Iar si-a dat autogol :)... n-am vazut in viata mea o echipa mai dominata ca steaua in primele 10 minute. In min 9 Chelsea avea 6 cornere :D (acum e al 7-lea)
ahahah vai de viata lor.
edit: Noroc cu Obi Mikel ... ca altfel nu ajungeau la poarta.
Moderator: grup_moderatori
Ceea ce fac oamenii astia e mult mai mult de un hei rup... crede-maOvidiu* scrie:O echipa de heirup-isti, asta e Atletico. Mi-aduce aminte de Porto in perioada Mourinho. N-o sa mai vada finala, iar p-asta o s-o piarda. Fotbalul se joaca cu mingea nu cu ruptul de picioare.
LE: Sau poate o castiga
ce intelegi tu prin slab? Adica daca sunt goluri putine, un meci este slab?romaad scrie:Astia au mutat primera plictision in finala UCL. Cea mai slaba finala din ultimii ani 2-3 pana acum!
depinde ce intelegi tu prin puternic. Daca puternic inseamna 3 echipe (anul asta, ca pana acum erau 2) si restul ploaie, atunci da, e un campionat puternic. Incearca sa te uiti la un meci Rayo Vallecano - Getafe. Am vazut meciuri mai bune prin liga a doua la nois9k3k3 scrie:ce intelegi tu prin slab? Adica daca sunt goluri putine, un meci este slab?romaad scrie:Astia au mutat primera plictision in finala UCL. Cea mai slaba finala din ultimii ani 2-3 pana acum!
Primera division e de departe cel mai puternic campionat din lume.