DeuxEx scrie:
Sa nu-mi spui tu, Just, ca astia 2 sunt batuti in cuie in echipa!
Singurul batut in cuie in echipa cred ca e Balgradean...
ba da, cand vine vorba de Tahar ala sincer Madson si Mateiu mi se par batuti in cuie. si decat sa il aduci pe Tahar asta mai bine il incerci pe Iuga sau Carstea sau Manea (ca tot vorbeai de un mijlocas ofensiv/al 2-lea atacant).
decat sa dai o caruta de bani pe Mitrita mai bine nu ne crestem noi un Mitrita? si ce sa vezi avem cativa mitriti d-astia pe la echipa a 2-a, au nevoie doar de o sansa, incredere si cateva meciuri cu echipa mare sa prinda ceva experienta.
ati vazut ce s-a intamplat la barajul de promovare. in tur am jucat cu jucatori de la echipa mare si sincer n-am convins, am batut 4-0 dar meciul a fost pe alocuri anost. dupa care in retur pustanii, pe barba lor (ok cu Sin si Avramia dar oricum ei au jucat mai mult pe la echipa a 2-a decat la prima), le-au dat cu terenul in cap Pandurasilor.
asta cu jucatorii de la echipa a 2-a nu e doar o vorba in vant. chiar avem acolo jucatori de mare calitate, trebuie sa ii integram la un moment dat la prima echipa. iar daca asta inseamna sa sacrificam 1,2 sezoane uite ca pt mine e ok. ii inteleg si pe cei care vor performante acum in secunda asta insa pentru mine nu performantele de moment sunt primordiale ci sa avem un club stabil capabil sa isi creasca proprii jucatori.