ETAPA 1: Hermanstadt - Universitatea Craiova

Moderator: grup_moderatori

Închis

Ce loc ocupam la finele campionatului?

Poll ended at 11 Iul 2024, 16:07

1
6
27%
2
8
36%
3
5
23%
4-6
3
14%

Total votes: 22

toni77
membru
membru

Re: ETAPA 1: Hermanstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de toni77 » 16 Iul 2024, 13:05

Intr-un mediu unde as spune ca suporterii sunt impartiti in 50% optimisti si 50% carcotasi (pesimisti), rezultatele votului sunt foarte optimiste.
Majoritatea au spus locul 2, ceea ce este o abordare realista. Locul 2 a fost la indemana noastra aproape in ficare sezon al ultimilor ani.
Totusi un procentaj mai mare au spus locul 1 decat locul 3. Ceea ce inseamna ca Gilca, noile transferuri si jocul de pe finalul playoffului trecut a ridicat usor moralul suporterilor.

Ce loc ocupam la finele campionatului?
Locul 1: 27%
Locul 2: 36%
Locul 3: 23%
Locul 4-6: 14%

sorinyki
fanatic
fanatic

Mesaj de sorinyki » 16 Iul 2024, 13:22

Ce e cu circul asta cu Mitrita?

toni77
membru
membru

Mesaj de toni77 » 16 Iul 2024, 13:44

Cred ca mai importanta este intrebarea: Se antreneaza Luis Munteanu cu Universitatea in secret ?

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 16 Iul 2024, 13:45

E ceva ce mie imi da cu virgula.Prima stire despre conflict a dt-o Cosmin Staicu.Apoi,dupa 2-3 zile a aparut in gsp un articol ,dar foarte putin credibil.De ce?Fiindca se spune ca primul incident a fost la un amical cu Dumbravita,iar apoi conflictul sa se amplifice la un amical in Austria.Dar este o eroare grosolana,pt ca amicalyl cu Dumbravita l-am jucat dupa cantonamentul din Austria,cu exact o saptamana inaintea inceperii campionatului.Alta eroare este ca, Mitrita a intrat la pauza in acest ultim amical,autorul articolului subliniind ca el a fost suparat fiind schimbat....Pana la urma ,adevarul e undeva pe la mijloc,dar sper ca asta sa nu afecteze atmosfera in grup.Pana la urma si Klopp a avut conflict cu Salah,dar asta nu a afectat evolutia echipei si a egipteanului.

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 16 Iul 2024, 13:45

Luis Munteanu e in cantonament cu Fiorentina....

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 16 Iul 2024, 14:11

Garita la oi, Louis Munteanu la cfr!
noi tot cu Koljic!
Jenant!
Game over pt noi

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 16 Iul 2024, 14:24

lory69 scrie:
16 Iul 2024, 13:45
E ceva ce mie imi da cu virgula.Prima stire despre conflict a dt-o Cosmin Staicu.Apoi,dupa 2-3 zile a aparut in gsp un articol ,dar foarte putin credibil.De ce?Fiindca se spune ca primul incident a fost la un amical cu Dumbravita,iar apoi conflictul sa se amplifice la un amical in Austria.Dar este o eroare grosolana,pt ca amicalyl cu Dumbravita l-am jucat dupa cantonamentul din Austria,cu exact o saptamana inaintea inceperii campionatului.Alta eroare este ca, Mitrita a intrat la pauza in acest ultim amical,autorul articolului subliniind ca el a fost suparat fiind schimbat....Pana la urma ,adevarul e undeva pe la mijloc,dar sper ca asta sa nu afecteze atmosfera in grup.Pana la urma si Klopp a avut conflict cu Salah,dar asta nu a afectat evolutia echipei si a egipteanului.
Hai sa pun si eu o intrebare: daca ar fi sa fie scandal cu Mitrita, mai lua banderola de capitan dupa ce intra de pe banca? Ca eu am vazut banderola la mana lui, desi capitan incepuse Ivan. Poate nu putea sa duca un meci intreg nefiind 100% dupa accidentarea din Austria, si au convenit ca intra la final sa ii zapaceasca pe astia, care s-a si intamplat. Plus ca daca erau nevoiti poate sa faca asta, au jucat-o si cu Danciu U21 care il tine pe Mitrita pe bara, circul care nu ii place lui Bobby, ca noi suntem buni doar sa fim dezavantajati, doamne fereste sa avem vreodata ceva de spus pe invers.
Asa ma scarbeste cum ii vad ca se lanseaza toti la adresa lui Mitrita ca vai de mine nu are caracter, ca e arogant si nu stiu ce. A zis foarte bine Sumi pana la urma - vorbim de unul din putinii care stie cu mingea, poate sa traga echipa in spate, si e cam aiurea sa fie toti croiti pe el asa. Dupa capul astora, gen ziaristii lui peste prajit, Iedi si altii care sar sa il puna jos, Maradona ar fi trebuit trimis la echipa a doua in permanenta. Da, il compar pe Mitrita cu Maradona, ca se pastreaza proportia cu echipa si competitiile in care joaca fiecare.

White&Blue
suporter
suporter

Mesaj de White&Blue » 16 Iul 2024, 17:16

Ceva, ceva este adevarat legat de atitudinea lui Mitrita. La finalul meciului de la Sibiu a luat la misto sprinturile destinate celor care au intrat pe parcursul meciului. In primul rand ca el plecase la vestiare si a fost intors din drum, apoi a renuntat dupa 2,3 minute si pana la urma tot a plecat la vestiare avand discutii in contradictoriu cu un secund presupun.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 16 Iul 2024, 21:16

Eu cred că Rotaru și Gâlcă vor gestiona bine momentul ăsta cu Mitriță...din păcate ăsta e caracterul piticului , este mai vulcanic dar și ai noștrii l-au cam urcat pe piedestal ...ba cu prezentarea lui când a venit și l-au urcat pe scenă cu familia etc dar și cu acțiunea de la meciul cu U Cluj când l-au victimizat.
Forța Știința!!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 16 Iul 2024, 21:44

toni77 scrie:
16 Iul 2024, 13:44
Cred ca mai importanta este intrebarea: Se antreneaza Luis Munteanu cu Universitatea in secret ?
Ahaha, cum ar fi asta

Închis