Etapa 27: Universitatea Craiova - Otelul Galati
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 27: Universitatea Craiova - Otelul Galati
Ce bine e pe locul 1.
) ne pișăm mai cu boltă pe gradinești, naumi, cosmești și alte loaze becaliste.

CRAIOVA NESUPUSA
Din ce a zis Rădoi, Mogoș nu e încă pregătit dpdv fizic, că n-a făcut pregătirea din iarna cu CFR... Problema e că nici n-avem cu ce să-l înlocuim pe Mitrita, decât cu Mora... Eu cred că revină Căpățînă pe postul pe care s-a consacrat

Eu as schimba sistemul de jov la Botosani...Popescu - Mora Maldonado Zaikov Screciu Bancu - Anzor Oshima Houri - Safira Baiaram
Poate ar merge bagat si Iago, chit ca nu a arat mare lucru pana acum, dar e totusi sub contract si ar fi cazul sa ne lamurim cu el. Ca de Capatana suntem foarte lamuriti.
Tras Mora in locul lui Baiaram pe dreapta in fata, Baiaram mutat in locul lui Mitrita, jucat cu Houri, Anzor si Oshima la mijloc si Safira varf.
Oricum ma astept la un teren prost, ostil, si cu o echipa invatata la duritati de Grozavu. Asa ca e mai mult pe contraatac daca e sa fie de dat gol.
Tras Mora in locul lui Baiaram pe dreapta in fata, Baiaram mutat in locul lui Mitrita, jucat cu Houri, Anzor si Oshima la mijloc si Safira varf.
Oricum ma astept la un teren prost, ostil, si cu o echipa invatata la duritati de Grozavu. Asa ca e mai mult pe contraatac daca e sa fie de dat gol.
Vorbeste Grigoroiu la Sport Matinal cu o greata si ton intrigant despre Craiova ca e pe primul loc, de il face pe Drejan sa para decent.
-
- fanatic
4 din 4, locul 1 , sa ne bucuram pana saptamana viitoare cand probabil se va juca rugby
bv baieti, forta noi
bv baieti, forta noi

Vremea asta nu ne avantajeaza. Nu avem prea multi jucatori cu talie. Mai ales la mijlocul terenului.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Il pun si pe asta pe lista. Huaaaa grigoroiu... huaaaa toti, hade noi.Paul scrie:Vorbeste Grigoroiu la Sport Matinal cu o greata si ton intrigant despre Craiova ca e pe primul loc, de il face pe Drejan sa para decent.
Asa vorbește el... Apăsat...Paul scrie:Vorbeste Grigoroiu la Sport Matinal cu o greata si ton intrigant despre Craiova ca e pe primul loc, de il face pe Drejan sa para decent.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
La Botoșani trebuie jucat pe contraatac, simplu, de pierdut nu cred ca pierdem însă vad mai plauzibilă o victorie cu fcsb decât una cu Botoșani la ce hal de teren au și cum arbitrul închide veșnic ochii la intrarile de liga 6 pe care le au țăranii ăia.
Nu uit cum anul trecut ne-au refuzat 2 penalty-uri clare și un roșu la jigodia de seroni care intrase la rupere.
Dacă vreau ceva anul asta cu ardoare în afara de event, vreau sa cada în liga 2 Botoșaniul.
Voiam și anul trecut dat am făcut armistițiu ca să vedem boovenii
Nu uit cum anul trecut ne-au refuzat 2 penalty-uri clare și un roșu la jigodia de seroni care intrase la rupere.
Dacă vreau ceva anul asta cu ardoare în afara de event, vreau sa cada în liga 2 Botoșaniul.
Voiam și anul trecut dat am făcut armistițiu ca să vedem boovenii