Etapa 8 Play-Off : Universitatea Craiova - CFR Cluj
Moderator: grup_moderatori
Etapa 8 Play-Off : Universitatea Craiova - CFR Cluj
Maine de la 20.30 cu CFR pe Oblemenco. Victoria ar fi buna. Ne-ar da sanse la locul 2 asta in speranta ca Hermanstar castiga cupa dar cred ca nu vor reusi..
La egalitate de puncte la final se tine cont de punctele acumulate in sezonul regulat iar ei sunt avantajati. Deci e musai sa batem.
E nasol fiindca meciul nostru este inainte de cel al oilor. Daca ei devin matematic campioni in urma meciului nostru, U Cluj ne poate lua locul 3 cu o victorie impotriva oilor deja aureolate. Asta daca noi nu batem maine...
Ajungem iar la baraje si cacaturi cu echipa regelui... Pfff, nici nu vreau sa ma gandesc !
La egalitate de puncte la final se tine cont de punctele acumulate in sezonul regulat iar ei sunt avantajati. Deci e musai sa batem.
E nasol fiindca meciul nostru este inainte de cel al oilor. Daca ei devin matematic campioni in urma meciului nostru, U Cluj ne poate lua locul 3 cu o victorie impotriva oilor deja aureolate. Asta daca noi nu batem maine...
Ajungem iar la baraje si cacaturi cu echipa regelui... Pfff, nici nu vreau sa ma gandesc !
Re: Etapa 8 Play-Off : Universitatea Craiova - CFR Cluj
Pai sa batem ca sa ramanem pe 2, chit ca ii facem campioni pe Fcsb, asta e.
Macar sa prindem cel mai bun culoar european posibil acum, daca nu am putut mai mult.
Macar sa prindem cel mai bun culoar european posibil acum, daca nu am putut mai mult.
Daca reluam, CFR ne-a scos din cupa si din campionat. Ar fi momentul pentru o revansa.
Sigur dupa ce te-au batut in campionat, ai facut egal cu fcsb si ai pierdut cu U cluj, Rapid. Dar sentimentul meu e ca de la cele doua meciuri cu ei am cazut mental.
Pentru noi urmeaza fcsb si dinamo . Pentru CFR urmeaza fcsb si rapid. Pentru Fcsb urmeaza U cluj, Stiinta si CFR.
Sezonul asta,
CFR -UCV 0-2 , Koljic si Mitrita
UCV - CFR 0-2
Apoi playoff
CFR - UCV 2-0
Eu azi vad un 0-0
Sigur dupa ce te-au batut in campionat, ai facut egal cu fcsb si ai pierdut cu U cluj, Rapid. Dar sentimentul meu e ca de la cele doua meciuri cu ei am cazut mental.
Pentru noi urmeaza fcsb si dinamo . Pentru CFR urmeaza fcsb si rapid. Pentru Fcsb urmeaza U cluj, Stiinta si CFR.

Sezonul asta,
CFR -UCV 0-2 , Koljic si Mitrita
UCV - CFR 0-2
Apoi playoff
CFR - UCV 2-0
Eu azi vad un 0-0

Ce oftica am ca îi facem campioni matematic pe fcsb dacă nu pierdem, iar mâine U Cluj poate profita de relaxarea alora sa câștige și să ne sufle în ceafă, corect era ca astea ultime 2-3 etape să aibă toate meciurile la aceeași oră.
Teoretic suntem favoriți în astea 3 meciuri ramase, CFR va băga rezervele pentru ca au finala cupei miercuri (m-am întâlnit cu ei în centru aseară,în afară de Camora, Paun și Fica erau numai rezerve, nu l-am bunghit pe Louis Munteanu de exemplu),fcsb vor veni gata beți la meciul de decernare a titlului, neavând miza, frumos ar fi sa ne kkm în tortu lor cu o victorie la scor, iar în ultima etapa avem acasă cu dinamuie care nu are obiectiv și are mulți jucători pe final de contract, așadar dacă ne respectam trebuie 3 din 3 și sa ne rugam sa ia Hermanstar cupa.
Teoretic suntem favoriți în astea 3 meciuri ramase, CFR va băga rezervele pentru ca au finala cupei miercuri (m-am întâlnit cu ei în centru aseară,în afară de Camora, Paun și Fica erau numai rezerve, nu l-am bunghit pe Louis Munteanu de exemplu),fcsb vor veni gata beți la meciul de decernare a titlului, neavând miza, frumos ar fi sa ne kkm în tortu lor cu o victorie la scor, iar în ultima etapa avem acasă cu dinamuie care nu are obiectiv și are mulți jucători pe final de contract, așadar dacă ne respectam trebuie 3 din 3 și sa ne rugam sa ia Hermanstar cupa.
Eu deja am castigat prima batalie...
O prietena ardeleanca si-a facut drum prin Craiova si mi-a lasat trofeele mele favorite.
Le afisez rasturnate asa cum se posteaza o captura in zona noastra a ultrasilor:
(nevasta-mea e pe la tara cu ala al mic)

O prietena ardeleanca si-a facut drum prin Craiova si mi-a lasat trofeele mele favorite.
Le afisez rasturnate asa cum se posteaza o captura in zona noastra a ultrasilor:
(nevasta-mea e pe la tara cu ala al mic)

Aoleu, free.., sa nu te gaseasca cu ele ca ai pus-o.
Parea slabuta, a?
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Parea slabuta, a?
Am zis!!
Nu e zlabuta, asa ii poarta ea mai prin cvr și doar cât sa-si acopere sfarcurile.
Mai bine vorbim de femei. Ca de meci.. Ce se intampla cu Mitri? E al treilea meci cand nu ne ajuta cu adevarat
Mijlocul e prafut...
Mijlocul e prafut...
Am zis!!
-
- fanatic
Cea mai slaba repriza din era rădoi 2.0. Nu înțeleg nimic, nu mai știe nimeni sa dea o pasa din prima pe verticalizare..
Si uite asa... 1-1
La voi cum se vede acum digi?
La voi cum se vede acum digi?
Am zis!!
Cu părere de rău, Screciu trebuie sa ia calea Arabiei, are o vârstă, e mai bine pentru toți.
Îndrăznesc să spun că și Mitriță, dacă nu se face o echipă competitivă, mai bine să plece după bani.
Îndrăznesc să spun că și Mitriță, dacă nu se face o echipă competitivă, mai bine să plece după bani.
- florinkeke
- fanatic
Bun si Silvica....bagamias picioarele in ele de gafe...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Lung prinde muște prin careu, mingea nu o vazu
Hai sa vorbim si de Silvica, vreti?
O sa ziceti ca nu are meciuri in picioare, de aia nuba fost in stare sa iasa.
O sa ziceti ca nu are meciuri in picioare, de aia nuba fost in stare sa iasa.
Am zis!!
Si noi vb de campionat....
Miai vede jucatori de Juventus.
Nu o sa facem nimic,niciodata,facra oameni realisti si de fotbal.
Miai vede jucatori de Juventus.
Nu o sa facem nimic,niciodata,facra oameni realisti si de fotbal.