A fost cel mai bun de la noi si cartonasul a fost dat extrem de usor. Nu o sa spuna nimeni ca pe site-urile de specialitate Bancu a fost apreciat cu cea mai mare nota, dar o sa se insiste pe penalty-ul, care n-a fost penalty, obtinut de Hagi.Geronimo scrie: ↑26 Iun 2024, 22:03Nesimtiti. Bancu are cea mai mare nota de la noi, 7.4 cat are si Haraslin, dupa Sofascore, nu dupa mine. Probabil, aceasta aplicatie e sponsorizata de nea Mihai. Bine, si printre noi sunt care nu-l apreciaza. Era mai bun Oprut.toni77 scrie:Citez dintr-un ziar dintr-un viitor paralel : " Bancu nu a jucat dar ne-a lasat descoperiti in optimi. Bancu e de vina pentru esecul echipei nationale. Edi Iordanescu a fost tradat de Bancu"
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Meciuri din grupa noastra
Moderator: grup_moderatori
-
- fanatic
Re: Meciuri din grupa noastra
Si tu brutus ?!
La 32 de ani nu mai poti sa-l critici, gata!
L-ai criticat 10-11 ani si nu s-a transformat in Messi de la criticile noastre? Nasol, acum trebuie sa-l sustii, poate merge cu aplauze!
Altfel, Macar Anzor sa fie Olteanul care Joaca in Optimile Euro Cu Spania
Anzor nu joaca asa cum ma asteptam dealtfel (nici eu nu-l mai bagam daca eram in locul lui Sagnol). Jucatorul cu nr.17 care i-a luat locul pare sa aiba aceleasi miscari, aceeasi statura dar e mai curajos si ajuta constructia mai bine.
Pai le trebuie victorie, cu 4p se califica. In meciul cu Cehia a jucat bine. Poate sunt eu subiectiv.Freestate scrie:Anzor nu joaca asa cum ma asteptam dealtfel (nici eu nu-l mai bagam daca eram in locul lui Sagnol). Jucatorul cu nr.17 care i-a luat locul pare sa aiba aceleasi miscari, aceeasi statura dar e mai curajos si ajuta constructia mai bine.

Ce cacaturi de penalty-uri se dau frate, abia il atinge un pic pe picior, ala amplifica si se da 11 m !
Tinerile de tricou in continuare trecute cu vederea...Pfff !
Tinerile de tricou in continuare trecute cu vederea...Pfff !
Anzor se lua dupa Nicusor.
Ala e penalty care se dadea pe vremuri la Bistrita. N-are nici o treaba cu fotbalul.
Burleanu e unul dintre cei mai buni jucatori ai "nationalei" - are iedi niste arbitraje cum avea nea jean padureanu pe vremuri.
Rusinos. Atita zic.
-
- fanatic
Bancu cea mai mare nota pe Sofascore. Digi Sport aminteste doar de notele de la pauza meciului cand Bancu avea a doua nota dupa simulantul Hagi si Ratiu. Daca nici asta nu e dezinformare si manipulare atunci cand mai este.
Surpriza sau nu, Elvetia trece de Italia cu scorul de 2-0
Astazi la ora 19 joaca Anglia - Slovacia
Iar dupa aceea joaca, Georgia (fara Anzor, Suspendat) cu Spania
Astazi la ora 19 joaca Anglia - Slovacia
Iar dupa aceea joaca, Georgia (fara Anzor, Suspendat) cu Spania
Pronostic Olanda - Romania 3-0
-
- fanatic
Cat sa-l tina norocul si pe Iordanescu ?
Mancam bataie cam cum a zis Freestate.
Mancam bataie cam cum a zis Freestate.
Si el si tac-su au pupat-o pe Zeita Fortuna exact pe coltul lui 16....
Indraznesc sa spun ca imi doresc sa fie dezastru pe partea defensiva stanga a Romaniei chiar si cu riscul de a pierde meciul.
Hai Noi !
Hai Noi !
Eu îmi doresc să iasă Ianis H la pauză, și să dea Mihăilă doua goluri de pe partea stângă.
I N I M I T A B I L I