Mititelu la judecata poporului!

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Vreți să închidem acest topic?

Poll ended at 08 Feb 2023, 12:52

Da
11
31%
Nu
24
69%

Total votes: 35

Freestate
fanatic
fanatic

Re: Mititelu la judecata poporului!

Mesaj de Freestate » 14 Dec 2024, 15:25

Tony, sa stai bre la oficiala cu invitatie ....ca in peluza ti-e frica (...si crede-ma ai de ce), la T2 incepe sa fie scump pentru tine.
Mai bine cu invitatie la t1, chiar tu recunosti ca n-ai bani de bilet adevarat...
Rar am vazut lichele ca tine, sa vrei sa intri in apa dar sa nu te uzi, sa vrei sa treci cu talpile goale peste jar incins dar sa nu te arzi.
Tu te uiti in oglinda aia a sufletului tau de ...suporter ?

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 14 Dec 2024, 15:34

Lasa-l, ca acu recunoscu: sunt invitații pe care le au oamenii din club, parteneri, sponsori. Peste tot e la fel. Pai.. Vorbește cu careva de aici sa le dai și pe alea doua, ca e păcat de ele.
In perioada asta se găsesc cel mai mult, ca nu se mai înghesuie lumea.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 14 Dec 2024, 15:39

Manex, asta nu vine decat cu invitatie, pe banii lui a recunoscut ca nu vine.
Nici macar un suc nu-si ia ca raceste la galci. Omu zise ca nu voia sa vina ca e ...frig... Auzi la el e frig ! Ii ingheta pi7da.
Un fatalau.

Tony7
membru
membru

Mesaj de Tony7 » 14 Dec 2024, 15:51

@manex, astept sa răspundă. Daca le mai are, ti le las pe privat.

@state, pe mine ma doare fix undeva de fotbalul romanesc. Fotbal e mult spus. Deci nu ma dau vreun mare suporter. Vin din cand in cand sa imi mai ocup timpul, sa vad daca se mai schimba ceva. Cine știe, pe viitor poate o sa fiu atat de atras ca o sa fac si vreo deplasare. Am facut eu prea mult pe troll-ul pe aici si m-am dat pro mititelu, dar adevarul e ca dupa ce s-a intamplat in 2013, am rămas cu gust amar si n-am ales niciuna din tabere 100%. Chiar am fost acum cativa ani in deplasare la meciul din finala cupei la București. Am mai zis-o, fotbal nu exista la noi, asa ca pe mine ma atrage doar atmosfera pe care o putem face noi oltenii, dar de care voi nu prea mai sunteti in stare.

De bani stai tu liniștit, am undeva la 2 salarii medii, mi-as permite fara probleme un abonament in orice zona vreau. Sa-mi fie frica de peluza nord? De cine? Ma ia baietii sa fac meditatii cu ei pentru bac? Mi-e mai frica de batraneii de la T2 daca le iau locul.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 15 Dec 2024, 00:24

Tony7 scrie:@manex, astept sa răspundă. Daca le mai are, ti le las pe privat.

@state, pe mine ma doare fix undeva de fotbalul romanesc. Fotbal e mult spus. Deci nu ma dau vreun mare suporter. Vin din cand in cand sa imi mai ocup timpul, sa vad daca se mai schimba ceva. Cine știe, pe viitor poate o sa fiu atat de atras ca o sa fac si vreo deplasare. Am facut eu prea mult pe troll-ul pe aici si m-am dat pro mititelu, dar adevarul e ca dupa ce s-a intamplat in 2013, am rămas cu gust amar si n-am ales niciuna din tabere 100%. Chiar am fost acum cativa ani in deplasare la meciul din finala cupei la București. Am mai zis-o, fotbal nu exista la noi, asa ca pe mine ma atrage doar atmosfera pe care o putem face noi oltenii, dar de care voi nu prea mai sunteti in stare.

De bani stai tu liniștit, am undeva la 2 salarii medii, mi-as permite fara probleme un abonament in orice zona vreau. Sa-mi fie frica de peluza nord? De cine? Ma ia baietii sa fac meditatii cu ei pentru bac? Mi-e mai frica de batraneii de la T2 daca le iau locul.
Io-s la București... Greu.. Dar eu am abonament... Ziceam sa le dai în Craiova sa nu se iroseasca.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 17 Dec 2024, 14:06

Sweetest perfection ...sa asculti depeche la finalul meciului cu boovenii.
Trebuie sa recunosc, cei de la sunet de la ei ...daca n-au avut gust in a-si alege echipa macar au avut gust la muzica. :)(
A fost bomboana de pe coliva ...adversarii sa-ti puna muzica care-ti place dupa ce i-ai batut. :)(
https://www.youtube.com/shorts/Xp40Zz26hJg

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 22 Dec 2024, 08:10

Lumea Justitiei l-a gazduit pe Mititelu si pe video. Tema martiriului este reluata. :)(

https://www.youtube.com/watch?v=0llc8f5GR1A

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 22 Dec 2024, 08:32

Ce s-a ales de vedetele Mititelului din anii trecuti:
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/ce-s-a ... 68940.html

"Ei i-au ridicat cota, dar fără Blănuță nu cred că era Clujul pe locul 1. Blănuță i-a ajutat foarte mult. Pleacă numai dacă vine o ofertă foarte mare. Parcă îmi pare rău de U Cluj, că este o echipă frumoasă. Eu chiar cred că poate să ia campionatul anul ăsta U Cluj."
- Mititelu, despre Vladislav Blănuță

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 24 Dec 2024, 12:22

Stai ca-si activa Mititelu slugile din presa...E prea mare chiria la stadion. :)(
"O rușine mai mare nu există” » Situație incredibilă la Craiova: cost astronomic pentru închirierea stadionului „Ion Oblemenco”. Ce explicații a dat Lia Olguța Vasilescu"

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 24 Dec 2024, 13:07

Mititelu abia așteaptă context sa se mute din rușinea unui Oblemenco gol, nu vad cu ce îl supără, face gargara pentru secta lui sa îl creadă ăia victimă și după se muta cu cortul la Târgu Jiu sau Severin :))

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 24 Dec 2024, 21:12

"Eram pe Calea Unirii cind avocatul Clubului Universitatea Craiova si un sofer au strigat la mine. M-am dus sa vorbesc cu ei. La un moment dat a venit si unul dintre bodyguarzii lui Adrian Mititelu care le-a spus: «ce stati de vorba cu nenorocitul asta?!», dupa care mi-a dat un picior in zona bazinului. Am fugit imediat la Televiziunea 3TV, dar a venit dupa mine in post. Eu am intrat intr-un birou si asa am scapat. Este angajatul lui Adrian Mititelu", a declarat Lucian Mitu

Acum este director de marketing si pupa din nou mana care l-a lovit.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 30 Dec 2024, 15:45

Io zic ca il iau pana la urma ...
Dor'nel are placeri din astea de purcel sa se scalde in mocirla, s-o ia de jos... :)(
Fişiere ataşate
Clipboard_12-30-2024_01.jpg

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 30 Dec 2024, 21:41

Nu se înțelege Dorinel acolo cu nimeni, nu vine ăsta niciodată

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 30 Dec 2024, 22:12

Niciun om care are mai mult de 6 ani de viață nu poate lucra cu cineva din familia milogelu.
CRAIOVA NESUPUSA

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 31 Dec 2024, 00:25

Zvonul e ca Munteanu s-ar duce la Voluntari.

Scrie răspuns