Ziaristi non-grata
Moderator: grup_moderatori
Re: Ziaristi non-grata
Cosmin Staicu, prietenul din Craiova al fotbalistilor nostri:
Dacă Bancu a fost suspendat, pe Mitriţă nu l-a folosit Mircea Lucescu în aceste două meciuri, după ce acesta a ieşit “accidentat” într-un antrenament mai solicitant, aşa cum obişnuieşte şi la Craiova când este vorba de şedinţe de pregătire mai dificile.
https://cvlpress.ro/16.10.2024/romania- ... atiunilor/
Asta imi aduce aminte de campania de denigrare dusa in 2019, inainte de plecarea lui Mitrita la New York, cand il acuzau toti ca e un simulant pentru ca se fereste sa nu ii rupa ciobanii adversi picioarele, in loc sa stea acolo sa fie lovit.
Si dupa genul asta de comentarii, ne mai miram ca mai si indraznesc acesti dusmani personali ai nostri, adica fotbalistii clubului pe care il sustinem, sa fie suparati si sa ne atraga atentia ca nu ii ajutam cu dispretul nostru.
Mie mi-ar parea foarte rau sa plece Mitrita, dar daca ar fi ca acest Staicu, caruia i se permite orice, sa nu mai scrie nicaieri, nu cred ca i-ar duce nimeni dorul.
Dacă Bancu a fost suspendat, pe Mitriţă nu l-a folosit Mircea Lucescu în aceste două meciuri, după ce acesta a ieşit “accidentat” într-un antrenament mai solicitant, aşa cum obişnuieşte şi la Craiova când este vorba de şedinţe de pregătire mai dificile.
Asta imi aduce aminte de campania de denigrare dusa in 2019, inainte de plecarea lui Mitrita la New York, cand il acuzau toti ca e un simulant pentru ca se fereste sa nu ii rupa ciobanii adversi picioarele, in loc sa stea acolo sa fie lovit.
Si dupa genul asta de comentarii, ne mai miram ca mai si indraznesc acesti dusmani personali ai nostri, adica fotbalistii clubului pe care il sustinem, sa fie suparati si sa ne atraga atentia ca nu ii ajutam cu dispretul nostru.
Mie mi-ar parea foarte rau sa plece Mitrita, dar daca ar fi ca acest Staicu, caruia i se permite orice, sa nu mai scrie nicaieri, nu cred ca i-ar duce nimeni dorul.
Iti inteleg opinia. Nu stim ce s-a intimplat la nationala - dar mi s-a parut dubios ca nationala n-a facut decit 3 schimbari la meciul cu Lituania, si fara Mitrita nici macar un minut.Paul scrie: ↑16 Oct 2024, 06:03Cosmin Staicu, prietenul din Craiova al fotbalistilor nostri:
Poate ce acest comentariu al lui Staicu e un strigat de disperare pentru ca baiatul asta al Craiovei sa se trezeasca, sa munceasca mult mai mult si sa ajunga la un nivel superior. Eu nu vad ceea ce se intimpla la antrenamente - poate ca Staicu mai merge acolo.
La dubla cu Maribor, Ilicic ala de 36 de ani a fost un lider care si-a condus echipa spre calificare. Mitrita - nu s-a ridicat la acelasi nivel.
E ok sa vrem binele acestui baiat, Mitrita - sa faca mult mai mult. Ca daca face mult mai mult - o face in primul rind pentru el.
Pe mine ma deranjeaza ca nicio clipa Staicu nu da credit niciunuia de la noi, ii considera practic hoti, asta spune, in timp ce s-ar putea ca, de exemplu, Mitrita sa evite vreo accidentare in cazul in care chiar nu forteaza la antrenamente cateodata, desi mi-e foarte greu sa cred ca a asistat el Staicu la atatea antrenamente astfel incat sa identifice un pattern.
Exista acest curent in care se pleaca de la ideea ca avem de-a face cu jucatori care nu sunt onesti, incearca sa triseze intr-un fel sau altul, si bine ca ii avem pe acesti minunati ziaristi si suporteri gata sa ii arate cu degetul si sa ii demaste pe “impostori”.
Stiu, exista contra argumentul ca daca nu sunt in stare sa se forteze mai bine sa se rupa si sa o termine cu fotbalul, sa nu ne mai insele noua sperantele si sa nu mai fie tinuti in brate.
E usor sa fi spartan cand o faci cu altii, dar inainte de a scrie aceste lucruri, eu ma intreb daca Staicu se asigura ca nu e posibil sa greseasca, sau daca se pune vreun pic in postura celor acuzati si denigrati, pana la proba contrarie, pe nedrept.
E usor sa dai cu parul si sa fi magar, mai ales cand nu risti nimic. Pare ca vrea sa ajunga la nivelul lui Radu Banciu de “rautate jurnalistica”, adica lipsa de orice urma de respect elementar pentru cei care ii dau ocazia si lui sa castige o paine emitand pareri despre ce fac ei.
Exista acest curent in care se pleaca de la ideea ca avem de-a face cu jucatori care nu sunt onesti, incearca sa triseze intr-un fel sau altul, si bine ca ii avem pe acesti minunati ziaristi si suporteri gata sa ii arate cu degetul si sa ii demaste pe “impostori”.
Stiu, exista contra argumentul ca daca nu sunt in stare sa se forteze mai bine sa se rupa si sa o termine cu fotbalul, sa nu ne mai insele noua sperantele si sa nu mai fie tinuti in brate.
E usor sa fi spartan cand o faci cu altii, dar inainte de a scrie aceste lucruri, eu ma intreb daca Staicu se asigura ca nu e posibil sa greseasca, sau daca se pune vreun pic in postura celor acuzati si denigrati, pana la proba contrarie, pe nedrept.
E usor sa dai cu parul si sa fi magar, mai ales cand nu risti nimic. Pare ca vrea sa ajunga la nivelul lui Radu Banciu de “rautate jurnalistica”, adica lipsa de orice urma de respect elementar pentru cei care ii dau ocazia si lui sa castige o paine emitand pareri despre ce fac ei.
Nu Staicu zicea că am bătut la Galați pentru că ar fi fost blat anul trecut? Când un om zice așa ceva pentru mine are credibilitate zero, și așa nu intra nici dreaq pe site-ul ăla anonim al lui
Pe-asta am ratat-o cu blatul de la Galati cand i-am batut pe zapada.
Credibilitate nu are cum sa aiba, dar nu poate fi ignorata insistenta cu care tine neaparat sa loveasca.
Problema mea cu el si altii ca el care au pozitia sa creeze subiecte de presa, este ca reuseste, din pacate, sa induca aceasta atitudine de dispret, neincredere si practic ura impotriva echipei pe care cel putin local, noi ar trebui sa o sustinem.
Nu mi se pare ca merge trecuta cu vederea aceasta indeletnicire de a invrajbi oamenii, pentru ca, inca o data spun, din pacate produce efecte.
Sper sa castigam titlul, cu scuzele de rigoare pentru comiterea acestei erori de naivitate, si sa il vad pe Staicu ca isi face mea culpa, desi nu merita nici macar sa fie bagat in seama.
Credibilitate nu are cum sa aiba, dar nu poate fi ignorata insistenta cu care tine neaparat sa loveasca.
Problema mea cu el si altii ca el care au pozitia sa creeze subiecte de presa, este ca reuseste, din pacate, sa induca aceasta atitudine de dispret, neincredere si practic ura impotriva echipei pe care cel putin local, noi ar trebui sa o sustinem.
Nu mi se pare ca merge trecuta cu vederea aceasta indeletnicire de a invrajbi oamenii, pentru ca, inca o data spun, din pacate produce efecte.
Sper sa castigam titlul, cu scuzele de rigoare pentru comiterea acestei erori de naivitate, si sa il vad pe Staicu ca isi face mea culpa, desi nu merita nici macar sa fie bagat in seama.
Ce dovezi ai ? Ca eu n-am auzit asa ceva. Au fost intrebari atunci despre arbitraj.
Iti dau eu una. Dupa meciul nationalei cu Lituania, Chipciu (35 de ani !) s-a antrenat singur pe teren vreme de 25 de minute. Citi de la noi ar face asta ? Citi de la noi vin 1-2 ore inainte de antrenament sa faca sala ? Citi de la noi stau 1-2 ore dupa antrenament la teren sa lucreze singuri la imbunatatiri ale unor executii ? Citi de la noi au masa musculara cum au cei din Vest ? Citi de la noi au psihic de lider sau / si de luptator pina in ultima secunda a meciului ? Eu iti dau exemplu de la Baiaram - a invatat baiatul asta in ultimii 5 ani sa suteze sanatos, adica sa loveasca mingea ca lumea pentru suturi in forta ? Il vezi ca da un umar si fundasul de linga el cade ?Paul scrie: ↑16 Oct 2024, 07:19Pe mine ma deranjeaza ca nicio clipa Staicu nu da credit niciunuia de la noi, ii considera practic hoti, asta spune, in timp ce s-ar putea ca, de exemplu, Mitrita sa evite vreo accidentare in cazul in care chiar nu forteaza la antrenamente cateodata, desi mi-e foarte greu sa cred ca a asistat el Staicu la atatea antrenamente astfel incat sa identifice un pattern.
Eu il citesc pe Staicu pe gratis - putin ma intereseaza ceea ce face el. Dar platesc abonament(e) la echipa - si vreau sa vad oamenii aia ca muncesc. As vrea sa-i puna pe baieti pe cintar in sesiune publica, sa vedem cit tesut adipos au. Sa le masuram muschii de la brate. Sa-i vad cum se lupta ca gladiatorii la antrenamente - cum zicea unul fost la Sparta Praga, ajuns in liga 1, acolo erau 25 de "animale" (cuvintul lui) care luptau dur la fiecare antrenament.
Un articol de calitate excelenta - ma mira ca e pe gsp :
https://www.gsp.ro/opinii/editorial-ion ... 66017.html
https://www.gsp.ro/opinii/editorial-ion ... 66017.html
-
- fanatic
Craiova-Maxima Forum este despre fotbal si asa ar trebui sa ramana indiferent cum il vezi pe 9 sau mai corect pe 69.
Bine zis acolo la 69 ...departe de numerologie oricum ai rasturna imaginea cu femeia si barbatul tot ...69 ramane.
Desigur Bobby nu-i interesat de perversiuni din astea.
69, 68 nu sunt perversiuni. Cand Ionel ramane gravid cu Viorel... asta e perversiune.Freestate scrie:
Bine zis acolo la 69 ...departe de numerologie oricum ai rasturna imaginea cu femeia si barbatul tot ...69 ramane.
Desigur Bobby nu-i interesat de perversiuni din astea.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Tu ai vazut Gravidul cu Arnold si chiar ai crezut...
Sigur ca da, si marmota invelea staniolul in ciocolata. Vezi si tu ce e fereastra Overton. ;-)Freestate scrie:Tu ai vazut Gravidul cu Arnold si chiar ai crezut...
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Fereastra Overton asta este precum ovulatia la femeie. Daca ai prins-o, ai lasat-o gravida, vorba ta.
Articolul e de pe gsp si topicul asta e conectat cu presa. Acel articol are o calitate buna - suprinzator de buna.fabius_2014 scrie: ↑28 Noi 2024, 10:30Craiova-Maxima Forum este despre fotbal si asa ar trebui sa ramana indiferent cum il vezi pe 9 sau mai corect pe 69.
Iar topicul articolului are legatura cu societatea romaneasca, fotbalul fiind o parte din societate.
Eu sper sa societatea romaneasca sa mentina tara intr-o traiectorie pro UE, pro NATO, anti dictatura, anti extremism (anti legionarism), anti sarlatani mesianici cu texte de agatat la minastire (asta nu e a mea, vine de la Recorder), si impotriva oricarui "politician" cu pasaport romanesc care sta in genunchi in fata lui Putin. Ucigasul si dictatorul Putin descris ca "un om care isi iubeste tara" e revoltator de la orice mizerie politica care afiseaza tricolorul romanesc la vedere, dar pastreaza ascuns steagul rusesc cel drag. Hai Romania !
Un alt text de pe un site de sport :
https://golazo.ro/calin-georgescu-alege ... nie-118322