Baraj Conference 2024: Universitatea Craiova - U Cluj

Moderator: grup_moderatori

Închis

Vreti sa se dispute acest meci si daca da, ce rezultat va fi?

Poll ended at 27 Mai 2024, 19:15

1. Mai vreau inca un meci !
3
11%
2. Indiferent de motiv, nu vreau ...vreau calificare directa.
10
37%
3. Daca se disputa vom invinge
11
41%
4. Meci greu cu prelungiri cu final impredictibil
3
11%
5. Luam bataie.
0
No votes

Total votes: 27

Freestate
fanatic
fanatic

Baraj Conference 2024: Universitatea Craiova - U Cluj

Mesaj de Freestate » 20 Mai 2024, 19:15

Anshaaa, ce avem noi aici ...cel mai important meci al sezonului.
Meciul cu "sepcile rosii trase pe ochi" (cand ai in oras un CFR care a castigat atatea nu poti decat sa tii sapca pe ochi) :)( .
Unii dintre voi n-ar mai vrea ca acest meci sa se dispute. Va fi o intrebare combinata la poll daca vrem sau nu sa se dispute si daca da...ce rezultat va fi.
Atentie, aveti doua optiuni/bife de facut, una pentru daca da/nu sa se dispute si una pentru rezultat. :)(

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Re: Baraj Conference 2024: Universitatea Craiova - U Cluj

Mesaj de Paul » 20 Mai 2024, 19:48

Marele Vochin care spunea ca azi se va confirma ca primeste Corvinul licenta trebuie sa isi ceara scuze pentru incompetenta si dezinformare.
Bai nene e ceva de nedescris, sincer. De exemplu acum, nu ca mor de grija lui Hagi, dar el ce face, ii lasa pe toti sa plece sau ii tine ca poate poate? Si la noi la fel, stau toti ca se stie ca jucam baraj, dar daca nu jucam stau degeaba in loc sa bage vacanta? Intreb si eu, nu dau cu parul.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 21 Mai 2024, 08:39

O situatie bashita. Ca de obicei, un meci care nu ar fi trebuit sa se joace din cauza anomaliei regulamentului devine cel mai important al sezonului. Nu cred ca va fi un stadion plin chiar daca se joaca Europa. Si nu pt miza ci pt adversar. Desi ar trebui sa fie invers.
Screciu trebuie neaparat sa intre macar o repriza. Mitrita trebuie sa incheie cu gol...
Am zis!!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 21 Mai 2024, 10:03

Ma dar pe voi nu va zgârie pe ochi fontul infect al cifrelor de pe tabelă? Ce font frumos era anul trecut și cifrele erau centrate corect, acum își bat joc și le fac prea groase și strâmbe.
Poate nu contează asa mult pt mulți dar mie îmi pasa și ma zgârie pe ochi.
Din iarna asta au schimbat fontul ala vechi bun dar și clasic cu urâțenia aia.

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 21 Mai 2024, 14:26

Voi va dați seama că locul 10 are șanse de Europa??? Du-te, mă, in morții tai cu regulamentul vieții. Cum e să îți iei salariu enspe mii de euro și asta sa fie rezultatul muncii tale?? Bine dracu că a căzut Voluntariu' și nu mai avem toate comunele de pe lângă București prin Liga 1... Bine, a rămas FCSB-ul din Berceni 😂😂😂😂

O stupizenie de meci, la fel ca și ăla cu Botoshima de acum 2 ani. Practic ai luat fotbalul de căcat de la noi și i-ai pus o funtă în moț, pe care ai denumit-o pompos: Barajul pentru Europa. Mars in [****]!!

sorinyki
fanatic
fanatic

Mesaj de sorinyki » 21 Mai 2024, 15:23

Prazake scrie:
21 Mai 2024, 14:26
Voi va dați seama că locul 10 are șanse de Europa??? Du-te, mă, in morții tai cu regulamentul vieții. Cum e să îți iei salariu enspe mii de euro și asta sa fie rezultatul muncii tale?? Bine dracu că a căzut Voluntariu' și nu mai avem toate comunele de pe lângă București prin Liga 1... Bine, a rămas FCSB-ul din Berceni 😂😂😂😂

O stupizenie de meci, la fel ca și ăla cu Botoshima de acum 2 ani. Practic ai luat fotbalul de căcat de la noi și i-ai pus o funtă în moț, pe care ai denumit-o pompos: Barajul pentru Europa. Mars in [****]!!
Chiar asa, muncesti 1 an sa ajungi in primele 3, dupa care esti nevoit sa joci baraj cu locul 10, iar daca ceva nu merge cum trebuie te trezesti out din Europa, regulament de [cenzurat]! Fie ca castigam, fie ca nu, ar trebui o plangere la TAS impotriva aberatiei astea.

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 21 Mai 2024, 18:59

Pun o intrebare....daca...Doamne fereste...ne bate Clujul,iar luni Corvinul nu primeste licenta,cine merge in cupele europene?Pot sa pun pariu ca Farul....

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 21 Mai 2024, 19:45

lory69 scrie:
21 Mai 2024, 18:59
Pun o intrebare....daca...Doamne fereste...ne bate Clujul,iar luni Corvinul nu primeste licenta,cine merge in cupele europene?Pot sa pun pariu ca Farul....
Noi si U Cluj o:
Cum ar fi? Ca la prosti.

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 21 Mai 2024, 20:11

Să se rejoace, domne. Noi sa mergem în Europa League, de pe 3.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 21 Mai 2024, 20:20

lory69 scrie:
21 Mai 2024, 18:59
Raspunsul trebuia sa vina ieri, nu luni care vine sau s-a anuntat altceva ?
Eu am o propunere foarte tare pentru FRF si anume ca echipa care termina pe primul loc campionatul sa joace cu echipa care a terminat pe ultimul loc, iar cine castiga sa fie campiona.
Regula asta cu barajul este tampita si Burleanu insista in tampenie. Propunerea pe care v-am facut-o eu este la fel de corecta cu cea impusa de FRF.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 21 Mai 2024, 22:47

Buna propunere
Am zis!!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 23 Mai 2024, 08:22

Aseara, la Digi Sport, Constantea, presedintele U Cluj, a spus ca Daniel Popa este transferat la FCSB si ca oricum nu poate sa joace in barajul cu noi. S-a mai spus ca se discuta transferul lui Chipciu la FCSB. Din cate stiu eu, Vali Gheorghe a iesit accidentat, in meciul cu Galati si daca Roguljic nu are drept de joc pentru U Cluj, nu vad cum ne-ar putea pune probleme. Constantea nu a parut foarte razboinic si nici foarte optimist in declaratii. Sa vedem ce o sa fie.
Pe de alta parte, cred ca sunt ceva probleme cu licentierea Corvinului pentru ca acestia trebuie sa-si schimbe forma de organizare pentru a putea promova in superliga, dar in conditiile astea nu au drept de a juca in cupele europene, timp de 3 ani. Cred ca FRF incearca o manareala la UEFA, dar sa vedem ce zice si Hagi.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 23 Mai 2024, 08:51

Po,a sa joace mamele lu cipciu, Vali ghe, preoteasa lu popa nu au nicio șansă. Ăștia sunt mai slabi ca botosaniul de acum 2 ani iar noi suntem mai buni ca atunci.

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 23 Mai 2024, 11:02

Sagnol ala n are nicio treaba cu antrenor si slab fotbalist a mai fost, l a luat el pe anzor al nostru care 80% din tribuna il vede cel mai slab mijlocas din campionat, bic de 10 ori peste el, cum ma baiatule willy(nr. Sagnol) tu nu ai chiar deloc ochi de antrenor :lol: . Pana aici a fost pamflet, mi am dat seama din al doilea meci de anzor, cine are putin ochi si stie altceva in fotbal decat sa vrea goluri si assist uri, intelege cat de important e rolul lui anzor, mai ales cand e retras la inchidere. Atotstiutorii din tribuna sa se mai cultive sa vada ce rol are un inchizator, anzor castiga dueluri cat mateiu si cretu la un loc si are o pozitionare in teren exemplara, ce sa mai pui ca are si un sut naprasnic, care in curand o sa i intre o bomba in vinclu. Sezonul viitor o sa rupa, are 22 de ani si are cel mai bun fizic din echipa si alearga zici ca are 3 plamani. La 750 de mii cat s a platit pe el e chilipir, daca nu se accidenteaza, in iarna sau vara urmatoare maxim pleaca pe 5 milioane. Daca tot nu va place Anzor, atunci de ce va place Rodri sau Tchouameni?

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 23 Mai 2024, 11:06

Subscriu....

Închis