martienii sigur ii elimina!ady_azzuro scrie:las ca-i elimina Chelsea in semifinale, daca nu, atunci sigur Real

Moderator: grup_moderatori
martienii sigur ii elimina!ady_azzuro scrie:las ca-i elimina Chelsea in semifinale, daca nu, atunci sigur Real
stuparu_alexandru scrie:sa ma pis pe barcelona
au jucat aia de la milan aseara, de parca ma uitam la steaua sau dinamo... au stat pana in minutul 90 sa se apuce si ei sa atace. ba si nu inteleg de ce [****] iau toti bataie de la aia frate, ca sa mor eu daca nu sunt cea mai previzibila echipa din lume.
joaca in **** mea cu 3 fundasi, un varf, si lasa 6 jucatori la mijloc, si i-ai ars pe cersetorii aia de la barca. ca numai asta fac, se duc toti in centru, si pe urma il lanseaza pe unu, ori pe benzi ori pe centru. e cea mai previzibila echipa din istorie si bate tot
eu vad treaba asta asa... daca pe ei i-au batut anonimii aia din spania, iar tu ca echipa de renume (ca e milan, chelsea etc) nu esti in stare sa le pui probleme, inseamna ca degeaba esti cine esti.ady g scrie:stuparu_alexandru scrie:sa ma pis pe barcelona
au jucat aia de la milan aseara, de parca ma uitam la steaua sau dinamo... au stat pana in minutul 90 sa se apuce si ei sa atace. ba si nu inteleg de ce [****] iau toti bataie de la aia frate, ca sa mor eu daca nu sunt cea mai previzibila echipa din lume.
joaca in **** mea cu 3 fundasi, un varf, si lasa 6 jucatori la mijloc, si i-ai ars pe cersetorii aia de la barca. ca numai asta fac, se duc toti in centru, si pe urma il lanseaza pe unu, ori pe benzi ori pe centru. e cea mai previzibila echipa din istorie si bate tot
))
![]()
![]()
...usor de zis;)..eu nu inteleg de ce pe unii va oftica atat echipa asta , sincer...Mai ales ca are cei mai tehnici jucatori din lume si de obicei joaca si f. fain
PS- Bucurati-va totusi ca va razbunam si pt. Napoli acum!;)Ii umflam pe chelasea de nu se vad;)
@Adrian, Grozava treaba cu martienii..iti dau dreptate;)
penalty clar, fara discutie.ozzy scrie:Ce vorbiti ma, despre ce discutam noi aici, uitati ce penalty primeste si Chelsea, exact cand erau aia calare pe ei...eu am impresia ca simplul fapt ca mai urmaresc un meci de fotbal ma transforma in prostul unora care se umplu de bani.
Chelsea era slaba cu avb, dar acum si-a revenit, in Anglia oricum n-o sa ajungeti la poarta, pe nou camp o sa fie mai dificil, dar va baga Drogba mortu' in casa.ady g scrie:ady_azzuro scrie:las ca-i elimina Chelsea in semifinale, daca nu, atunci sigur Real..Dupa ce am trecut de echipa lui berlusconi, pe Chelsea a oligarhului Abramovici, aproape sigur ii palim rau de tot in ambele manse. Chlesea de acum e mult mai slaba ca milan. Iar cu madridul (de si e posibil sa se califice Bayern-as prefera) cre dca av fi ceva mai usor decat cu Milan.
de ce sa fi iesit din optimi, n-au sters destul de bine pe jos cu napolitanele?ozzy scrie:Cred ca in min. 80 al meciului retur cei de la Chelsea inca se vor intreba "ma, ce dracu cautam noi aici, ca trebuia sa iesim din optimi"