Steaguri si fanioane in culorile dorite !
Moderator: grup_moderatori
Steaguri si fanioane in culorile dorite !
Steaguri si fanioane personalizate la dimensiunea dorita si pret minim. Pt. comenzi de peste 100 buc. se poate negocia.
Re: Steaguri si fanioane in culorile dorite !
zine mai multeSidro scrie:Steaguri si fanioane personalizate la dimensiunea dorita si pret minim. Pt. comenzi de peste 100 buc. se poate negocia.
un 4 pe 4 cit costa ?
Ultrase scrie:zine mai multeSidro scrie:Steaguri si fanioane personalizate la dimensiunea dorita si pret minim. Pt. comenzi de peste 100 buc. se poate negocia.
un 4 pe 4 cit costa ?
imi da-ti dimensiunile exacte si cum trebuie sa fie steagul, eventual o schita (cu sigla sau fara sigla) si va spun cat costa.
pai tu nu ai niste preturi ?Sidro scrie:Ultrase scrie:zine mai multeSidro scrie:Steaguri si fanioane personalizate la dimensiunea dorita si pret minim. Pt. comenzi de peste 100 buc. se poate negocia.
un 4 pe 4 cit costa ?
imi da-ti dimensiunile exacte si cum trebuie sa fie steagul, eventual o schita (cu sigla sau fara sigla) si va spun cat costa.
ti-am zis 4 pe 4
Ar trebui sa dai mai multe detalii, eventual sa ne arati niste modele.Sidro scrie:Steaguri si fanioane personalizate la dimensiunea dorita si pret minim. Pt. comenzi de peste 100 buc. se poate negocia.

Ce e mai jos sunt niste exemple ce le produc si vand in prezent la scoli si primarii sau benzinarii ( in cazul celor de 1X3 metrii) deci la 50 RON 4X4 e promotie.... pt. alte modele de steaguri si fanioane personalizate in cantitati mai mari preturile sunt mai mici. chiar si la preturile de mai jos in cazul unor comenzi mai mari se fac discounturi.
informativ.... la 1385 x 875 (mm) 7,5 RON
Oferta alte steaguri si fanioane.
Drapele fara suport, Material : Nylon
Romania, Italia, Germania, Ungaria, Olanda, Belgia, Polonia, Serbia, Franta
U.E. , NATO ,Turcia,Grecia
Dimensiune (mm) 1350x875 150000 LEI
Dimensiune (mm) 250x135 40000 LEI
Dimensiune (mm) 510x330 60000 LEI
Dimensiune (mm) 1000x3000 400000 LEI
Drapele fara suport, Material : Saten cu Franjuri pe Margini (protocol)
Dimensiune (mm) 1350x875 500000 LEI
informativ.... la 1385 x 875 (mm) 7,5 RON
Oferta alte steaguri si fanioane.
Drapele fara suport, Material : Nylon
Dimensiune (mm) 1350x875 150000 LEI
Dimensiune (mm) 250x135 40000 LEI
Dimensiune (mm) 510x330 60000 LEI
Dimensiune (mm) 1000x3000 400000 LEI
Drapele fara suport, Material : Saten cu Franjuri pe Margini (protocol)
Dimensiune (mm) 1350x875 500000 LEI
ai siteul oficial. http://www.fcuniversitatea.ro/. poate reusesti sa iei legatura cu cineva de pe acolo. tu cu stegulete, suporter shop cu tot ce au ei pe acolo, pina la urma s-or destepta si ei.
Am zis!!
Hai sa te lamuresc eu pentru ca stiu niste detalii pe care nu le pot face publice: nimeni de la club nu este interesat de asa ceva. Pacat.manex scrie:ai siteul oficial. http://www.fcuniversitatea.ro/. poate reusesti sa iei legatura cu cineva de pe acolo. tu cu stegulete, suporter shop cu tot ce au ei pe acolo, pina la urma s-or destepta si ei.
Vezi si ce a scris drejania ieri sau sambata, nu mai retin exact.