Mititelu la judecata poporului!

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Vreți să închidem acest topic?

Poll ended at 08 Feb 2023, 12:52

Da
11
31%
Nu
24
69%

Total votes: 35

BogdanWick8
suporter
suporter

Re: Mititelu la judecata poporului!

Mesaj de BogdanWick8 » 01 Dec 2024, 14:18

Tony7 scrie:
01 Dec 2024, 13:36
iuli scrie:
26 Noi 2024, 11:24
Tony7 scrie:
24 Noi 2024, 11:21
Paul, asta ai inteles?

Cred ca din contra, eu sunt sictirit de atitudinea celorlalti, deci as zice ca mai degraba ei imi invoca starea asta.
Daca totusi am venit la meciuri, nu cred ca am venit cu vreo rea intentie. Pe mine si in trecut, nu doar acum, m-a atras atmosfera facuta de suporterii din Craiova. Nu stiu de cate ori s-a intamplat sa vin la meciuri si sa vad eu cine stie ce fotbal, am venit de multe ori doar pentru atmosfera facuta de noi.

Problema as zice ca sunt suporterii care in ultimii ani s-au invatat doar cu binele si nu mai sustin echipa la greu. La prima greseala, hai sa huiduim. Nu joaca bine, de ce sa ii mai încurajam. Hai sa ne strigam doar la gol. Cam asta e atitudinea in momentul de fata. In opinia mea, trista. Nu suntem Real Madrid. Echipa trebuie sustinuta, suporterii sa cante chiar si la 0-3.

Sa vad eu o schimbare de atitudine pe viitor, si imi fac si abonament in peluza.
esti un rahat mincinos,fa rost de o invitatie la tribuna 2 si pune-o aici.Altfel esti doar un sclav kakacios.
Nu scrie invitatie pe niciun bilet pe care l-am primit. Nici macar pe cele de la loja/vip. Toate arata la fel ca biletele normale.
Sa ne pui si noua poza cu unu, ca eu la fcu am avut anul trecut pt fiecare meci, in mare parte le am aruncat, iar in cateva dati i le am dat unei cunostiinte care ii placea sa se chinuie mergand la meciul lor :). La noi am avut de doar 2 ori invitatii la vip si alea pentru ca le am castigat la betano prin tombola, in rest nu prea exista, doar de la parteneri

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 01 Dec 2024, 14:44

Tony, stii cand evreii erau obligati sa poarte steaua lui David pe o banderola in perioada aia ?
Va rog pe voi astia basculati din partea ailalta sa purtati o banderola cu "copita" ca va distingeti de noi, sa va cunoasca lumea !

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Dec 2024, 21:17

L-au martirizat din nou, i-au dat din cablu sa emita... Apropos, Mititelu nu are gura are acolo o ... mufa USB. Chiar seamana botul lui cu o mufa USB. :)(
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/adrian ... 67355.html

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 07 Dec 2024, 10:20

"Adrian Mititelu răsuflă ușurat, după ce alegerile prezidențiale au fost anulate: „Mie mi s-a suspendat o tranzacție de 15 milioane de euro din cauza lui Georgescu”.."

Hauarde mbca-tz-as au vrut strainezii sa cumpere tarla de la Hadrian dar din cauza viitorului sumbru, incert in cazul in care Georgescu ar fi castigat ...au renontzat per moment !

Asta a mai vandut pamant in Balta...s-a trecut la amenajari de teren cu buldozere si tractoare intr-o buna parte din a doua jumatate de Balta.
A facut rost de bani, panceaurul... ! :)(
Si inca un semn ca "e in bani"...a inceput din nou sa se insinueze pe sticla ca politolog si martir al natiunii, a inceput sa castige meciuri, este efervescent. :)(

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 10 Dec 2024, 15:32

azi, familia cu un singur kooi si ala in gura juniorului a infrant inca o data la tribunal (locul preferat al smardoiului de pe ulitele Booveniului).

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/curtea ... 67938.html

Urmatoarea cale de atac va fi probabil la UNICEF sau NASA, in functie de cum va ghici chelu' in urina maine dimineata.
CRAIOVA NESUPUSA

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 10 Dec 2024, 22:13

A castigat de fapt fiindca a spus de la inceput ca e previzibil. :)( Pe tabla lui de sah era o mutare in grafic, o infrangere calculata. Mutarea finala insa ii apartine mereu... :)(
Acum serios ... Mititelu e ca un jucator de sah care vede peste a 5-a mutare un mat pentru care trebuie sa faca sacrificii peste sacrificii...iar cand ajunge acolo la mutarea finala isi da seama ca totusi adversarul e acoperit. Calculase gresit. :)(

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 10 Dec 2024, 22:15

la Mititelu se va termina cu pat. Cel de jos mai exact.
CRAIOVA NESUPUSA

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 10 Dec 2024, 22:18

Intr-un singur loc sunt paturi suprapuse.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 11 Dec 2024, 15:17

Se retrage si Mioveniul chiar inaintea meciului cu caii. E bine ? E rau ? Cert este ca saptamana asta stau din nou si urmeaza cele 4 meciuri grele...

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 11 Dec 2024, 15:23

cine își imaginează că boul va mai intra vreodată în liga 1, e cel puțin naiv! Va sta în liga 2 până îi va plesni o venă la cap

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 11 Dec 2024, 15:38

Daca Mititelu ar auzi ce spui tu acum, ti-ar raspunde :
- O sa...

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 11 Dec 2024, 15:56

Freestate scrie:
11 Dec 2024, 15:38
Daca Mititelu ar auzi ce spui tu acum, ti-ar raspunde :
- O sa...
Iar incheierea ar fi: "Va rog sa ma credetz"

Tony7
membru
membru

Mesaj de Tony7 » 14 Dec 2024, 12:25

BogdanWick8 scrie:
01 Dec 2024, 14:18

Sa ne pui si noua poza cu unu, ca eu la fcu am avut anul trecut pt fiecare meci, in mare parte le am aruncat, iar in cateva dati i le am dat unei cunostiinte care ii placea sa se chinuie mergand la meciul lor :). La noi am avut de doar 2 ori invitatii la vip si alea pentru ca le am castigat la betano prin tombola, in rest nu prea exista, doar de la parteneri
Le am digital, stau sa va si blurez datele? 😂
Pentru Sepsi am unul la loja si 2 la vip. Merg la vip cu un prieten. M-a mancat undeva sa accept, sa inghet de frig degeaba si sa pierd si saniuta Olgutei. Aveti idee daca ma lasa sa intru cu masina? 🤔
Lui State cred ca ii fac o poza. Incerc sa-l gasesc cu zoom-ul cand mananca semințe si ii pun o copita deasupra capului.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 14 Dec 2024, 13:43

Pe invitație trebuie sa spună dacă e cu mașina. Însă cei de la loja au acces cu mașina. La fel. Si vip. Asa știu. Vezi
Ce ai tu e invitație pt jmecheri, nu pt poolime.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Tony7
membru
membru

Mesaj de Tony7 » 14 Dec 2024, 14:28

Cu VIP nu poti. Am un prieten care are abonament la VIP si a platit parcarea separat. Cu bilet la loja nu stiu. Aflu mai tarziu, daca nu cumva gasesc loc bun pe langa stadion. De obicei ma duc pe jos, dar pe gerul asta nu-mi mai vine.

Nu prea as considera pentru smecheri. La loja sa zicem, la vip nu. La loja se vede ca naiba, iar la vip e doar putin mai ok ca la tribuna a 2-a. Chiar acum ma suna un prieten sa ma intrebe daca vreau sa merg la meci, ca a primit 2 bilete la vip si nu are cui sa i le dea. Eu as zice ca e un cerc nu foarte restrans, e deajuns sa cunosti pe oricine de la sponsori, la jucători, la oricine din staff si poti sa faci rost de bilete fara probleme. Si biletele astea se dau asa pentru ca lumea nu e dispusa sa dea banii aia. Eu m-as considera ldiot daca as da 100 si ceva de lei pe un bilet la vip.

Scrie răspuns