vrei sa'l pun iarasi pe clau golSergyu_costea scrie:De ce nu mariusika? El il are pe Bornescu la avatar nu eu[Brigada26]Poe scrie:Sergyu_costea trebuie descalificatOricum mogulul trebuie sa castige.

Moderator: grup_moderatori
vrei sa'l pun iarasi pe clau golSergyu_costea scrie:De ce nu mariusika? El il are pe Bornescu la avatar nu eu[Brigada26]Poe scrie:Sergyu_costea trebuie descalificatOricum mogulul trebuie sa castige.
Incredibil ba, nu mai poate omul sa faca ceva normal in tara asta din cauza mogulilor...controleaza tot ma!!!alex.p scrie:La final, tot eu am optiunea de Modificare a mesajelor, asa ca manareala va avea loc dupa ultima etapa.
toate ca toate, da drepturile mele de autor unde sunt ?DarkComy scrie:Incredibil ba, nu mai poate omul sa faca ceva normal in tara asta din cauza mogulilor...controleaza tot ma!!!alex.p scrie:La final, tot eu am optiunea de Modificare a mesajelor, asa ca manareala va avea loc dupa ultima etapa.
Robert, atunci trebuie sa gasesti pe cineva care sa se ocupe de concurs in sezonul urmator.robert scrie:sezonul urmator sper sa incep din prima etapa poate asa ajung si eu mai sus
uitasem ca am postat dejaricky scrie:blondu, pentru etapa a 32-a ai trimis doua "buletine". Cel din 22 aprilie (ora 19:00) e ANULAT !
O zi faina !