Competitii Europene (discutii generale)
Moderator: grup_moderatori
Re: Competitii Europene (discutii generale)
https://youtu.be/xwDedJQQrnM?si=_ruiZLxtgGcqPYTv merita vazut. Am ramas impresionat cum poate sa vorbeasca si gandeasca un tanar fotbalist de top. Care nu e Mbape 

Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Maccabi Tel Aviv ai parte de sustinerea noastra astazi si peste o saptamana pentru eliminarea FC Oaia Bucuresti via Pipera !
Doamne ajuta sa bata evreii cu 3-0 !
Pronostic 2 cu handicap...
Doamne ajuta sa bata evreii cu 3-0 !
Pronostic 2 cu handicap...
Jandarmeria Romana le-a dat o lista suporterilor israelieni cu insemnele pe care nu au voie sa le afiseze in tribuna, printre ele era si Zvastica. 

"Surse demne de încredere ne-au informat că asistența reală a fost de 18.087 de spectatori. Practic, cei de la FCSB au trecut din pix încă aproximativ 8.000 de spectatori. Motivul este necunoscut.
De altfel, nici matematic nu avea cum să fie atinsă o asistență de 26.236. Peluza Sud, cea în care au stat suporterii lui Maccabi, are aproximativ 5.300 de locuri și echipa israeliană n-a avut mai mult de 500 de fani. În rest, a fost complet goală."
Cand unii isi trec centimetri in plus ca sa auda fetele...
Au luat-o pe urma cailor, chiar nu accepta ca ...ei fiind clubul cu cei mai multi simpatizanti la nivel national sa aiba medii mai mici decat ... urmaritorii.
De altfel, nici matematic nu avea cum să fie atinsă o asistență de 26.236. Peluza Sud, cea în care au stat suporterii lui Maccabi, are aproximativ 5.300 de locuri și echipa israeliană n-a avut mai mult de 500 de fani. În rest, a fost complet goală."
Cand unii isi trec centimetri in plus ca sa auda fetele...

Au luat-o pe urma cailor, chiar nu accepta ca ...ei fiind clubul cu cei mai multi simpatizanti la nivel national sa aiba medii mai mici decat ... urmaritorii.
Sa îmi fie cu iertare, dar maccabi și sparta au un joc sub maribor, nu că sunt subiectiv,dar ăsta e adevărul!
Titularii FCSB au făcut egal cu Slobozia iar acum bat maccabi chinuit și fac egal cu sparta.
Daca acasă la tine nu ai ocazii clare cu o echipa românească ești vai de capul tău!!!
Corvinul ne arată de ce trebuia să avem ca principal obiectiv cupa, pai daca ei din b au făcut față cu locul 2 din Ungaria și au fost la un penalty distanță sa meargă în prelungiri cu Rijeka, iar acum are de trecut de modesta Astana și una dintre Mirren și Brann care sunt sub Beer Sheva!! Traseu mega accesibil pentru o echipa de top 3 din România.
E drept, au și avantajul că au fost luați de sus de fiecare adversar european fiind echipa de liga 2, deoarece abia în retur adversarele abordau serios meciul, deci e un traseu accesibil pentru grupe conference sa treci minim un tur în Europa League și să pici cu adversari mai accesibili în turul 3 și playoff!!!
Cât despre bătălia la titlu, anul asta avem o șansă mare cu fcsb în grupe și CFR 99 la sută calificată și ea, pentru că are de jucat cu niste refugiați din Israel sub maccabi și în playoff cu una dintre Pafos pe care i-a bătut Antal de unul singur și Cska Sofia pe care Sepsi a [*****]-o 0-4 anul trecut.
Farul, Sepsi ne-au egalat maximul de a ajunge în playoff, cu bugete mult sub noi, dar cu noroc mult mai mare la trageri și în cazul Farului cu traseul de campioană care te duce 90 la sută minim în playoff conference.
Eu zic că motivul pentru care nu am reușit mai mult e
lipsa concentrării, facem mereu cate o gafă sau nu luăm în serios adversarul cum ar trebui, plus ghinion foarte mare la tragere, Maribor era cel mai dificil adversar din subgrupa noastră de trageri, în timp ce CFR și fcsb s-au bucurat de echipe refugiate care nu au început sezonul...
Eu nu uit cum prin 2019 fcsb ajunsese în playoff Europa League jucând mizerabil în pribegie la Giurgiu, deși în campionat era pe 12, pentru că au întâlnit numai slabi!
PS:daca băteam Maribor și Vojvodina jucam cu Djurgarden în playoff pe care CFR a eliminat-o acum câțiva ani.
Titularii FCSB au făcut egal cu Slobozia iar acum bat maccabi chinuit și fac egal cu sparta.
Daca acasă la tine nu ai ocazii clare cu o echipa românească ești vai de capul tău!!!
Corvinul ne arată de ce trebuia să avem ca principal obiectiv cupa, pai daca ei din b au făcut față cu locul 2 din Ungaria și au fost la un penalty distanță sa meargă în prelungiri cu Rijeka, iar acum are de trecut de modesta Astana și una dintre Mirren și Brann care sunt sub Beer Sheva!! Traseu mega accesibil pentru o echipa de top 3 din România.
E drept, au și avantajul că au fost luați de sus de fiecare adversar european fiind echipa de liga 2, deoarece abia în retur adversarele abordau serios meciul, deci e un traseu accesibil pentru grupe conference sa treci minim un tur în Europa League și să pici cu adversari mai accesibili în turul 3 și playoff!!!
Cât despre bătălia la titlu, anul asta avem o șansă mare cu fcsb în grupe și CFR 99 la sută calificată și ea, pentru că are de jucat cu niste refugiați din Israel sub maccabi și în playoff cu una dintre Pafos pe care i-a bătut Antal de unul singur și Cska Sofia pe care Sepsi a [*****]-o 0-4 anul trecut.
Farul, Sepsi ne-au egalat maximul de a ajunge în playoff, cu bugete mult sub noi, dar cu noroc mult mai mare la trageri și în cazul Farului cu traseul de campioană care te duce 90 la sută minim în playoff conference.
Eu zic că motivul pentru care nu am reușit mai mult e
lipsa concentrării, facem mereu cate o gafă sau nu luăm în serios adversarul cum ar trebui, plus ghinion foarte mare la tragere, Maribor era cel mai dificil adversar din subgrupa noastră de trageri, în timp ce CFR și fcsb s-au bucurat de echipe refugiate care nu au început sezonul...
Eu nu uit cum prin 2019 fcsb ajunsese în playoff Europa League jucând mizerabil în pribegie la Giurgiu, deși în campionat era pe 12, pentru că au întâlnit numai slabi!
PS:daca băteam Maribor și Vojvodina jucam cu Djurgarden în playoff pe care CFR a eliminat-o acum câțiva ani.
Ai ramas tu impresionat de Violetii din Slovenia cotati la 11 milioane
AC Sparta Praga este un club cotat la 72 de milioane
Iar FCSB cu lotul pe care il are ne-a lasat cu zeci de puncte in spate in campionat iar in meciurile directe ne-a pus la punct scurt: 3-0 tur retur
FC Radio Yerevan castiga cu AEK, le-au dat 3 goluri, echipa de 5 milioane.

Hai sa ne vedem de meciul cu Sepsi ca e un meci greu si sa-i lasam pe altii in cupe, nu cred ca e cazul sa ne comparam noi cu altii. Am iesit din primul meci, suntem slabi indifierent cum ti se par tie celelalte echipe
Nu suntem noi daca nu ne cautam alibiuri. E asa greu sa constientizam ca nu facem fata presiunii?! La noi e presiune mare si cu Laci/Tbilisi. Nu mai zic de un meci de cupa domestica cu SODA sau Arges.
Ai sau nu mingea, tu ii pasezi lui Mitrita sa scapi de ea.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Peoblema e ca multa lume se minte gasind tot felul de scuze,ca nu sunt bani la Craiova,ca nu ne iubeste FRF,ca...dar cum zici tu,pierdem lamentabil orice meci cu miza. Bani s-au bagat destui si la noi,dar nu suntem ok .Cum [****] aia de Corvinul pot mai mult ca noi?Geronimo scrie: ↑07 Aug 2024, 09:14Nu suntem noi daca nu ne cautam alibiuri. E asa greu sa constientizam ca nu facem fata presiunii?! La noi e presiune mare si cu Laci/Tbilisi. Nu mai zic de un meci de cupa domestica cu SODA sau Arges.
Cautam alibiuri manca-v-as pvla voastra, Alibi este numele meu sunt frate cu Alimi de la SEPSI si ne place la unguroaice pe coltul lui 16, mbca-tz-ash !
Koma Tblisi ti-a dat 2-1 intr-un singur joc, apoi in turul urmator ii da si lu Dinamu Mosckva tot 2-1 tot la Tbilisi, un singur joc va aduceti aminte, anul cu pandemia, apoi...ghinionul georgienilor joaca in deplasare la Granada (Spania). Fac o prima repriza alba, se apara eroic primesc goluri in 48 si 90+1. Deci 0-2 la Granada...
Saburtalo da lu Oaia 1-0 acasa la ei...daca era sa se joace o singura mansa erau afara din Europa oierii lui Becali.
Noi cautam alibiuri ? Fiti rezonabili manca-mi-ati pvla !
Koma Tblisi ti-a dat 2-1 intr-un singur joc, apoi in turul urmator ii da si lu Dinamu Mosckva tot 2-1 tot la Tbilisi, un singur joc va aduceti aminte, anul cu pandemia, apoi...ghinionul georgienilor joaca in deplasare la Granada (Spania). Fac o prima repriza alba, se apara eroic primesc goluri in 48 si 90+1. Deci 0-2 la Granada...
Saburtalo da lu Oaia 1-0 acasa la ei...daca era sa se joace o singura mansa erau afara din Europa oierii lui Becali.
Noi cautam alibiuri ? Fiti rezonabili manca-mi-ati pvla !

Freestate scrie: ↑07 Aug 2024, 11:15Cautam alibiuri manca-v-as pvla voastra, Alibi este numele meu sunt frate cu Alimi de la SEPSI si ne place la unguroaice pe coltul lui 16, mbca-tz-ash !
Noi cautam alibiuri ? Fiti rezonabili manca-mi-ati pvla !![]()

Am rămas impresionat de disciplina tactica peste liga noastră și jucătorii din atacul lor, spune-mi tu mie ce ocazii a avut Sparta aseară, sau maccabi?toni77 scrie: ↑07 Aug 2024, 08:29Ai ramas tu impresionat de Violetii din Slovenia cotati la 11 milioane
AC Sparta Praga este un club cotat la 72 de milioane
Iar FCSB cu lotul pe care il are ne-a lasat cu zeci de puncte in spate in campionat iar in meciurile directe ne-a pus la punct scurt: 3-0 tur retur
FC Radio Yerevan castiga cu AEK, le-au dat 3 goluri, echipa de 5 milioane.![]()
Hai sa ne vedem de meciul cu Sepsi ca e un meci greu si sa-i lasam pe altii in cupe, nu cred ca e cazul sa ne comparam noi cu altii. Am iesit din primul meci, suntem slabi indifierent cum ti se par tie celelalte echipe
Uiți că CFR Cluj acum 2 ani abia a eliminat Maribor pe o foarfeca în minutul 95, după 0-0 în tur când îi chinuise Maribor, dar jucaseră 11 la 11.
Zi-mi și mie ce mare fotbal joaca FCSB când titularii lor au făcut egal cu Slobozia acum 2 săptămâni și ulterior rezervele marelui lot au pierdut cu Oțelul fără să dea gol.
Adu-ti aminte in 2019 când FCSB fusese pe locurile 10-12 toată vara , în Europa au jucat cu cei mai usori adversari și dacă nu făceau un penalty prostesc la returul cu Guimaraes se calificau, deși repet, jucau mizerabil, nicio idee de joc, totul la întâmplare, în pribegie la Giurgiu că era Arena închisă pt concertele lui pește prăjit.
Da, sunt de acord că ai noștri nu fac față presiunii , corect, dar oftica mea vine și pe ghinionul pe care îl avem noi la trageri, CFR a picat cu niste refugiați din belarus în aceeași fază de conference. FCSB a picat cu o echipa lafel de refugiați din calea războiului care daca ar fi avut tot lotul valid și nu era războiul îi călcau pe gât.
Ori noi am picat cu Milan, Leipzig, Aek Atena care cu un an înainte să joace cu noi fusese în grupe UCL, nu erau slabi ca acum, iar cu aia din Georgia a pierdut și Dinamo Moscova cu lot de 100 de milioane de euro, și ulterior, Tbilisi i-au chinuit și pe Granada din Spania.
Și cu Laci noi am ratat niste ocazii halucinant, Cicaldau da pe lângă poartă goală în tur, Koljic din 2 ocazii singur cu portarul pe Oblemenco o da in plopi, bomba lui Fedele vine din bara în spatele portarului și cumva iese în corner, deși era aproape imposibil sa nu și-o bage în poartă,jocul în tur era mizerabil că așa jucam cu Ouzonidis , iar Reghecampf în 3 zile nu a avut ce schimba, așa cum cred că nici Rădoi nu a revoluționat tactica în 2 zile dar spre deosebire de Reghecampf a avut bulan sa intre mingea lui Silva în min 3 și să fie stadionul aproape plin, că la meciul cu Laci era gol, era suspendarea de la UEFA.
Cam astea ar fi marile rusini , la un gol distanta, cu ocazii ratate de noi , lafel cu Maribor unde la pauza trebuia să avem 2-0 , dar ăia din 3 ocazii tot meciul au dat 2 goluri, iar noi din 7-8 am dat decât 3.
Daca țin eu minte și cu Aek am dominat meciul tur dar am ratat în draci, iar aia ne-au ars din singurele 2 greșeli. La retur am atacat în valuri dar petarda Fortes nici din 3 m nu a dat gol.
Așa cum și Mitrita a avut în bocanc o victorie cu Milan , chiar daca nu schimba soarta calificării, era o victorie de palmares, demnă de istoria maximei.
Desigur că ratările vin de la lipsa de concentrare, de la proasta gestionare a presiunii,de la lipsa de valoare, însă dacă pun în oglindă meciul cu Laci cu meciurile FCSB cu silkeborg de le-au dat 10-0 parca nu suntem noi aia cei mai umiliți. Și CFR a fost eliminată din Europa de unii din Luxemburg acum 6 ani și nu i-a crucificat nimeni, însă presa doar de noi se ia.
Daca am de criticat ceva în mod cert , ar fi condiția noastră fizică. Cu petrolul abia ne tăram, jucătorii nu aveau vlaga sa dea o pasă mai adâncă sau un șut cadrat pe poarta. Ori acum 2 ani am jucat mult și bine din 3 în 3 zile și făceam față și în Europa și în campionat unde eram pe 3 sau 4.
Asta e marele meu semn de întrebare, că la valoarea jucătorilor sau lipsa de atacanți știm cum sta treaba de mult timp.
-
- fanatic
Vezi...noi tot timpul avem un atacant care nu dă gol din 3 m cu poarta gol....al naibii ghinion....sau nu?
Forța Știința!!
Dar am avut un lot valoros. ;-)dorumihnea2 scrie:Vezi...noi tot timpul avem un atacant care nu dă gol din 3 m cu poarta gol....al naibii ghinion....sau nu?
Da, din cauza lipsei de valoare și concentrare, dar potențial eradorumihnea2 scrie: ↑08 Aug 2024, 10:53Vezi...noi tot timpul avem un atacant care nu dă gol din 3 m cu poarta gol....al naibii ghinion....sau nu?
Suntem un fel de: "El e un baiat foarte bun, dar cam bea. Are darul bauturii."