Meciuri din grupa noastra

Comentarii referitoare la Echipa Nationala a Romaniei, campanii de calificari, jucatori, antrenori, evolutii, etc.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
fabius_2014
fanatic
fanatic

Re: Meciuri din grupa noastra

Mesaj de fabius_2014 » 13 Oct 2025, 07:53

Noroc cu accidentarea lui Popescu ca altfel mosu nu-l introducea pe Ghita. Nu a fost inspiratia antrenorului, a fost noroc. Vedem mondialul la TV.

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 13 Oct 2025, 08:00

Dupa o victorie norocoasa, ca atunci cand bati la ultima faza se cheama noroc indiferent de ce-ai facut 90 de minute, il muce "mare" om , "mare" caracter nu a gasit altceva de facut decat sa imparta polite, principalul vizat fiind cine altul decat Mitrita ! Omul asta a fost un infect toata viata lui.
https://www.fanatik.ro/mircea-lucescu-a ... n-21293825

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 13 Oct 2025, 09:32

Lucescu era probabil prefatit sa il atace pe Mitrita indiferent de rezultatul meciului, pentru ca el marele antrenor nu a gresit si nu greseste niciodata cu nimic, si era foarte important sa se stie asta.
Parca era de bine daca un jucator vrea sa joace titular, si nu inteleg unde o duce cu “pretentiile” lui Mitrita care oricum nu juca mai mult de 10 min, daca juca, deci nu e ca si cand nu mai putea de raul lui ca il agasa cu jucatul.
Nu are efectiv niciun sens ce abereaza el, nu l-a bagat in Cipru ca sa bage fundasi cand noi trebuia sa inscriem.
Distanta alergata aiurea fara niciun efect este fix zero, ce conteaza este sa slergi cu folos, sa reusesti ceva, de exemplu cu pătrunderi irezistibile finalizate cu gol, cum a dat si da Mitrita mai mereu. Asta e putere, nu energie, pentru cine stie fizica elementara, dar mosul e ranchiunos si nu suporta craiovenii.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 13 Oct 2025, 21:11

A stat luce, a analizat, s-a sfatuit cu fi-su, ce facea, cum facea... A așteptat succesul si pac! Ia-o Mitri!! Nu e normal, oricat de luce esti... Stai sa zica si Mitri de antrenamentele de la nationala. Stai asa

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 14 Oct 2025, 11:35

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 14 Oct 2025, 11:57

Deci e clar cam cata ura are pe Craiova daca a simtit el nevoia sa ii tina pumnii lui Becali in meciul cu noi. Impartial, fix asa cum trebuie sa fie un selectioner, si la fel de onest in selectie si minute acordate, cat de multe la oi daca se poate.
Noroc ca Gigi e prost de gura si spune tot, si in felul asta aflam si noi ce hram poarta diversi onorabili din-astia.

mateiash
nou pe forum
nou pe forum

Mesaj de mateiash » 17 Oct 2025, 14:39

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mirel- ... 54939.html

Hai, că îi bătu Mirel obrazul, cu buzduganul și cu print fluturat. :)) Foarte bine făcu, deși unii dintre amicii mei spun că ni-l făcurăm iar pe mucescu prieten pe viață. Oricum, era clar că ne iubește boșorogul ca sarea în ochi și oricum, prea au tot tăcut ăia dinaintea lui Mirel și prea ne-au luat toți de proști până acum.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 17 Oct 2025, 21:49

„L-am sunat pe Mirel și i-am spus astăzi «băi finule, uite care e treaba. Ai mânie, te enervezi repede și faci niște greșeli. Ești prea orgolios și prea mândru, dar ai și prea multă inteligență și sper că ai înțeles ce ți-am spus. Sunt nașul tău, eram într-o situație neplăcută. Erau 14 puncte, nu îți ajung 11?». Cel mai important element este distanța de 14 puncte. Lucescu a făcut-o din curtoazie.
zice Bebecali

Am mai scris eu pe aici, pt ca NOI sa castigam campionatul, ne trebuie un avans de 7-8 puncte
Cu avansul asta suntem imuni la orice fel de jocuri de culise, arbitrii, aranjamente, valize . Oieru simte asta. La 11 puncte, injumatatie sunt 5. Nici nu e nevoie sa te faca cu arbitrii ca fcsb-u oricum te bate din culcare in sculare . Te bate la el acasa, iar la tine poate face un egal si apoi te incurci tu cu o echipa ca botosani, otelu sau uta si ai pierdut campionatu

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 17 Noi 2025, 18:01

Il Muce in nemernicia lui ne-a făcut un mare bine ca nu l-a titularizat pe Bancu, pentru ca bosniacul ala mic cu nume de drona l-ar fi innodat si pe al nostru. Asa a căzut magareața pe Racovițan si Draguș, chiar daca Man si Hagi Mucea au fost si mai petarde.Cred ca e multa frustrare printre presari si nu numai, ca au trebuit sa găsească alți vinovați decât Bancu si Mitrita!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 17 Noi 2025, 18:22

Si eu ma bucur ca nu au jucat. Desi Bancu era mai bun pe faza ofensiva

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Scrie răspuns