Dane, sa nu plangi ca se duce Rednic la Pitesti, nici tu White... las sa ia campionatul cu ei

vom vedea un meci dupa care ambii antrenori vor pleca, cred ca este o premiera

Moderator: grup_moderatori
Care este rolul ghilimelelor? Ca eu nu prea imi dau seama...adi_mn scrie:Bogdan, din cate am inteles (din ziare, din ceea ce se discuta pe forum) grupul respectiv face parte din grupul cu care Staicu a avut "meciurile" din primavara (vezi scandalul sediul clubului/peluza sud/lacatus) . Si cum Badea nu le-a luat partea atunci, a devenit si el prin asociere dusmanul numarul 1 pentru "suporterii" respectivi.
In cazul asta te invit sa o intrebi pe doamna invatatoare, sa et lamureasca dansa care este rolul ghilimelelor. Si ma opres caici pentru ca nu vreau o alta discutie in contradictoriu, mai ales ca ar fi offtopic.cox scrie:Care este rolul ghilimelelor? Ca eu nu prea imi dau seama...adi_mn scrie:Bogdan, din cate am inteles (din ziare, din ceea ce se discuta pe forum) grupul respectiv face parte din grupul cu care Staicu a avut "meciurile" din primavara (vezi scandalul sediul clubului/peluza sud/lacatus) . Si cum Badea nu le-a luat partea atunci, a devenit si el prin asociere dusmanul numarul 1 pentru "suporterii" respectivi.