Rotaru la judecata poporului
Moderator: grup_moderatori
Re: Rotaru la judecata poporului
De cand a plecat Mangia din fotbalul romanesc, slabe sperante sa mai producem ...fundasi.
-
- fanatic
Mangia era cu ochii pe ei sau cu paru pe ei.
Nemultumitul tau este ala care a anuntat ca a convins alti 12 prieteni sa renunte la abonament, pentru ca au avut la T1. Nu am cum sa-l cred, au fost in jur de 70 abonamente la T1 (nu stiu de unde ati scos sute!) Inseamna ca el si inca unul cu un grup mai mare (30, zice el) cumparasera jumatate din abonamente la T1.Freestate scrie: ↑08 Iul 2024, 19:26Unul dintre nemultumiti...:
"O luasem razna. Tricouri, cadouri, bilete cadou la meciuri, etc.
În 7 luni cheltuisem 327 euro pe la magazinele Științei. Fără abonament.
Noroc că am plătit cu cardul și am putut să văd plățile.
Acum, nu pot să reînnoiesc abonamentul la Tribuna l că vrea nu știu cine să merg la Tribuna ll-a sau în PN.
Și la prețuri de CL.
Pass.
Mergem pe bilet, la ce meciuri vom considera că merită."

Vazand acum la meciul cu Uta cate bilete s-au vandut zic asa: are logica sa inchizi ps si t1. Nu merita sa ai paza, magazine, food pentru 100, 200 de rataciti. Problema noastra suntem.noi. Nu venim la meci!!
Ca sunt multi bani pierduti chiar si cand 7700 de oameni in tribune, asta e alta discutie. Personal nu am gasit o ureche demna sa asculte.
Ca sunt multi bani pierduti chiar si cand 7700 de oameni in tribune, asta e alta discutie. Personal nu am gasit o ureche demna sa asculte.
Am zis!!