1. Abonamentele pentru noul sezon sunt valabile în SuperLiga România, în Cupa României cu excepția semifinalei și în preliminariile UEFA Europa Conference League cu excepția Play-Off-ului competiției. La meciurile unde abonamentele nu sunt valabile (Cupa României - semifinale, Play-Off Conference League / grupele competiției) abonații clubului vor avea prioritate în achiziționarea biletelor cu păstrarea locului
2. Vechii abonați vor beneficia de aceleași prețuri de reînnoire și după data de 8 iulie, dar nu mai târziu de 12 iulie.
3. S-a luat hotărârea de a nu se mai pune în vânzare abonamente la Tribuna I și, în continuare, nu se pun în vânzare abonamente la Peluza Sud.
Important! Abonații Tribunei I își pot face abonamente în orice altă zonă a stadionului la preț de reînnoire.
Vai de mine ce ...autoservire de rahat de sub unghie !
Sa-l iau in pvla pe Rotaru... a inceput sa se uite la 200.000 in plus la veniturile din bilete/abonamente dar isi baga pvla in milioane date pe tepe ...adica din propriile greseli.
Ce pvla mea e cu playoff-ul ala ? Cu grupele ?
Cacare playoff, cacare grupe ?
Semifinala de cupa o baga si pe aia in afara ariei de acoperire a abonamentului !
Lumea isi lua abonamente dar doar acum apar explicatii...explicite asupra a ceea ce a cumparat lumea.
Asta e banditism, pungasie !
Am fost eu buimac sau si anii trecuti a fost la fel ?