Moderator: grup_moderatori
da, este si Marius in poza in stanga spate. urata totusi poza.. Marius merita sa fie pus in primul rand nu la coada. Marius merita sa fie cooptat in conducerea clubului, putea sa devina imaginea clubului. puteau sa se intample multe lucruri pozitive si sa existe o mana intinsa de catre club celui care a refuzat-o pe dinamo intr-un moment in care toti dezertau ca sobolanii. dar nah, nu traim intr-o lume perfecta.Bobby scrie:Se pare ca si Sava s-a clonat.
Nu stiu cum sa pun poze aici, dar pe fotografia 9 de la link, l-am vazut pe Savarina :
http://www.csuc.ro/ro/Stiinta-s-a-intors-la-origini/
Să nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru presa becaliotă va fi în continuare mai simplu (din obișnuință / indolență / rea-voință) să pronunțe/titreze abrevierea.DeuxEx scrie:Probabil s-au demarat si procedurile pentru schimbarea denumirii clubului la FRF/LPF.
Eh, să nu exagerăm, mai ales că apar acolo și doi membri marcanți ai forumului!JustME scrie: urata totusi poza.. .
cred ca ai dreptate dar chiar si asa schimbarea trebuie facuta din punctul meu de vedere. e o chestie extrem de importanta, cel putin pt mine.danutz scrie: Să nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru presa becaliotă va fi în continuare mai simplu (din obișnuință / indolență / rea-voință) să pronunțe/titreze abrevierea.
urata doar dpdv al pozitionarii lui Marius Sava in poza respectivadanutz scrie: Eh, să nu exagerăm, mai ales că apar acolo și doi membri marcanți ai forumului!
stai linistitDeuxEx scrie:O fi mai simplu pentru presa, dar va fi mai simplu si pentru jucatorii/oficialii nostri sa le raspunda ziaristilor cu "Dar cine e CSU?!"
forza mititeluhanky panky scrie:stai linistitDeuxEx scrie:O fi mai simplu pentru presa, dar va fi mai simplu si pentru jucatorii/oficialii nostri sa le raspunda ziaristilor cu "Dar cine e CSU?!"
presa inca n-a aflat
noroc cu mititelul
poate o sa preia ce a scris ala