DRAMA UNUI CAMPION

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
AdrianR
fanatic
fanatic
Mesaje: 5093
Membru din: 24 Mar 2004, 17:10

DRAMA UNUI CAMPION

Mesaj de AdrianR » 23 Iul 2010, 13:52

DRAMA UNUI CAMPION
Nicolae Negrilă a revenit la viaţă. Azi împlineşte 56 de ani, iar luni începe munca la termoficare!
de Viorel Tudorache
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/nicolae ... 99579.html
Fostul mare internaţional oltean Nicolae Negrilă împlineşte astăzi 56 de ani. Legendarul fundaş dreapta a intrat în istoria fotbalului românesc ca omul care a calificat, în 1983, Craiova Maxima în semifinalele Cupei UEFA, graţie golului memorabil înscris în meciul retur cu FC Kaiserslautern.
"Negoro" a trecut cu bine peste momentele critice de sănătate din luna mai, cînd a fost internat la Spitalul Judeţean Craiova, cu diagnosticul trombo embolism [*****], iar azi e fericit că-şi serbează ziua alături de cei dragi. "Nu fac petrecere mare. Aştept să vină copiii, Alexandru şi Stela, şi cîteva rude. Am trecut cu greu peste acele momente. A fost o cumpănă mare de tot! În luna mai, eram la un prieten la grătar. Stăteam pe scaun. Dintr-o dată mi s-a umflat piciorul stîng, nu-l mai puteam mişca, iar un cheag de sînge a ajuns la plămîni. Nu mai puteam să respir. Am fost internat de urgenţă, iar medicii mi-au salvat viaţa! Acum sînt bine, analizele mi-au ieşit în regulă, iar de luni încep munca la regia de termoficare", a povestit Negrilă pentru gsp.ro.
Fostul tricolor spune că urmează un regim strict de viaţă: "Doctorii mi-au prescris un tratament pe care trebuie să-l respect 6 luni. Fără ţigări, alcool, nici măcar o bere n-am voie. Nu trebuie să fac efort, să mă enervez sau să stau la soare. Mi s-a recomandat să merg pe jos doar o jumătate de oră zilnic. Trebuie să evit înţepăturile sau tăieturile pentru că am nu ştiu ce sindrom aş avea, iar sîngele e gros".
Nicolae Negrilă nu s-a rupt însă definitiv de iubirea veţii sale, fotbalul: "Sînt scouter pentru Universitatea Craiova, mai merg la meciurile importante, nu pot la toate pentru că e prea departe Severinul. Îmi pare rău că pot să merg la jocul cu CFR Cluj, fiindcă e cald rău. După ce îi batem însă pe clujeni voi mai face un grătar şi cu prietenii".
Allez les bleus!
"Întâi te vor înjura. Pe urmă vor râde de tine. Apoi, te vor declara nebun. După aceea vor încerca să te compromită. Într-un târziu, vor face tot posibilul să te lichideze. Dacă scapi cu viaţă din toate acestea, vei fi un om mare." - Mahatma Gandhi

Scrie răspuns