Rotaru la judecata poporului

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Freestate
fanatic
fanatic

Re: Rotaru la judecata poporului

Mesaj de Freestate » 05 Iul 2024, 16:37

UPDATE | Abonamente Sezon 2024-2025 👀
1. Abonamentele pentru noul sezon sunt valabile în SuperLiga România, în Cupa României cu excepția semifinalei și în preliminariile UEFA Europa Conference League cu excepția Play-Off-ului competiției. La meciurile unde abonamentele nu sunt valabile (Cupa României - semifinale, Play-Off Conference League / grupele competiției) abonații clubului vor avea prioritate în achiziționarea biletelor cu păstrarea locului
2. Vechii abonați vor beneficia de aceleași prețuri de reînnoire și după data de 8 iulie, dar nu mai târziu de 12 iulie.
3. S-a luat hotărârea de a nu se mai pune în vânzare abonamente la Tribuna I și, în continuare, nu se pun în vânzare abonamente la Peluza Sud.
Important! Abonații Tribunei I își pot face abonamente în orice altă zonă a stadionului la preț de reînnoire.

Vai de mine ce ...autoservire de rahat de sub unghie !
Sa-l iau in pvla pe Rotaru... a inceput sa se uite la 200.000 in plus la veniturile din bilete/abonamente dar isi baga pvla in milioane date pe tepe ...adica din propriile greseli.
Ce pvla mea e cu playoff-ul ala ? Cu grupele ?
Cacare playoff, cacare grupe ?
Semifinala de cupa o baga si pe aia in afara ariei de acoperire a abonamentului !
Lumea isi lua abonamente dar doar acum apar explicatii...explicite asupra a ceea ce a cumparat lumea.
Asta e banditism, pungasie !

Am fost eu buimac sau si anii trecuti a fost la fel ?

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 05 Iul 2024, 16:54

Inainte era valabil la orice meci jucat acasa. Nu cred ca o sa mai avem multi abonati.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

toni77
membru
membru

Mesaj de toni77 » 05 Iul 2024, 19:01

Iar facem balci din nimic... Cupa semifinala si finala si Cupele Europene nici prin vest nu sunt valabile pe abonament.

Este o decizie buna, Craiova are foarte multi abonati, pe locuri pozitionate foarte bine care nu vin la 3 meciuri in tot campionatul.

Sunt anumite meciuri cu interes ridicat care aduna oameni ce vin din provincie sau strainatate. Iar acum au posibilitatea sa beneficieze de locuri bune la T1 si T2.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 05 Iul 2024, 23:31

Zau, Craiova are multi abonati ? In afara de cele 1.000 de abonamente vandute prin PN la 110 lei bucata reinoire/140 lei pentru "first time"...cate se vor face ?
Am prieteni pe la regii care vin gratuit ca le dau aia bilete ca niste bonusuri salariale dar cand e cu plata stau acasa.
Pretul este un element foarte sensibil pentru olteni, sunt multi care o iau ca un afront.
Cresterea de preturi si schimbarea conditiilor nu o sa aduca oameni la stadion ba din contra o sa pierdem din nou la medie... decat daca poate, poate se infig baietii astia si joaca ...extraterestru.
Rotaru o sa obtina in final aceleasi incasari cu oameni mai putini in tribune, asta o sa fie rezultatul maretei strategii.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 06 Iul 2024, 08:53

Pai pe prietenii tai de la regii nu ii aduci decat moka, asa ca eu unul nu i-as aduce deloc.
Cred ca la scumpirile din ultimii ani, compensate de cresterile de salarii, era absolut normal sa mai creasca preturile.
Pe de alta parte, mai bine umpli cat de mult poti din stadion pe preturi mai accesibile decat sa ai aceleasi incasari cu tribunele goale. Asa ca asta poate fi o greseala, pentru ca o putea intoarce in favoarea lui fara pierderi efective.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 06 Iul 2024, 22:27

Freestate scrie:
05 Iul 2024, 23:31
Zau, Craiova are multi abonati ? In afara de cele 1.000 de abonamente vandute prin PN la 110 lei bucata reinoire/140 lei pentru "first time"...cate se vor face ?
Am prieteni pe la regii care vin gratuit ca le dau aia bilete ca niste bonusuri salariale dar cand e cu plata stau acasa.
Pretul este un element foarte sensibil pentru olteni, sunt multi care o iau ca un afront.
Cresterea de preturi si schimbarea conditiilor nu o sa aduca oameni la stadion ba din contra o sa pierdem din nou la medie... decat daca poate, poate se infig baietii astia si joaca ...extraterestru.
Rotaru o sa obtina in final aceleasi incasari cu oameni mai putini in tribune, asta o sa fie rezultatul maretei strategii.
E o chestie de educatie. Craiova ar trebui sa aibe 10-15000 de abonati la preturile actuale. Nimic nu e moca in viata.
Mi s-a parut ca roty a tinut preturile jos prea multi ani, cind inflatia era agresiva.

La teatru sau la cinema se duce lumea moca ? Un bilet de cinema poate ajunge spre 30 de lei seara.

Un film romanesc poate avea buget spre un milion de Euro; un club de fotbal are nevoie de un buget mult peste suma asta.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 06 Iul 2024, 23:17

10000 de abonati?! La preturile mici erau multi abonati? Imi e teama ca o sa scada media de spectatori.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 07 Iul 2024, 05:38

Geronimo scrie:
06 Iul 2024, 23:17
10000 de abonati?! La preturile mici erau multi abonati? Imi e teama ca o sa scada media de spectatori.

Asta intr-o lume perfecta, in care oamenii isi sustin echipa pe stadion. Mi-as dori sa vad 10-15000 de abonati. Stiu ca n-o sa vad asta prea curind.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 07 Iul 2024, 15:03

Profit se poate face din cresterea jucatorilor. Dar nu avem pricepere, am mai zis, probabil devin plictisitor, ne lipseste ceva, eu nu-mi dau seama de ce nu putem scoate un fundas central decent, pentru liga 1, in 10 ani doar pe Screciu il putem da ca exemplu, in rest nimic. Nici macar un fundas dreapta, Vladoiu ramane o speranta, oricum mai bun ca Borta sau Mitran. Cred ca toti copiii vor sa fie Ronaldo, Mesi sau Mbappe, nimeni nu vrea fundas central. :-)

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 07 Iul 2024, 16:26

Geronimo scrie:
07 Iul 2024, 15:03
Profit se poate face din cresterea jucatorilor. Dar nu avem pricepere, am mai zis, probabil devin plictisitor, ne lipseste ceva, eu nu-mi dau seama de ce nu putem scoate un fundas central decent, pentru liga 1, in 10 ani doar pe Screciu il putem da ca exemplu, in rest nimic. Nici macar un fundas dreapta, Vladoiu ramane o speranta, oricum mai bun ca Borta sau Mitran. Cred ca toti copiii vor sa fie Ronaldo, Mesi sau Mbappe, nimeni nu vrea fundas central. :-)

Eu zic că nu ai cum sa devii plictisitor, ai fost tot timpul drept. Mie îmi face plăcere să îți citesc și criticile, sper că alții să îți citească și ideile :).
Eu totuși l-aș vrea pe Vladoiu in continuare, cred că e singurul dintre cei vechi cu potențial de explozie. Mi-a plăcut în mandatul lui Gâlcă, dar și eu, recunosc, sunt prea optimist.
I N I M I T A B I L I

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 07 Iul 2024, 17:53

https://www.gsp.ro/international/campio ... 48779.html

To despre cifre vorbește și omul asta, dar altfel.
I N I M I T A B I L I

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 08 Iul 2024, 19:26

Unul dintre nemultumiti...:

"O luasem razna. Tricouri, cadouri, bilete cadou la meciuri, etc.
În 7 luni cheltuisem 327 euro pe la magazinele Științei. Fără abonament.
Noroc că am plătit cu cardul și am putut să văd plățile.
Acum, nu pot să reînnoiesc abonamentul la Tribuna l că vrea nu știu cine să merg la Tribuna ll-a sau în PN.
Și la prețuri de CL.
Pass.
Mergem pe bilet, la ce meciuri vom considera că merită."

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 08 Iul 2024, 20:47

Treaba cu T1 trebuia sa o lamureasca
Am zis!!

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 09 Iul 2024, 19:42

E o tampenie....la tribuna 1 aveau abonament cateva sute de oameni.Daca ei trebuie sa isi ia bilet,tribuna1 va fi pustie,pt ca nu vad pt inceput ca vor fi mai mult de 10k la stadion.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 11 Iul 2024, 07:10

Geronimo scrie:
07 Iul 2024, 15:03

Ma uit la Hagi / Viitorul, club infiintat acum 15 ani. In caz ca memoria nu ma inseala, au scos doi fundasi dreapta (C. Manea - jucator bun plus Boboc, care acum e doar un jucator mediu de liga 1), un fundas stinga (Borza - sa vedem ce va face in cariera), si vreo doi fundasi centrali (Tiru si Ghita). A mai fost si Balasa acolo - dar si-a facut ucenicia la alte cluburi de fapt.

Eu il vad pe Screciu ca mijlocas defensiv.

Am scos mai putin decit Hagi - dar parca nici Hagi n-a rupt norii in 15 ani. Pare ca fotbalul romanesc nu prea mai scoate fundasi.

Scrie răspuns