Discutii despre fotbalul de pe intreg mapamondul.
Moderator: grup_moderatori
-
BluBoy
- fanatic

Si cum se schimba unii in curvé nici nu-ti vine sa crezi !
-
ady_azzuro
- fanatic

Cl4udiu scrie:ady_azzuro scrie:Forza Juve! milan merda
In campionatul italian vedeti spectacol adevarat, nu ce ati vazul la barca - real.

ai dreptate , derby-ul blatistilor a fost mult peste ce ma asteptam

blatisti care au platit pt faptele lor, nu ca barcelona si real care se manjesc in fiecare campionat fara a pati ceva.

-
Vraciul
- fanatic

ady_azzuro scrie:Cl4udiu scrie:ady_azzuro scrie:Forza Juve! milan merda
In campionatul italian vedeti spectacol adevarat, nu ce ati vazul la barca - real.

blatisti care au platit pt faptele lor, nu ca barcelona si real care se manjesc in fiecare campionat fara a pati ceva.

Cum le stii tu toate,ca un om mare

Scoala Nelule din morti//Si-arata-le fotbal la toti//Pe-o arena candva plina//Ce astazi este o ruina.//In trecut v-aveam pe voi//Astazi avem ochii goi.//Ne-ai invatat sa visam frumos//Acum....clasamentul e-ntors.Multumim Nelule c-ai fost//Si ca ne-ai facut un rost//Si ne-ai lasat un nume mare U Craiova,.....dar ce e azi ....NE DOARE!!!
-
ady_azzuro
- fanatic

cred ca tu ai o problema, si ar fi bine sa ramana numai a ta.

-
Cl4udiu
- fanatic

ady_azzuro scrie:Cl4udiu scrie:ady_azzuro scrie:Forza Juve! milan merda

au ei alte pacate , dar nu blaturi ... real a pierdut acum cativa ani campionatul in ultima etapa pentru ca nu a batut o echipa retrogradata .... lucru care nu se va intampla niciodata in italia
in ultimele 3-4 sezoane am vazut aproape toate meciurile realului (si destul de multe si ale barcelonei ) si au fost mai multe greseli in favoarea lor decat in defavoare , dar au pastrat totusi o limita , nu ca in ultimele 2 campionate castigate de juve
oricum sezonul trecut am vazut ca juve a fost cea mai dezavantajata echipa din 1-5 ... asa ca deocamdata se pare ca le-a prins bine acea retrogradare
-
ady_azzuro
- fanatic

Cl4udiu scrie:
au ei alte pacate , dar nu blaturi ... real a pierdut acum cativa ani campionatul in ultima etapa pentru ca nu a batut o echipa retrogradata .... lucru care nu se va intampla niciodata in italia
in ultimele 3-4 sezoane am vazut aproape toate meciurile realului (si destul de multe si ale barcelonei ) si au fost mai multe greseli in favoarea lor decat in defavoare , dar au pastrat totusi o limita , nu ca in ultimele 2 campionate castigate de juve
oricum sezonul trecut am vazut ca juve a fost cea mai dezavantajata echipa din 1-5 ... asa ca deocamdata se pare ca le-a prins bine acea retrogradare
in ultimele sezoane nu prea s-au facut blaturi, dar acu' 4-5 ani erau in floare in amandoua campionatele. Anglia cred ca este printre putinele campionate curate din Europa.
-
JustME
pt Azzuro si John un fragment din regulament:
Este complet interzis si inacceptabil orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana
-
u2blue
- fanatic

milan si juventus la un loc .. .nici 5 % din Inter

-
anakin
- fanatic

u2blue scrie:milan si juventus la un loc .. .nici 5 % din Inter

milan+juventus=24 de puncte peste inter

"Universitatea Craiova este una singură, echipa cu leul pe stemă." - Ilie Balaci
"Pentru mine există doar echipa care are stema cu leul pe tricouri, asta este echipa mea de suflet." - Aurel Țicleanu
-
ady_azzuro
- fanatic

Juventus = 27 titluri
Milan = 17
Inter = 16
Intr-adevar Milan si Juventus fac 5% din Inter.

-
anakin
- fanatic

mi-ar placea sa ajunga jung jr la juve,dar nu cred ca sunt sanse...cel putin nu prea curand.Deocamdata e doar monitorizat.Probabil cand universitatea va juca in cupele europene si va evolua titular meci de meci va avea sanse...pana atunci,trebuie sa se tina de munca

"Universitatea Craiova este una singură, echipa cu leul pe stemă." - Ilie Balaci
"Pentru mine există doar echipa care are stema cu leul pe tricouri, asta este echipa mea de suflet." - Aurel Țicleanu
-
PocoLoco
- fanatic

Ranieri demis de la Juventus! Ciro Ferrara interimar!
-
conStiinta
ai dreaq, toti il copiaza pe marele conducator de pe jii!