (Maccabi Haifa | Israel, 0/0), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 47/6), Raul OPRUȚ (Dinamo, 4/0), Kevin CIUBOTARU (Hermannstadt, 0/0);
MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 33/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 4/0), Răzvan MARIN (AEK Atena | Grecia, 70/12), Vlad DRAGOMIR (Pafos | Cipru, 1/0), Dennis MAN (PSV | Țările de Jos, 39/10), Olimpiu MORUȚAN (Aris Thessaloniki | Grecia, 16/1), Ianis HAGI (Alanyaspor | Turcia, 47/6), Florin TĂNASE (FCSB, 23/5), Cătălin CÎRJAN (Dinamo, 0/0), Ștefan BAIARAM (Universitatea Craiova, 0/0), Valentin MIHĂILĂ (Caykur Rizespor | Turcia, 31/5), Alexandru DOBRE (FC Rapid 1923, 4/0);
ATACANȚI: Louis MUNTEANU (CFR Cluj, 1/0), Daniel BÎRLIGEA (FCSB, 4/1), David MICULESCU (FCSB, 4/0).

Hagi si Baiaram cei mai fotografiati inaintea amicalului cu moldova.
Am o intrebare, daca noi nu jucam cu Rakov, credeti ca Rachovitan era convocat ?
Cred ca il convoca oricum pe Racovitan. Pentrubca Rakow joaca in Europa si el isi face treaba bine
Am zis!!
Joci cu astia ca sa bata si mos luce pe cineva
Super amical, jucam cu moldova care a luat 11 sau 12 de la norvegieni
Ne intarim jocu cu astia facem omogenitate, adversar de calitate
Super amical, jucam cu moldova care a luat 11 sau 12 de la norvegieni
Ne intarim jocu cu astia facem omogenitate, adversar de calitate
-
BogdanWick8
- suporter

Cum s a miscat fane? N am reusit sa vad deloc din meci
Nimic spectaculos, nimic gresitBogdanWick8 scrie:Cum s a miscat fane? N am reusit sa vad deloc din meci
Am zis!!
-
BogdanWick8
- suporter

E de 10 ori mai util dragomir decat de zmee hagi ala, dar nu l cheama hagi, aia e
-
BogdanWick8
- suporter

Bun egalu asta, nu ne ajuta la nimic
Edit: m am grabit =]], bine de tot, era pacat de meciul consistent sa terminam cu un 0-0
Edit: m am grabit =]], bine de tot, era pacat de meciul consistent sa terminam cu un 0-0